winning11

查看: 23446|回復: 29

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 晚上 水圍 之 廣西惠蘭

升級  90.92%

三星會員

晚上 水圍 之 廣西惠蘭

日期 : 星期二

時間 : 晚上 8點45分

地點 : 水圍

人物 : 水圍畢比特 再與 惠蘭 (二十歲既廣西妹)

上幾次係水圍執左件快餐磨爹(Model)琳琳之後,我一直對佢念念

不忘,對我黎講真係難得吊到件靚女架,所以我一得閒就o拿o拿臨

起程,諗住去執多佢一劑o勒!

今日去到水圍都已經差唔多成夜晚八點鐘,媽咪見到我就即刻笑住

咁問我今次想吊 d 乜類型既女喎,我就同佢講當然係要吊"磨爹琳琳"

啦,點知...媽咪話:"Sorry呀,琳琳大姨媽呀!",咩話?妳夠薑講多次!!

我山長水遠走過黎,一心黎執多佢一劑,妳家下同我講佢大姨媽,喂...

我唔怕撞紅架喎!媽咪一聽到我咁講之後,就細細聲同我講:"o艾o也

靚仔...你咪咁就,就算你唔怕撞紅呀,人地隻蟹都要休息下架嘛,唔通

你真係想吊到人地隻蟹都爛咩,我介紹件好野比你補返數啦,好唔好?"

我扁晒咀咁答:"唔好...都唔得啦!",媽咪走左去叫女返黎,而我就戇尻

尻咁坐左係度等,等左五分鐘左右,突然有條女行入黎,跟住問我:"點

呀,我 OK 嘛?",我望住條女個樣,覺得佢唔單止靚女,仲好熟口面添,

唔知係邊度見過咁喎,都係唔好諗咁多啦,今日就吊呢件啦!我即刻答

佢:"OK,當然OK啦,妳咁靚女都唔OK既話,仲有邊個OK喎!"條女即

刻開心到笑出黎,靚女妳過黎,坐係哥哥身邊比哥哥攬住先,妳叫乜名

咁呀?條女就答:"我叫"惠蘭",今年二十歲,廣西過黎搵食既",啊......

唔怪得之佢咁熟口面啦,睇落佢都真係幾似"惠蘭"架喎!

佢自得介紹完之後就開始除衫,我地除晒衫之後,佢對32b既波仔睇落

都幾堅挺,配以兩粒好細既啡 Lin,d 西毛都幾濃密下,5呎左右高,白雪

雪既皮膚,論佢副架生都仲算可以既,我即刻同佢去沖涼,佢侍浴方面都

係 Standard 既三點式咁囉...

沖完涼就返入房開工,一開波我就試下佢可唔可以打茄輪,點知...佢即

時左閃右避,咁即係唔得啦!我唯有啜下佢兩粒 Lins 囉,呢樣最基本既

服務佢都肯提供既,我用條利撩佢粒 Lin,撩到佢兩粒 Lins 都硬晒之後,

我就向佢條西隧進發o勒,當我條利賴到佢對大脾,再準備將條利隊埋去

佢隻蟹果陣,佢即時用雙手捉住我個頭,咁即係唔比賴撻啦!唉...又唔打

茄輪,又唔比賴撻,有冇攪錯呀,妳算點先...唔比都冇辦法啦,當我好失望

既時候,佢突然一個翻身,再將我推落床,跟手捉住我條撚,一野就含落個

口度係咁啜,哇...估唔到妳條死八婆含撚都幾好力水架喎,仲含到啜啜聲

添,只可惜既係佢冇用到條利去撩我個尻頭,所以感覺方面就比較 Dry

左少少,佢吹左都唔夠兩分鐘就同我過膠o勒,我叫佢吹多陣佢又扭計喎,

審判日將至,我們無一幸免...

升級  90.92%

三星會員

好無奈地比佢快快手手咁用膠袋包住我,然後就騎上黎表演馬術比我睇,

話時話佢都騎得幾有節奏架,由淺入深,由慢到快,由輕輕到大大力,每一

個環節都控制得恰到好處,當我合埋雙眼最享受嘅 Moment,佢竟然同

我講佢對腳已經冇力,叫我轉返係上面吊佢喎,咁都冇辦法啦,吊咪吊囉,

有乜咁大件事喎,我同佢換位果陣,條一直插住佢塊蟹,冇甩過出黎架,

一換好位我就故意大大力咁撞佢塊西一野,佢當堂呀一聲叫出黎,妳呀就

o啱o勒,等我教瞓下妳呢個咁懶"廣西惠蘭"至得,我連環撞左佢廿幾野,

而佢就攬實我條頸係咁叫,成個情境令到我覺得自己好似好威咁,

好 Man !!好勁!!佢越肉緊我就吊得越大力,點知...咁就中計啦!我吊多十

下八下就爆晒出黎o勒,想住都忍唔住呀!唉...我都唔想架,如果你地有機

會去Happy嘅話,遇到 d 女好肉緊咁攬住你,又叫到拆天咁,疑似比你吊到

好 High,你就即刻大力 d 吊多幾野的話,咁你就中計啦!你咁樣做只會好

快出野,佢地就好快可以收錢走人,然後剩低你一個人好空虛咁留係個房

入面,獨自承受果份短暫歡愉之後嘅失落,我而家就係一個好好嘅實例

o勒,(當然...趕住交人嘅除外)

我地事後沖完涼換好衫之後,又係畀錢嘅時候o勒,一百五十蚊費用,唔比

貼士,比完錢之後,"惠蘭"話我可以隨便坐下,佢走先喎,佢都戇尻架!我費

事留係個房度獨自承受果份失落感呀,妳慢慢坐啦,我拿拿臨走先啦...

總結 :  

"惠蘭"相頭唔錯,由其係個笑容,非常甜美,態度又親切,副架生同埋服務

都算 ok,總括嚟講我比"惠蘭"佢70分,有15分扣佢唔肯同我打茄輪,有

15分扣佢唔肯比隻西我賴,若果閣下鍾意 d 女仔笑得好甜,又唔似我咁

鍾意打茄輪同埋沉迷賴撻的話,我鄭重推薦"惠蘭"比大家,以佢嘅相頭,

收費同埋服務水平,一定唔會令你地失望呀!

P.S.不過大家記住Happy帶袋呀,如果唔係就好似我中"牛奶公司"架啦! (-_-)

升級  30.75%

三星會員

呢件好得吓喎!

升級  23.33%

一星會員

brother, pm me her moible pls. thx!

升級  73.33%

一星會員

没野啊咩货色啊!!!!!
!!!!

升級  22.96%

二星會員

又吊cheap西
向ca同cp講拜拜!
我愛我的沙灣囡囡!!!

升級  22.96%

二星會員

算啦!我都少左黎e度好多囉!
e度真係無咩人氣,搞極都係咁,唉!
失望失望
向ca同cp講拜拜!
我愛我的沙灣囡囡!!!

升級  90.92%

三星會員

呢 d 唔係叫做 cheap 閪,

呢 d 叫做抵吊,明白未?!

升級  59.33%

三星會員

亞畢 , 今次依個又 ok 喎
食神

升級  2.96%

二星會員

pretty gal^^

升級  94.81%

二星會員

hi ching good report thx

升級  90.92%

三星會員

死淡水你唔洗咁得戚,你成日唔帶袋一齊去Happy,

睇下幾時輪到你條粉腸中毒吖,仆街,哼!!

升級  78.58%

三星會員

唔知亞惠蘭有冇個妹叫惠詩呢

升級  60%

一星會員

唔错 唔错~!!

升級  37.08%

三星會員

QQ
真係要同師兄多多學習多一点見識

升級  90.92%

三星會員

真係要同師兄多多學習多一点見識
waimanlee1040 發表於 2009-6-21 01:22 AM

我出入開既地方好危險架,你唔好學呀!

升級  7.83%

三星會員

靚過真果個喎.

升級  53.33%

一星會員

恭喜恭喜!!!!

升級  60%

一星會員

又食到好嘢,師兄真性福啊!

升級  12.59%

二星會員

个样都可以,就是身材嘛嘛地