winning11

查看: 22416|回復: 26

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 新乜村 晚上 之 東北中女 小美

升級  90.92%

三星會員

新乜村 晚上 之 東北中女 小美

日期 : 星期四

時間 : 晚上 7點

地點 : 新乜村

人物 : 新乜村畢比特 與 小美 (二十三歲嘅東北中女)

我對水圍呢個地方已經好失望,連續幾次都遇到 d 無良嘅過膠黨,

佢地先用個背脊擋住我嘅視線,再靜靜雞將個套放入個口度,然後

一路吹一路幫我過左膠我都唔知,又唔事先講明,我覺得有些少受

騙嘅感覺囉...所以...我決定今次返去新乜村吊一百蚊嘅平西,起

碼果度唔使過膠吹o丫,有時仲可以唔使帶袋吊添呀,絕對唔使加

錢果度先至抵玩o丫嘛 (·)

我一去到新乜村,個媽咪見到我就對住我大大聲咁講:"哇,乜咁耐

都唔黎呀!",咁我就即刻答佢:"冇錢咪唔黎囉...",個媽咪一聽到就

笑住口咁講:"hehe...你地 d 大老闆冇錢,講笑咩!",唉...有兩舊

水人仔算唔算有錢呢?咁當然唔算啦,有兩舊水人仔嘅就頂多算做

有錢係身,算啦...講極佢都唔會明架啦,介紹條好服務嘅女黎吊下

先講啦,記住唔准過膠吹架!坐係角甩頭有條中女搭把咀埋黎話:

"呢度邊有女過膠吹架,你講笑咩!",哇,妳邊位呀,咁撚多口嘅,如果

妳係雞嘅話,我一定吊鑊甘嘅妳呀,個媽咪突然同我講:"坐係果邊

條女你o啱唔o啱呀?",我一望過去,咦...咪就係頭先搭訕果條中女!

佢個嘜頭都勉強過得去嘅,好耐都冇吊過中女啦,試下囉...可能中

女服務好過靚妹仔呢,我今次好想有服務呀,反正頭先都同自己講

過,如果條多口女係雞嘅話就吊爆佢嘅,好...就佢啦!

條中女一聽到我話 ok 就即刻笑淫淫咁彈起身o勒,拖住條中女隻

手仔行上樓果陣就順便問佢:"喂,妳叫乜名呀?",條中女就話:"我

叫小美呀",我再問:"咁妳幾多歲呀?邊度黎架?",佢就答:"我廿三

歲架啦,東北黎嘅",怪唔得之佢嘅煲冬瓜鬼死咁標準啦,入到房之

後我地就各自除衫o勒,小美睇起上黎都應該有1.68米,高度方面

都唔錯,皮膚都幾白下架,不過...佢一剝光豬之後...我就發現佢條

腰好粗o勒,對波就大約33b左右,都算有揸手嘅,但係兩粒 Lins

都好啡囉,而且佢 d 西毛都幾多下架,我都預左中女係咁架啦,算

啦,唔好望佢咁多咪得囉...

我即刻同佢去沖涼,佢侍浴方面都幾好架,佢又幫我洗心口,又幫

我洗背脊,又幫我洗屎眼同埋個尻頭,中女果然細心 d 嘅,我諗我

今次應該冇揀錯女啦掛,沖完涼就返入房開工,我叫小美瞓底先,

然後我就爬上床,由於佢係中女,所以我唔係咁想同佢打茄輪,咁

我就首先又揸又啜佢對波波,佢對波嘅手感一般啦,都冇乜期望

架啦,我揸揸啜啜咁攪左兩三分鐘左右之後,我就開始向下賴落

去,一直賴到佢對大脾,跟住我就伸個頭去賴佢隻蟹,小美任我賴

佢隻蟹喎,一 d 都冇反抗,佢隻蟹雖然唔係好清甜,不過勝在夠肥

美,兩邊大陰唇幾夠肉地,又快起水,勁好反應,攪到我賴得鬼死咁

投入,我用條利係咁撩佢粒陰核,"小美"當堂肉緊到 We Wa 鬼

叫,我再將我個頭上下上下咁加快速移動,用條利磨佢隻蟹,"小

美"係咁係度典床典蓆,真係過癮呀佢!比人賴蟹舒服呀呢...係時

候同我含撚啦妳!

審判日將至,我們無一幸免...

升級  90.92%

三星會員

我企係床邊,"小美"非常聽話,乖乖咁坐係床邊同我含,

佢先用條利撩下我個尻頭,佢左撩下,右又撩下,跟住就一

野含住我碌o勒,佢再輕輕力咁啜下啜下,啜得都不知

幾咁舒服呀,含呢家野,都係中女洗得,真係比佢好快

咁吹漲呀!吹左一陣...佢再慢慢咁將佢個咀嘅吸力加

強同埋速度加快,哇...我對腳係咁係度震呀,唔得啦...

唔得啦...再咁啜就爆架啦,停呀!停呀!

"小美"佢好識做,知道我要入隧道就即刻幫我過膠o勒,

我仍然企係原位,而"小美"就瞓係床邊,再分開對腳,我

將我碌塞左入佢條西隧入面之後,發現佢條隧道窄就

冇份架啦,不過都仲可以接受嘅,但係佢都有佢嘅優點嘅,

就係勝左多水,我用老漢呢一招係咁插..."小美"都叫得

幾大聲下,我跟住就要求同佢做狗仔,"小美"即時彈起身,

再將個籮對住我,我扎好個馬,對好個位就一野對晒入佢

塊蟹入面o勒,跟手渣實佢對波起勢咁吊,吊到啪啪聲,

"小美"就係咁係度呀呀聲,不過...都唔啪得幾多聲我就

忍唔住爆晒出黎o勒,我嘅耐力係咁上下啦,但係同齡

賽嚟講我都算數一數二勁架!

爆完就去沖涼囉,佢事後嘅侍浴都一樣咁好架,沖完涼,換

好衫之後,又係畀錢嘅時候o勒,吊得咁盡興都係一百蚊

人仔咋,由於佢係中女,好服務係應該嘅,所以唔比貼士呀!

比完錢之後我地一齊落樓啦,點知佢一有錢就身痕,即刻

走左去打麻雀喎,輸死妳呀,唔怪得妳咁嘅年齡都仲要

出黎做啦,唉...

總結 :  

"小美"相頭一般,但係服務唔錯,副架生還可以,一百蚊咁

嘅價錢就有咁好嘅服務,都算難得架啦!我比"小美"佢70

分,有30分扣佢個人同埋副架生唔夠嫩口嘅,其他方面就

真係冇得彈o勒,可惜...都係冇下次呀!因為佢年紀太大啦,

真係唔使錢都接受唔到第二次呀!

若果閣下又孤寒,但係又對服務方面有好高嘅要求,而

又一 d 都唔介意中女嘅話,我係度極力推薦"小美"比你

地,佢一定可以滿足到你地嘅獸慾!

P.S.我又再提醒大家記住Happy帶袋呀!

升級  78.58%

三星會員

我刀抗拒環保吹,

升級  42.59%

二星會員

看看怎樣, 支持好帖

升級  8.15%

二星會員

thks your report.........good experience

升級  73.33%

二星會員

畢兄d report,,雖然個個都差唔多,,,但係真係好能抵死,,,

升級  1.11%

二星會員

有d料到呀~~打緊風仲夠膽上去另平西,仲要環保吹..........

升級  89.63%

二星會員

只有畢哥先咁勇

升級  90.92%

三星會員

畢兄d report,,雖然個個都差唔多,,,但係真係好能抵死,,,
郭嘉 發表於 2009-7-8 07:45 PM

大佬......唔好話去食快餐吖,

就算去東莞都係次次咁上下架啦,

係咪?!

要係經常做既事之中搵出不平凡,

真係有 D 難度架,係咪服左我呢?

升級  50.58%

三星會員

中女服務真係會比後生好既,不過後生d架生會正d
係呢,你係提我地帶套吊ja!!吹唔洗套唔驚咩??

升級  90.92%

三星會員

吊.........!咪係度扮上進青年啦
淡水王子 發表於 2009-7-9 11:46 PM

你 d 花柳好返未呀?

升級  56.67%

一星會員

Good girl  I like

升級  90.92%

三星會員

Good girl  I like
kent6811 發表於 2009-7-11 01:17 AM

中女黎架喎,你都 like 呀?

升級  23.33%

一星會員

性价比高,间吴中都接受啦

升級  63.33%

一星會員

农民大变身啊,变成USA人了

升級  78.58%

三星會員

此女中得黎刀OK呀

升級  59.33%

三星會員

亞畢應該開心啦