winning11

查看: 9265|回復: 8

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 新乜村 之 薰紅夠 Pink

升級  90.92%

三星會員

新乜村 之 薰紅夠 Pink

日期 : 星期日

時間 : 晚上 8點半

地點 : 新乜村

人物 : 新乜村畢比特 與 薰紅 (自稱十八歲既廣西妹)

上次去新乜村執左件濕尻阿蕊,真係勁冇撚癮呀,所以

今次幾大都要同個媽咪強調要後生之餘仲要好服務先

至得,去到新乜村,個媽咪一見到我就即刻講:"你要後

生女,係咪呀老細?",我就答佢:"除左後生,仲要好服務,

有冇呀?",個媽咪諗左一陣,跟住好大聲咁同我講:"有!

你上樓等一陣,我去拖新條女過黎比你嘆下!",其實我

真係諗唔明,點解妳地講野一定要咁撚大聲既呢?唉...

然後我上咗樓...坐左陣...有條靚妹仔自己單拖上咗黎

o勒,條靚妹仔問我:"老細,o啱唔o啱呀?",我一睇...哇,

條女係幾後生o勒,不過都幾扒下喎,但係頭先個媽咪話

介紹件又後生又好服務既比我架喎,可能佢真係好好服

務都唔定呢...好啦...合埋眼咪又係 Super Model 一

名,就試下妳啦!都係果句,一百蚊想點o丫,於是我就答:

"入嚟啦!",條靚妹仔聽到之後就陰陰笑咁入房o勒...

我同條女入到房,我就問佢:"妳叫乜名呀?",條靚妹就話:

"我叫薰紅!",跟住我再問:"咁妳幾多歲呀?邊度黎架?",

佢就答:"我十八歲,係廣西黎既...",妳又係廣西...咪同

上次果個"仆街李麗蕊"同一個鄉下!希望唔係同一種服

務態度啦...入到房之後我地就各自除衫o勒,"薰紅"睇

起上黎都好矮下,肯定冇5呎,高度方面唔得,皮膚又唔白,

不過當佢除埋個奶罩之後,雖然冇乜波,頂多30b左右,但

係果兩個波仔細得黎好堅挺,粒 Lins 又細又 Pink,我見

到之後成個人精神一震,佢都未除褲我就撲埋去,攬住佢

條腰,跟手就坐係床邊去吸啜佢兩粒 Lins o勒,"薰紅"有

些少怕羞咁講左句:"唔...咸濕佬...",同哥哥打情罵俏呀

嘛,妳都鬼馬呀妳...嘿嘿...

我啜夠之後就即刻剝光豬同佢去沖涼,佢侍浴方面係零

分,因為各有各沖,我開始懷疑佢一陣有冇可能有服務

o勒...沖完涼就返入房開工,我先叫"薰紅"瞓低,然後我

就爬上床,點知...佢又係好似上次果件"李麗蕊"咁不停

同我傾偈喎,喂...小姐,妳咪係度拖時間得唔得呀,我吊

完就走架啦,不過佢都算好過"李麗蕊"既,起碼佢冇唱歌

先囉,佢足足講撚左成十幾分鐘,我終於忍唔住啦,我根

本冇諗過同佢打茄輪,因為佢實在太扒啦,我只係伸手過

去渣佢個波,跟住啜佢粒兩 Lins,佢既西毛一 d 都唔濃

密,都算o啱我既胃口,當我賴佢大脾果陣...佢非常醒目,

即時伸手去擋住條西隧,乜話?唔比賴西!

審判日將至,我們無一幸免...

升級  90.92%

三星會員

茄輪我真係唔想打,西妳又唔比賴,咁妳同我含o勒!點知

佢同我講:"我唔吹架!",有冇攪錯呀,乜都唔得,咁叫做好

服務呀!我求左佢好耐佢都好堅持...唉,算o勒...算o勒...

咁o拿o拿臨扑野o勒!

佢瞓咗係張床上面成條死屍咁郁都唔郁,我唯有自己帶好

個袋,之後就準備將我碌塞左入佢條西隧入面啦,點知係

呢個時候"薰紅"突然好似好唔願意咁樣,個死人表情就好

似有人迫佢做雞,而家求我放過佢咁,食屎啦妳!妳咪係

度攪攪震啦,我都費事理佢咁多呀,我夾硬分開佢對脾,

一手對好位就入佢西隧o勒,蝦...點知條死八婆識用二字

拑羊馬呢招喎,佢用力夾埋對大脾,等我淨係入得個龜頭,

妳係咪玩野呀,我真係想開口吊尻個死八婆呀!我都唔理

咁多啦,我大大力咁撞埋去,入得幾多得幾多呀,我要好似

發左癲咁撞,撞到下下啪啪聲,好彩撞左十分八分鐘左

右就爆左出黎o勒,我幾驚出唔到野呀...

我爆左之後就即刻去沖涼囉,當然事後亦都冇侍浴啦,沖

完涼,換好衫之後,我掉底一百蚊就即刻開門就走呀,咁嘅

服務當然係唔比貼士啦!

總結 :  
"薰紅"相頭完全唔得,又黑又矮,淨係得兩個波夠尖挺同

埋夠 Pink,服務就直頭唔好提添啦,仲衰過上次佢個同

鄉"李麗蕊呀",一定要扣佢60分,即係"薰紅"只值40分,

完全唔合格,我出黎玩咁耐都係第一次遇到 d 咁仆街嘅

女架咋,唔使錢都冇下次呀!個媽咪老點我唔緊要,我咪停

佢牌一個月囉,下次去第度玩!

但係如果閣下鍾意吊粒 Lin 好 Pink 嘅死屍,又或者鍾意

玩強姦 Feel ,但係 budget 方面只係得一舊水人仔嘅話,

咁"薰紅"肯定係你地嘅唯一選擇o勒!

P.S.我不斷咁提醒大家記住Happy帶袋呀!

審判日將至,我們無一幸免...

升級  78.58%

三星會員

亞畢好野,打晒大風仲夠膽在SZ.

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
亞畢嘅雜食程度爆燈攞滿分
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  30.75%

三星會員

阿畢嘅包膠真係非常Pro,有冇諗過出書呢?

升級  1.48%

二星會員

做咩阿畢愈食愈差, 好冇要求啊~~

升級  89.63%

二星會員

畢兄吔都哽得落, 好嘢

升級  94.81%

二星會員

u are very brave

升級  17.41%

二星會員

Fell sad for u