winning11

查看: 33283|回復: 32

[沙咀畢比特] 常平/君悅 重慶24歲小梅 (有圖)

升級  90.92%

三星會員

常平 均月 The Wonder Land 重慶24歲小梅

日期 : 星期日

時間 : 凌晨 1點30分

地點 : 東莞常平 (均月 The Wonder Land)

人物 : 東莞畢比特 與 小梅 (24歲嘅重慶妹)

小弟今日虛火上升,我呢個 Cheap 精突然又想跳出沙咀

去東莞嘅常平嘅均月 The Wonder Land,聞名世界嘅

東莞十大酷刑,一定係會折磨我啦,唉...唔知今次我又可

以捱到幾多個酷刑呢...(-_-)"

去到"均月"果陣都已經成凌晨一點鐘o勒,電梯門一開,即

刻就有部長同埋迎賓過黎招呼,我同"均月"嘅部長一早就

用電話聯絡好,佢話桑拿果邊已經爆晒,留左酒店果邊個

商務房比我喎,個部長帶我入咗個 Business Class 套房

之後,就走左去帶女入嚟...

等左一陣...個部長帶左一條女入嚟咁大把,條女身穿水

手服加一個黑色皮製背囊型書包嘅女入嚟,好明顯係制

服誘惑之學生妹之夜啦!我係咪好醒呢?

我問部長點解得一條女,部長就向我解釋:"家下都成點幾

鐘架啦,好多女都收左工,仲開緊工嘅就上緊鐘...

唔係 Alone哥 一早打定電話過黎同我單聲,叫我留返件好

野比你呀,連呢件都冇埋呀!",妳講真定講假呀?!乜真係咁

多雞蟲架咩?唉...算啦,件女個相頭都 OK 嘅,點都靚過我

係沙咀吊開果 d 啦,人地花左咁多心思去搞左一身咁特別

嘅造型,就佢啦...

個部長走左之後,我就問下條女叫乜名啦,原來佢叫"小梅",

今年二十四歲,重慶人,o下...成廿四歲都係中女黎啦,仲學

人扮學生妹呀,不過"小梅"個嘜頭都唔係太中嘅,都仲睇得

下架,係細粒左些少咁o者,佢先放低個書包,然後走左去浴

缸放水,跟住就走返出黎將我碌光豬,然後就叫我坐左係張

大班梳化上面,佢走去開左個電視機,揀左一個音樂播放台,

跟住就企係我面前係咁係度扭屎忽花,我當時一路睇一路

陰陰咀咁笑,佢一路跳一路除衫,跳到埋黎我身邊果陣已經

剝晒光豬,我見到佢身高大約5呎左右,32c嘅啡 Lin 波,好

幼嘅23腰,皮膚好白,d 西毛就好濃密,兩隻小腿都好幼,佢

先用對波係我身上磨擦,磨左一陣就同我去沖涼,係得東莞,

侍浴方面一定唔會差得去邊,我仲諗住同"小梅"一齊跳入浴

缸沖返個泡泡浴添,點知"小梅"見到好多老泥係水面浮下浮

下咁,佢即時叫我唔好用浴缸,改用花洒喎,算啦...

我係黎Happy,唔係黎沖涼嘅,冇所謂啦,我地入咗花洒浴室

之後,佢好細心咁將 d 沐浴露搽勻我全身,包括我兩隻腳,

賓周,屎眼,沖完涼之後,"小梅"先同我做水中蕭,佢跪係地

下,再含住 d 熱水,跟住就一啖含住我個尻頭係咁啜,佢仲

一路啜一路係度唔唔聲,我當然唔會蝕底,伸隻手去揸佢個

波啦,佢個波就麻麻地實淨,佢好比心機咁吹,吹左成五分

鐘我都未爆,佢打側個頭向上望我,同一時間就伸條利出黎

撩我個尻頭,我叫佢繼續比心機再吹多陣,就爆架啦!佢真

係繼續好努力咁一邊啜我個尻頭,一邊用隻手揸住我碌尻

係咁郁,我捱唔住要爆啦~~~

點知佢好醒目,知道我想爆果陣就即刻放口,我就爆晒落佢

個波果度o勒,舒服晒! (^O^)

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
審判日將至,我們無一幸免...

升級  90.92%

三星會員

沖乾淨個身之後,我地就出返房,條女叫我瞓上床,佢話要

開始行刑喎...救命呀!(^O^)

我好乖咁瞓係張床度,跟住佢就開始:

一.貓式
二.波推
三.漫遊
四.毒龍鑽
五.高山流水
六.地震山搖

佢係佢個工具箱入面羅左一粒震蛋出黎,哇~~~妳想點呀!

我即刻阻止佢,佢就好脂油咁同我講:"試下啦,我唔會將枝

野插入你屎眼嘅",我就再三好嚴肅咁講:"唔好!",佢跟住

就停手唔玩,都唔知邊條粉腸諗埋 d 咁仆街嘅野出黎架!

我唔肯再玩 d 乜野"地震山搖"之後,佢就叫我仰臥,再同

我啜 Lin,然後一直賴落個肚,最後就伸條利出黎係我個尻頭

上面旋轉,旋左幾野就含住我個尻頭係咁啜,佢又係好似頭先

咁一路啜一路唔唔聲,佢都啜左成三四分鐘先至停口,我比佢

啜到硬返晒,跟住佢就幫我帶袋,帶完就塞左我條賓周入佢塊

蟹度,然後慢慢咁吞左我碌野入去,佢開頭就跪係度騎,力水一

般,佢騎左一陣就加強力度啪啪聲咁撞落黎,我就即刻向上頂,

佢騎左三四分鐘左右我就坐起身揸住佢對波係咁啜,而佢就好

勤力咁繼續騎,我比佢騎到開始有 d 悶,所以就要求做狗仔,

我跳左落床,而佢就係床上面將個籮友向住床邊,我就即刻插

入去佢塊蟹果度係咁隊,隊對啪啪聲,我仲一路隊一路賴佢個

背脊同埋揸佢對波,我隊左成四五分鐘都未有想出野嘅感覺,

但係佢就話對腳跪到好痺,咁我咪叫佢瞓低囉,佢一聽到就即

刻飛身瞓落床度,我爬返上床諗住繼續吊啦,點知...我係度

做狗仔式吊吊下嘅時候又軟左o勒(-_-)"

我瞓係佢身邊,我就先伸隻手過去揸住佢個波,然後伸埋個頭

去啜佢粒 Lin,再伸隻手去摸佢全身,咁我啜啜下就將我個頭

向下移,賴佢個肚同埋大脾o羅,我賴到佢隻大脾果陣,見到佢

隻蟹有好多毛圍住,雖然佢隻蟹未返,但係就有 d 黑,唔係咁

鮮嫩,我將個頭貼埋去佢塊蟹,我忍唔住伸利出黎賴左佢隻蟹

一野啦,佢塊蟹香甜無比,結果我就盡情咁狂賴佢隻蟹,佢都

不知幾 Enjoy 呀,係咁 We Wa 鬼叫,我越賴越起勁,而佢就

越叫越大聲,我碌開始硬返,我見機不可失,所以就即刻彈

起身,將碌插返入佢隻蟹入面係咁隊,我一路同佢打茄輪一

路隊,隊左成三四分鐘就爆晒出黎,跟住我地兩個都成身大汁

咁瞓係張床上面係咁喘氣...

最後...條女同我一齊入去沖涼房沖涼,東莞嘅服務態度真係

唔錯,但係由於佢唔肯比我影相,只係肯比隻手指我影,所以

都係冇比貼士,我比左三百蚊條女之後就叫佢走人!

而當時已經係凌晨三點半,結果我就留低瞓覺,一直瞓到朝早

十點半就起身走人!

總結 :

"小梅"相頭一般,不過佢話公司規定唔比影相,比公司知道比

人影左相嘅話就執包服,咁我都無謂強人所難啦,結果今次亦

都冇條女嘅相o勒,唯有用合成相(Photo Montage)去模擬

當時嘅情境出黎...

雖然 d 情節係特技,但係全部都係實地取景架喎,冇花冇假,

唔信你地可以親自去睇下,條女做愛技術一般,但由於我好鐘

意吊大陸妹,又比佢實牙實齒咁吹爆一鑊先再扑野,我比小梅

85分!

我今日乜野虛火都比條大陸妹啜晒出黎,成個人都醒晒,雖然

我只係受左六種酷刑左右,但係全程都好開心,最可惜又係只

得"吹爆",冇"口爆",所以扣佢10分...生得咁矮再扣5分...

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
審判日將至,我們無一幸免...

升級  30.75%

三星會員

阿畢越玩越高級喎!

升級  1.48%

二星會員

嘩~~~~

好富貴啊!!!

升級  18.52%

二星會員

相頭一般?究竟一般係幾一般先?

升級  7.83%

三星會員

嘩, 好激喎.............................................!
睇到我火都來.

升級  2.22%

二星會員

上得CP...只會繼續去更遠...唔會DOWNGRADE落返SZ架啦!!xd

升級  4.33%

三星會員

咁最後除左小費300 房費又幾銀?

升級  7.83%

三星會員

野馬難馴, 小心..................!

升級  11.48%

二星會員

有心思 推,頂

升級  53.33%

一星會員

哇哇 丘比特都去左君记喽

升級  22.96%

二星會員

請問你部手機係咪冇拍攝女女功能架?
請問你點解咁鍾意用畢仔黎key你個頭落去呀,唔通你係gay?
向ca同cp講拜拜!
我愛我的沙灣囡囡!!!

升級  1.85%

二星會員

簡直睇到我9硬了。

升級  30.74%

二星會員

QQ
不錯,頂了
尋覓天下有情有緣人

升級  18.15%

二星會員

精采!文筆極度吸引!

升級  88.15%

二星會員

性福啊,畢兄!

升級  53.33%

一星會員

顶!~

跟帖哦~

升級  1.11%

二星會員

一個字.....強

升級  2.59%

二星會員

好好玩地相,是不是真有這回事!
啪啪啪!好過癮!
想开始玩乐的新L

升級  11.85%

二星會員

重庆妹一直是我的最爱
老子天下第一淫