winning11

查看: 5801|回復: 9

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 晚上 沙咀 冰冰 之 Unhappy Birthday

升級  90.92%

三星會員

晚上 沙咀 冰冰 之 Unhappy Birthday

日期 : 星期六

時間 : 晚上 7點45分

地點 : 沙咀

人物 : 小弟 與 冰冰(自稱18歲嘅江西妹)

中秋節果晚,本來我同"下沙四眼仔"約好左去沙咀過節,點知"下沙四眼仔"放左我飛機,

我等佢等到成十二點半,仲打左好多次電話比佢,佢一直都冇聽電話,後來我自己返到香

港,係屋企上網先至見到"下沙四眼仔"嘅留言,原來條粉腸竟然係酒樓同屋企人食飯果

陣比人偷左個背囊,佢個銀包,身份證,回鄉證,數碼相機,兩個手提電話,全部都一鑊過

比人偷晒,咁蠢嘅人我都係第一次見架咋,冇辦法啦,今日我生日,唯有自己一個人上

路啦,我中午已經起身,跟住打電話比"小小"問佢得唔得閒,"小小"話佢大姨媽未走,所

以冇開工,好得閒,我即刻約佢食 Lunch,下午兩點出發,四點鐘到左沙咀,我一到步就去

"X利茶餐廳"等佢,"小小"十五分鐘後就到左,"小小"冇化妝,著住件黑色 Pole 恤同埋牛

仔褲,我差 d 唔認得佢呀,完全好似兩個人咁,一 d 都唔靚女,不過算啦,好 feel 咪得

囉,係咪!(·) 我地落左單之後坐左冇耐"小小"就同我講:"我同你講明先,今日陪你,

我媽咪要我收你五百蚊架..."我一聽到就心諗:"妳好似大姨媽喎,冇得扑野都要收足錢

呀?"我都冇答佢,當我係度考慮緊好唔好比五百蚊佢賺果陣,點知"小小"佢突然再同我講:

"你想唔想係沙咀租屋呀,不如我地一齊合租啦,不過我同你講明先喎,我脾氣好大架,心情

一唔好就會搵人發脾氣架,你送部 W800i 比我啦,我部手機又平又舊又肉酸呀,仲有呀...

我下個月返鄉下,你送部數碼相機比我,等我返到鄉下可以影下相丫嘛,最好就送多隻白金

介指比我添..." 哇!我心諗妳講完未呀...燒比妳好唔好呀,今日都只不過係第二次見妳,

妳坐低都唔夠二十分鐘呀,咁快就叫我同妳合租,咁咪即係叫我包妳,包妳老母呀,好熟呀?

乜都話送,食屎啦妳!我個心馬上有左決定,四十五分鐘之後我地食完 Lunch 就食完o勒,

我即刻比左一百蚊"小小",然後我就同"小小"講我有事要走先,我同佢出咗茶餐廳門口就各

有各走,

今日乜野 Mood 都冇晒,比"小小"佢掃晒興,我谷住度氣走左去"紫X茶餐廳"

去探下我想溝果件服務員,諗住探完個服務員之後就去肥婆果度開 Birthday Party,一於

咁話,我去到茶餐廳,個服務員一見到我就又係度係咁笑,我諗佢都應該有好大機會受我溝

架,(·) 我叫左個下午茶餐,點知食食下停電喎,有冇搞錯呀,停左好耐都仲係冇電,我坐

到七點就埋單走人,出咗門口就見到肥婆果邊都有份停電,整定肥婆今日賺唔到我錢啦,我

見到龜公果邊冇停電,但係我又唔想去幫襯龜公喎,所以我就係龜公條後巷側邊條大街行過,

諗住去睇下街女啦,點知突然有人走埋黎拖住我隻手,嚇到我飛起呀,望一望...原來係龜

公旗下嘅其中一條女,條女叫"呀媚",我之前都幫襯過"呀媚"架,由於佢相頭同埋服務都好一

般,所以我先至冇再幫襯佢之嘛,"呀媚"拖住我同我講:"龜公叫你過去呀,原來龜公今日坐左

係大街,我係佢身邊行過比佢見到我都唔知,真係避無可避,都係要比 d 錢龜公賺下架啦,龜

公介紹條新到靚妹仔比我,我一見到條女個樣都過得去,咁就即刻上房,龜公開左鐵閘之後就

吩咐條靚妹要好 d 服侍我,多餘啦,你次次都係咁吩咐 d 女架啦,結果咪又係趕頭趕命咁,

有邊次真係好好咁服侍過我架!

條靚妹都好好笑容,好有禮貌,不過皮膚就黑左些少,但係佢青春喎,乜都補返晒啦,我地一路

上樓梯一路傾偈,原來佢叫"冰冰",江西人,自稱今年十八歲,不過我就覺得佢冇咁大囉,入到

房我地就除衫沖涼,沖涼果陣我就見到佢對波仔,真係我見過嘅最細一對波,頂多32b,兩粒細

過五毫子嘅黑提,成個 body 都好鮮嫩,蟹毛唔太濃密,條腰同個籮都幾有曲線,侍浴方面好一

般,沖完涼就返入房開波,一入房"冰冰"就叫我瞓低先,我好聽話咁瞓低,之後佢就上床啜我粒

Lin,佢係咁依啜左幾野就趴左係我兩隻腳之間同我含,佢啜左我個尻頭十幾野就用條利撩

我個尻頭,由頭到尾都吹唔夠分半鐘就唔再吹o勒,我都唔係咁硬佢就要我帶袋做,帶好個袋佢

就即刻瞓低叫我係上面插佢,我都話龜公講咁多野係多餘架啦,我一 d 都唔覺得條女好

服侍喎,唔好唸咁多啦...爆到漿就算啦,"冰冰"分開對大脾,我就用手揸住自己條賓周對準佢

塊蟹,跟住就一野插入去,"冰冰"塊蟹嘅緊窄度都算過得去,不過佢嘅反應就好誇張,佢叫得

好大聲,呀~~~呀~~~,叫到拆天咁,佢仲一路叫一路咬我個膊頭,好似好肉緊咁,我伸個頭去啜

佢兩粒黑 Lins,又伸手去揸佢對波,佢叫得仲勁,我都唔知佢係度做戲定係真嘅,我插左佢廿

幾野就要求"冰冰"同我做狗仔,佢好合作,即刻返轉身棟起個籮友比我--,我對左碌入佢塊

蟹之後就捉住佢條腰係咁撞,撞到啪啪聲,我再伸手去揸住佢對"微波"黎插,插插下我就乃埋

佢個背脊添,插到咁上下都差唔多要爆啦喎,我即刻叫"冰冰"瞓返低,採取我最鍾意嘅"傳教士

式",佢瞓低之後我就再插返條野入去佢塊蟹果度,但係我覺得我碌開始有 d 軟,我襯住仲

未軟得晒果陣就即刻加快揪插嘅速度,唔夠十幾野我就爆漿o勒,爆完之後就沖涼畀錢,"冰冰"

冇聽從龜公嘅吩咐好好咁服侍我,全程趕頭趕命,前奏又唔夠,所以我只係比左一百五十蚊,

冇貼士!

總結 :

"冰冰"呢個微波少女非常青春可人,副架生勁新淨,皮膚黑得黎都好滑,不過服務就唔係咁得,

吹得唔夠耐,佢對時間管理方面又控制得好好,即係唔比你攪得太耐,好似香港馬檻咁趕頭趕

命,但係服務水平就低過香港嘅馬檻,如果"冰冰"嘅服務唔係咁求其嘅話,我都會再幫襯佢嘅,

不過家下頂多比"冰冰"65分,咁嘅服務都係一次夠晒啦...

升級  3.17%

三星會員

原帖由 沙咀畢比特 於 2007-10-15 05:55 AM 發表
未!!

燒佢數簿就真
大勝=鋤大姐
其他分身與我無關

升級  3.17%

三星會員

都唔算 unhappy 啫, 話晒食到嫩口野
大勝=鋤大姐
其他分身與我無關

升級  17.25%

三星會員

條囡以前應該係朗誦隊代表,唔係又點可以一次過,好高速咁講出一大篇唔係人講的說話?

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
咁你仲乃唔乃亞小小架,衰人
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  25.56%

二星會員

燒Q死佢啦

升級  93.5%

三星會員

啲大陸妹睇我哋啲香港人個個都好似係四叔個仔咁!...正一白痴......!
我希望有一個像<五星物語>中,擁有比人類對愛更為執著,更為堅守的fatima...!拉克西絲"ooh!...master...!!"

升級  42.17%

三星會員

畢大俠包膠,頂番野先!
好野,你係得既!

升級  90.92%

三星會員

原帖由 mf388 於 2007-10-17 02:13 AM 發表
你真係好野....  

請問邊方面好野呢??

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
原帖由 十郎 於 2007-10-17 20:24 發表
你去接手咪唔可惜囉  

我乃完佢再乃你
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗