winning11

查看: 17871|回復: 16

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 晚上 水圍 之 下午茶"揸揸"

升級  90.92%

三星會員

晚上 水圍 之 下午茶"揸揸"

日期 : 星期六

時間 : 下午 5點

地點 : 水圍

人物 : 水圍畢比特 與 揸揸 (十七歲嘅四川妹)

上次去水圍吊"可樂妹"真係吊到一肚氣呀,靚妹冇服務

幾乎係不變嘅定律,茄輪佢又唔比打,賴佢隻西又冇反應,

含撚又要過膠得黎仲冇 d 力水,不過...我點都係鍾情 d

十七八歲左右嘅靚妹仔,我係咪好賤格呀?今日去到水圍,

我依然問媽咪有冇 d 廿歲樓下嘅女,我一講完之後,個媽

咪都依然大撚聲聲咁同我講:"有!你上樓等一陣,我去拖

女過黎!",我上咗樓之後坐左冇幾耐就有人用鎖匙開門

o勒,度門一打開...噢...真係正呀!係我最鍾意嘅青春少

女呀!條女問我:"枕麼啦,和癬 bu 癬?",我嗒撚晒糖咁答:

"癬!癬!"條女聽到之後就陰陰嘴咁笑住入嚟上鐘o勒...

我拖住條女隻手仔行入房果陣順便問佢:"請問點稱呼妳

咁呀?",條女就話:"和照揸揸",我再問:"點解妳咁靚女嘅,

妳係邊度人仕呀?妳有冇15歲呀?",條女答:"和是四川爹,

和屎痴衰啦!",哇...我幾驚妳唔夠秤呀,有17就得o勒,入

到房之後我地就各自除衫,揸揸睇起上黎都應該有1.6米

高嘅,四川妹嘅皮膚又白又滑就唔在講啦,佢一剝光豬之

後...我睇佢對波應該有32c,不過佢兩粒 Lins 就唔係好

Pink,西毛唔算多,My favourite!! (·)

我即刻同佢去沖涼,佢侍浴方面都合格,標準三點式果隻

咁啦,沖完涼就返入房開工,我照常咁叫揸揸瞓底先,然後

我就爬上床,我想試下可唔可以同佢打茄輪啦,點知...

The answer is YES,but NO French Kiss!唉...算啦,

冇得伸條利過去呀,好過冇啦...我搏撚晒老命咁揸佢對

波仔,跟住又伸個頭去啜佢兩粒 Lins,我好撚忙咁又揸又

啜,攪左一兩分鐘左右之後,我就開始向下賴落去,一直賴

到佢對大脾,再賴埋去佢對大脾嘅內側,佢對大脾開始越

分越開,咁就o啱啦,我即時伸條利埋去,輕輕咁由下向上

賴左佢隻蟹一野,揸揸佢好嬌嗲咁叫左一聲"噢...",跟住

就再將對大脾有咁開分咁開,嘿嘿...賤格呀妳...等哥哥

用條利教瞓下妳先至得...我見到佢隻蟹都仲好嫩下,而

且都幾 Pink 果隻,我先用條利鑽佢條西隧,再用條利尖

磨佢粒陰核,佢唔單止係咁係度 We Wa 鬼叫,而且仲不

停咁係度典床典蓆,我邊賴西邊伸對手去揸佢對波仔,如

是者搞左成十分八分鐘,我條利都開始好辛苦啦,夠啦!

唔賴啦!妳同我含撚啦!

審判日將至,我們無一幸免...

升級  90.92%

三星會員

我一野瞓落床,揸揸就坐係張床度,然後用個背脊對住我

咁伸個頭埋我碌果度,我嘅視線比揸揸個背脊擋住,我

只係感覺到佢用手揸住我條賓周,然後就感覺到佢含住

我個尻頭係咁啜,我只見到佢個背脊同埋個頭係咁係度

上下不停郁動,佢都啜得幾有力水嘅,不過...唔知點解...

我始終都係覺得有 d 唔妥咁嘅,但係又講唔出有乜唔妥

喎,奇怪...到底係乜野唔妥呢?揸揸繼續好大力咁啜我個

尻頭,而我就起身去睇下佢個含師兄弟啦,點知...唔睇由自

可,一睇就把火,原來揸揸佢晨早就靜雞雞將個套收埋

係隻手度,然後就用掩眼法將個背脊擋住我嘅視線,就係

我不知不覺之下,好快手咁用口同我帶套吹,佢眼尾見到

我發現左佢過膠吹之後,就含住我碌對住我笑左一笑,

我見到佢咁嘅表情,真係唔知好嬲定好笑呀,唉...算啦...

都過左膠咯,加上佢吸啜嘅力度都幾強,都唔會好似上次

果件死人可樂妹咁含都冇力,揸揸吹左都冇兩分鐘就

唔吹o勒...

吓...開始扑野架o拿,我即刻跪係床上面,跟住同揸揸講:

"棟高妳個籮友做狗仔式!",揸揸諗都唔使諗咁答我:"啊!",

然後就趴左係床度,將個籮友對我o勒,我揸住碌尻對好個

位之後,就一尻隊晒成條入去o勒,我先捉住佢條腰大大

力係咁隊,然後再伸對手去佢前面揸住佢對波黎吊,我一

路揸波一路賴佢個背脊一路揪插佢,真係忙得好緊要呀!

由於我插得好過癮,所以我開始有些少想爆嘅感覺o勒,我

將碌尻退返出黎,因為我要做傳教士式攬住條女黎爆,我

要咁樣爆先至有滿足感架,揸揸瞓低之後,我將我碌塞

左入佢隻西入面,跟住係咁插...我狂插左廿幾下就咁爆

晒出黎啦!!爆完之後我地就好溫馨咁去沖涼,事後嘅侍

浴都算 ok 啦,沖完涼,換好衫之後,又到左畀錢嘅時候

o勒,齋比百五蚊,要過膠吹,當然唔比貼士啦!比完錢

之後我就走先,吊完去 dup 返個正骨先...哼!

總結 :

"揸揸"不但青春可人,而且相頭都幾好,副架生好都新淨,

我比"揸揸"佢65分,第一,佢唔肯同我法式濕吻扣5分!

第二,佢靜雞雞幫我過膠吹,再扣15分!第三,過左膠黎吹

都只係吹左果十幾廿野就唔肯再吹o勒,扣多佢15分,

加起上黎總共扣左35分...過膠吹係死罪,唔使只意有下

次呀!

如果閣下鍾意吊 d 樣子甜美得黎又青春可人嘅美少女,但

係又一 d 都唔鍾意打茄輪同埋唔介意過膠吹嘅話,咁我就

隆重推薦"揸揸"比你地,因為佢一定可以滿足到大家嘅!

P.S.大家記住Happy帶袋呀!

升級  59.25%

三星會員

畢兄。果然犀利,無得彈!平靚正。畢兄好野!

升級  47.78%

二星會員

she indeed looks very young and quite cute

升級  37.08%

三星會員

QQ
多謝師兄提供不同的亨受

升級  60%

一星會員

果然犀利,無得彈!平靚正。

升級  73.33%

二星會員

要教下bor,,,,畢兄又賴又盛,,,,條女仲要過膠吹,,,,真係唔識做

升級  76.67%

一星會員

都可以啦...

升級  90.92%

三星會員

要教下bor,,,,畢兄又賴又盛,,,,條女仲要過膠吹,,,,真係唔識做
郭嘉 發表於 2009-7-3 05:51 PM

我都唔想再見到呢條女啦,

咁你幫我教下佢好唔好?

升級  19.12%

四星級會員

畢師兄真是「食蟹專家」,逢蟹必食

升級  89.63%

二星會員

畢兄的舌功咁勁,客串做鴨一定大把女

升級  78.89%

二星會員

請問怎樣可以找到這種小妹呢?我去了很多次水圍都無食既?

升級  0.37%

二星會員

唔错唔错,正

升級  80%

一星會員

嘩.....好能正喎

升級  36.67%

二星會員

内容有意思的帖~~

升級  13.33%

二星會員

感觉很不错 ~~

升級  53.33%

一星會員

水圍邊道?pm me how to go and telephone