winning11

查看: 23758|回復: 23

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 晚上 向乜村 之 豬扒毒龍鑽

升級  90.92%

三星會員

晚上 向乜村 之 豬扒毒龍鑽

日期 : 星期日

時間 : 凌晨 三點半

地點 : 向乜村

人物 : 向西畢比特 與 豬豬 (自稱二十歲既福建妹)

上次係向乜村幫襯左件重慶心琳,雖然條女個相頭都唔差,

但係服務方面就非常一般,比唔到我果種莫名既滿足感囉,

所以我今日再要去向乜村填補返上次剩餘落黎既失落,我

去到向乜村果陣,都以經成凌晨三點幾o勒,成條街都黑媽

媽,人影都唔多個,唔知點解我一 d 都唔驚喎,我搵開果

個相熟媽咪唔知去咗邊,可能佢收左工啦,但係佢隔離果

間士多仔就仲開緊喎,咁我當然知道果間士多仔其實都係

一間雞竇黎啦,士多仔個事頭婆都認得我,佢一見到我半

夜三更戇尻尻係度行黎行去,就知道我係黎Happy架o勒,所

以佢趁住我搵開果個熟媽咪唔係度,就即刻走過黎叫我幫

襯佢o勒,咁我就問媽咪有冇 d 廿歲樓下得黎又要有返些

少相頭同埋好服務既女啦,個媽咪第一時間就即刻大撚聲

聲咁同我講:"有!我先帶你上樓等一陣,我去拖條女過黎

比你睇下,好唔好?",我心諗...妳知唔知而家都已經凌晨

三點幾架啦,唔使咁撚揚呀嘛,我跟住個媽咪上咗樓...坐

左陣...我一路等就一路係度欣賞下間屋,間屋係一間套

房黎既,睇落十足十成間香港馬檻咁既款,突然覺得好似

身在香港咁,好有親切感呀,唔知個媽咪係唔係專登將間

屋佈置成咁黎招待香港客既呢?

等左十幾分鐘左右,個媽咪就拖左條女上黎o勒,當度門一

打開...哇...條女都好扒下喎!個媽咪就問我:"老細,o啱

唔o啱呀?",我即刻答:"仲有冇得揀呀?",個媽咪就答:"都

成三點幾啦,好多女都收左工,訓晒覺架啦,粗粗地食一餐

啦,呢條女都係收工返屋企途中,咁o啱經過我士多門口比

我截住,然後我夾硬拖佢上黎架咋,咁夜真係好難搵女架,

而且佢既服務出晒名好架,包你滿意架老細!",真係個樣

咁扒都包我滿意?既然個媽咪都咁講o各,我諗下都係既,

都就黎天光啦,唉...算啦...咁我就同件豬扒講:"入嚟

啦!",件豬扒聽到之後就笑晒口咁仆撚到入嚟o勒...

個媽咪走左之後,我就同件豬扒各自剝衫,我一路剝衫一路

順便問佢:"喂,妳叫乜名呀?",件豬扒就話:"我叫"豬豬",

唔...我都睇得出o丫,樣又唔得,身形又有些少肥,髮型同

埋衣著方面就更加唔好提o勒,如果唔係咁夜既話,我一早

就彈撚左妳啦,就睇下妳既賣點"服務"係咪浪得虛名先,

我同佢一齊沖涼果陣就再問:"請問妳幾多歲呀?係邊度人

仕呀?",佢就答:"我剛剛夠二十歲,係福建黎既...","豬豬"

睇起上黎都應該有1.6米,高度方面一般,皮膚都叫做白既,

佢都幾好波既,都應該有 34c 架,兩粒 Lins 就一 d 都唔

Pink,西毛都幾多下,佢侍浴方面好認真架,洗身,洗背,洗

尻頭,洗屎忽,算係咁啦!

沖完涼就返入房開工,我乜野歪念都冇,唔想打茄輪,唔想

賴撻,即刻瞓低落床先,然後就帶住些少無奈既心情去等待

佢既服務來臨,"豬豬"佢首先好例牌咁啜我兩粒 Lins,冇

乜特別,佢啜左一分鐘左右之後,就開始向下賴落去,佢一

直賴到我對大脾附近,然後就伸條利出黎去賴我個袋o勒,

力度方面都合格既,起碼唔會攪到我個春袋覺得痛先囉,

"豬豬"佢食食下荔枝,突然鑽我個屎眼喎,我當堂打左個

突!唔怪得頭先沖涼果陣係咁同我洗屎眼啦...

審判日將至,我們無一幸免...

升級  90.92%

三星會員

我真係諗唔到竟然百五蚊都有毒龍鑽,雖然我唔係咁鍾意

人地賴我屎眼,但係如果唔使佢繼續鑽嘅話,咁又有乜好做

呢?我又唔想同佢打茄輪,亦都唔想食佢隻撻,更加唔想見

到佢個樣,我唯有保持雙眼緊閉,由得佢繼續用條利去鑽我

個屎眼囉,鑽左一陣屎眼之後,佢就由個春袋底一路咁賴上

個尻頭果陣o勒,佢再係個尻頭上面撩左幾野就一口含住我

碌係咁啜,可惜力水方面就唔係咁夠,如果再大力 d 去

吸啜呢就 Very Good o勒,啜左一陣之後,"豬豬"見我識硬

就即刻幫我帶袋,反正我都冇乜心情同佢搞咁耐呀,快快脆

脆搞掂算啦,佢先騎上黎,我就老虎都唔蝕底咁渣實佢

兩個波,而"豬豬"佢就繼續一下一下咁坐落黎,呢 Part 完

全冇乜力水,我盡力咁去幻想佢係徐子珊,可惜...我真係

呃唔到我自己呀...佢坐左一陣就同我講佢有 d 腳軟喎,

唉...算啦...豬扒都係人黎嘅,佢都有呀媽生架,好啦...

好啦...快 d 瞓底等我吊妳啦...件豬扒瞓低左之後.我就

將我碌塞左入佢條西隧入面係咁插,我好盲目咁,好冇癮

咁狂插多廿幾下就爆晒出黎算啦...(-_-)

爆完就去沖涼囉,"豬豬"佢做完之後都有侍浴,沖完涼,換

好衫之後,又係畀錢嘅時候o勒,百五蚊費用,"豬豬"佢咁

扒當然係冇貼士啦!比完錢之後我就即刻開門拿拿臨飛

的走去骨場再沖涼瞓覺啦...唉...

總結 :  

"豬豬"相頭唔得,但係服務真係唔錯,細心侍浴,食荔枝,

毒龍鑽,含...etc,

百五蚊貨仔真係乜野服務都有,加上大波,以咁嘅價錢黎

講都算難得架啦!不過...就算佢服務更好呀,我都唔享

受個過程,直頭有貼錢買難受嘅感覺呀,我係呢度要出個

細詳報告比大家睇,亦即係要我再次回憶起今次嘅痛苦

經歷,令我心靈上又一次造成無可彌補嘅創傷...

我比"豬豬"佢60分,淨係佢個嘜頭我都扣佢50分啦,不過

佢對服務方面嘅熱誠打動左我,所以先加返10分比佢咋,

總共咪60分囉,真係唔想再有下次呀!

若果閣下又孤寒得黎又對 d 性工作者嘅相頭完全冇

要求,加上都好鍾意比個屎眼人地賴嘅話,咁就唔可以錯

過"豬豬"o勒!

P.S.我不停咁再三提醒大家記住Happy帶袋呀!

升級  30.75%

三星會員

阿畢乜晤係不嬲都去鋸扒咖吖?!

升級  78.58%

三星會員

凌晨三點幾,冇計啦,
扒都系肉,
好過食自己

升級  1.48%

二星會員

咁抵玩, 有得俾人鑽

升級  90.92%

三星會員

有...同你地一齊去 CA 果次都好開心呀!!

升級  13.33%

一星會員

唔錯啊@好過癮啊!

升級  37.04%

二星會員

150而已,條女與服務應該都可以了

升級  59.25%

三星會員

你唔中意人家玩你屎忽,你喜歡俾人插屎忽。

升級  6.75%

三星會員

都好似有的頭喎!

升級  89.63%

二星會員

畢兄,睇相又不似好扒..

升級  19.12%

四星級會員

錯...我冇食屎,我只係食撻啫!!

師兄應該改名做 "蛋撻王子"  這樣才可突出你「食得一口好撻」的人物性格
Hungry for Love

升級  0%

二星會員

師兄好野

升級  47.78%

二星會員

although with mosaic, i can still tell she is cute

升級  6.67%

一星會員

这个我没咩喜欢做

升級  54.5%

三星會員

30 minutes+

呢件比花花用好喎
佢中2人地奶菊花
arm 晒
湯豬一族愛北征 十分淫賤又多情
二妃床上賣飛彿 少了西門不返叮

升級  7.83%