winning11

查看: 9311|回復: 11

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 傍晚 沙咀 之 小小孖Q

升級  90.92%

三星會員

傍晚 沙咀  之 小小孖Q 打破左靚女冇服務嘅定律

日期 : 星期日

時間 : 傍晚 6點半

地點 : 沙咀

人物 : 小弟 與 小小(19歲嘅河南妹)

就黎到10月1日,人人都話上面風聲鶴唳,我都好相信佢地所講嘅野,所以我都唔係好敢上路,但係你地叫我

一條友咁空虛點過呢...結果我都係忍唔住上路,死就死啦!不過我上路之前都打左個長途上去比肥婆,問左

佢今日乜野環境先,我問佢就黎國慶啦喎,上黎驚唔驚架,點知佢話:"挑~~~有乜好驚喎!",我見佢咁實牙實齒,

佢話冇問題咁我咪起程囉,到步都已經成5點半,咁我就先行左一個圈,睇到週街都係女係度四維行,咁我先至

放心些少,先去食個下午茶餐,探下我想溝果件服務員,同佢搭下訕,聯絡下感情,佢一見到我都好主動咁走埋

黎同我打招呼同我傾偈,唔知佢係咪想溝我呢? (·) 食飽之後就向住肥婆個士多出發,至於龜公果度我就

唔係咁想去囉,佢果邊 d 女係就係靚好多,不過好多女嘅服務就仲衰過香港嘅過馬檻,所以我諗都冇諗過再

去搵龜公,一去到見到肥婆我又比眼細細果條女嘅相佢睇,叫肥婆拖條女過黎,肥婆叫我坐係士多度等陣,我

等左冇幾耐肥婆就拖住一條女返黎,跟住同我講:"你要果條女大姨媽呀,試下呢個啦,佢幾好架!",我當時一

聽到呢句說話真係乜野心機都冇晒,我今次係第二次搵佢架啦,點解冇次搵到佢架,當我好失望嘅時候,再一

眼望過去睇下肥婆今之又拖件乜野怪獸比我歎咁啦,點知我個心"哇"左一聲,條女好靚呀~~~ (>O<) 點解肥

婆呢邊都會有咁靚嘅女架!我即刻表示上房,但係個心入面就知道靚女冇服務呢個定律,個心始終都係覺得有

些少遺憾咁囉...條靚女見到我望佢,佢即刻都對我微笑一野,感覺都 OK 啦...

一上到房,我地就傾下計培養下感情先咁啦,原來佢叫"小小",今年19歲,河南人,佢個名都幾襯佢架,因為佢細

細粒粒咁,眼大大,鼻尖尖,口唇冇搽唇膏得黎又紅又薄,笑起黎又甜,好正呀!唔知點解佢地做雞嘅次次都係除

撚晒褲先至除衫架喎,真係奇怪呀,我地剝晒光豬之後就一齊去沖涼,佢大約5呎2吋高,波仔尖尖, Pink Lin,粒

Lin 就大約一個5蚊銀嘅 Size 咁上下啦,全身白雪雪,d 西毛都係大約1吋長左右,都算幾新鮮,佢侍浴方面都只

係好一般,淨係幫我洗賓州咁囉,我都唔期望靚女會好乜野服務呀,總之唔好似"吉吉"咁仆街,連波都唔比揸咁就

得架啦,--完咪走囉,沖完涼返入房,個冷氣都已經好撚凍,凍到尻都縮呀,我問佢熄左冷氣佢介唔介意,佢話唔介

意,咁我就一野熄左個冷氣佢,跟住"小小"佢就先上床,我就跟住趴左上佢上面,攬住佢同傾偈,由於佢個樣實左

太甜啦,傾傾下我就咀左佢個咀一野,點知佢冇擰開個頭喎,仲伸個頭埋黎硬接我個咀添,我係沙咀蒲咁耐,都係

試過一次咋,上次果件仲係有少少扒嘅添喎,靚女就一定擰開塊面架,我得吋進呎,一路傾就一路咀,越咀就越過

癮,咀多兩咀我就直頭伸條利過去同佢打茄輪,佢竟然欣然接受喎,佢個咀好好味呀,好耐都冇試過同靚女打茄輪

啦,佢一路打茄輪就一路好鬼投入咁係度唔唔聲,跟住我開始乃佢條頸,點知佢仲激,越叫越大聲,我乃到去佢粒

Lin 果陣,佢直頭"衣衣也也"咁叫出黎,好鬼大聲好鬼誇張架喎,大聲到我真係驚有公安係樓下聽到佢叫嘅聲呀,

都唔理佢嘅叫聲係真定係假呀,再繼續乃,乃到去佢個大脾,再直落乃佢隻好幼好白嘅小腿,佢 d 腳指真係好靚,

塊蟹就一般啦,雖然唔係好 Pink,但係就一 d 都唔黑,又唔返,如果佢唔係雞嘅話我就一定乃佢塊蟹架,睇黎佢真

係好好火咁,我由腳乃返上去佢個肚,再直上佢對奶,最後返去同佢打茄輪,佢一直都表現出好享受咁,佢一路同我

打茄輪,一路微絲細眼咁望住我,佢突然伸隻手過黎捉住我條撚,跟住將我個尻頭磨落佢塊蟹果度,當時個感覺真

係好撚正,我都覺得奇撚怪架啦,點解咁好 feel 嘅,哎呀!原來未帶袋架,佢磨多兩野仲塞埋我個尻頭入佢塊蟹入

面,有冇搞錯呀,妳唔使對我咁好喎,心領啦...我即刻縮啦,點知佢一發覺我想縮果陣,佢就即刻將兩隻手攬實我,

跟住仲用雙腳繞實我對腳,一路同我打茄輪一路同我講:"唔使帶袋啦,過兩日我就大姨媽啦,我好想同你做呀!",

升級  90.92%

三星會員

我心諗...唔好扮野喎,妳野到愛滋,而家想向男人報復呀,我即刻同佢講:"妳幫我吹下先啦",佢即刻話好呀咁,

佢仲一路同我打住茄輪咁反轉身,當我瞓底之後,佢就啜我粒 Lin,然後乃下低 d ,乃下低 d 咁乃到我條果度,

頭先個尻頭掂過佢塊蟹架,叫佢乃返乾淨佢都好應該架,佢含含得好落力,啜得好有力水,仲一路啜一路係度呻吟

添,當時嘅氣紛真係一流,我除左同以前嘅 ex-girl friend 做到咁有 feel 之外,同雞做到咁投入都係第一次,佢

力水就夠o勒,不過技巧就差些少,起碼冇用條利去撩我個尻頭囉,佢吹左成分幾兩分鐘都未停,我就突然彈起身企

係度比佢吹,我最鍾意就係企係度望住條女同我含架o勒,我睇住佢個頭係咁郁下郁下,個咀啜下啜下,我個頭真

係好暈呀,我瞓返低比條佢再啜過,佢一 d 都唔介意咁喎,繼續趴左係我對腳之間同我係咁吹,如是者再吹左大

約分幾鐘就問我帶袋做好唔好,我見佢都幫我乃返乾淨晒條賓州咯,咁我當然話好啦,佢幫我帶好個袋就自動自覺

捉住我條一野塞入佢塊蟹果度,佢仲一路塞一路伸個頭埋黎同我打茄輪,我完全係覺得同女朋友做緊,一 d 都唔

似係度食快餐,佢條腰好鬼馬架,騎住我係咁扭係咁扭,打住茄輪黎扭,我就伸對手上去揸佢對波,佢對波唔係好實

淨,軟林林咁,不過都唔緊要,淨係靚女加好 feel 就乜都補返晒啦,佢騎左我好耐,我終於都忍唔住要起身同佢面

對面,我捉住佢對波左右左右係咁啜,佢就驚死蝕低咁係咁騎,我見佢細細粒就抽起佢雙腳做"龍舟掛鼓",掛左十幾

野我都冇力啦,我放返佢落床,跟住再反轉佢,我就企係床邊同佢做狗仔,佢皮膚又白又滑,條腰又夠幼,個籮友又夠

圓,小腿又幼,腳指又好睇,我--佢個籮友--到啪啪聲,我當然順便狂乃佢個背脊同埋狂揸佢對波啦啦,老實講佢塊蟹

真係唔多窄,不過就唔係闊到好離譜,緊窄度方面仲可以接受嘅,佢應該出黎撈左好幾年架啦,我----下竟然又軟左,

我成身汗咁瞓返落張床度,佢就自動自覺咁手執我條賓州,然後伸個頭埋黎同我打茄輪,我就即刻揸波,佢同我打打

下茄輪又伸條利去鑽我耳仔喎,一路鑽耳就一路係度呻吟,哇~~~ DTS-EX 呀!!我當堂硬返晒,我仲諗住佢會用手幫

我打出黎啦,點知"小小"佢食住個勢一野騎上黎,條腰係咁坐係扭,又不停咁同我打茄輪同埋鑽耳,都唔使兩分鐘就

乜都比佢扭晒出黎o勒,儲左幾日嘅貨就咁交晒比佢,佢知我出咗野之後就攬實我,同我狂打茄輪,唉...唔知佢係好

鍾意同我打茄輪丫,定係個個客佢都係咁同人打茄輪嘅呢,不過都唔深究啦,我地咀左一陣我就睇下隻錶,原來已經

成7點半,搞左成粒鐘"小小"都冇催過鐘,真係唔好意思呀,即去沖涼,跟手畀錢,一百三十蚊再加十蚊貼士,總共百四!

抵--呀! (^O^)

--餐飽嘅之後,我個肚就餓到飛起,我又走左去紫X茶餐廳食個晚飯,順便見下我想溝果個服務員,佢又走埋黎同我傾

左一陣計,我叫左個豉汁蒸排骨套餐...

我一路食飯就一路睇頭先同"小小"影嘅相,唔知點解我突然覺得好唔捨得佢,好想再見下佢,咁唯一嘅辦法係畀錢,

好!食完飯我就一支箭咁走返去肥婆果度執多"小小"一劑先至走,由於"小小"唔係肥婆嘅女,所以肥婆要 call佢返黎

士多,佢一見到我即日返轉頭執多佢一劑,佢笑到見牙唔見眼,上得山多終遇虎,我終於遇到一隻迷住我嘅"狐狸精"啦,

上到房其實全程都係差唔多,都係狂打茄輪呀,吹蕭扑野呀咁樣,今次佢又係揸住我碌尻撩佢塊蟹喎,又叫我唔好帶袋

插入佢塊蟹果度,我都唔知佢諗乜架,我堅持帶袋先扑野,今次我臨尾亦都係----下就軟左,不過佢今次就一手捉住

我條,然後成條放入佢個口度係咁啜,一路用口好大力咁啜一路隻手揸住我條賓州上下係咁郁,佢手口並用咁夾

攻我,唔使兩三分鐘就直頭係佢個口度爆埋(不過美中不足嘅係帶住袋黎爆嘅),吹爆我之後又同我打茄輪,全程嘅感覺

始終都係咁完美,一日之內同一條女二連發都係第一次,過幾日我再去--佢先咋!! (·)

總結 :

"小小"人靚波甜,服務又好又投入,打破左靚女冇服務嘅定律,我一時間都分唔到佢究竟係我條女定係我幫襯

緊嘅妓女,我從來都未遇過好似"小小"佢咁熱情嘅女,我都唔知係因為佢對我有些少好感定係佢從來對任何人

都咁專業,總之就完全冇Happy嘅感覺,--左"小小"兩次,每次都搞成粒鐘,仲冇人會係度催催貢,加埋都係二百

八,再加來回車費總數都唔使三百六,真係抵到爛呀,我以前都唔明白 d 人點解明知係香港Happy係唔使比人拉,

但係就都要死上去Happy,而家我終於知道點解啦...

我比"小小"95分,扣左佢五分係因為佢想迫我唔帶袋同佢打真軍扑野,都唔知佢有乜野蠱惑嘅... (-_-)"

即日執同一條女兩劑我都係第一次,跟住落黎我仲想--佢呀,仲未有厭嘅感覺,睇黎今次我可能鍾意左佢呀,會

包佢都唔出奇架,到時就要含笑咁退隱江湖,唔再出 Report 比大家睇 lu !! (·)

升級  11.48%

二星會員

Hi
Bro

how to find that 肥婆個士多  and contact 肥婆  ah...........?

THX  A  LOT  !

升級  46.67%

三星會員

畢生真係好精力...,不過條女都幾正呀,吊多鑊都好正常

升級  78.58%

三星會員

畢兄, 條女幾正喎, 可以番啅喎!

升級  42.17%

三星會員

睇到我好想去搵呢件河南妹一試,同老畢做老襟!

好野,你係得既!

升級  2.17%

三星會員

嘩!值得恭喜,這樣落力的囡囡真係難得.

升級  3.17%

三星會員

真係抵食喎

升級  54.5%

三星會員

30 minutes+

小小孖 Q
好博命 bor
要唔要比 D 補身藥你呢?

升級  90.92%

三星會員

原帖由 湯少 於 2007-9-20 11:52 PM 發表
小小孖 Q
好博命 bor
要唔要比 D 補身藥你呢?

孖Q咋喎,對我呢 d 年青人黎講,濕濕碎啦!

升級  4.07%

二星會員

最后张相好假..........
nil

升級  25.56%

二星會員

眞係正喎 我都想揾下佢