winning11

查看: 8750|回復: 10

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 傍晚 沙咀 返啅阿艷

升級  90.92%

三星會員

傍晚 沙咀 返啅阿艷

時間 : 傍晚 9點30分

地點 : 沙咀

人物 : 小弟 與 阿艷(20歲嘅廣西妹)

9月1日先至同"下沙四眼仔"去咗沙咀整左個孖Q,我成個人都冇晒火,點知"下沙四眼仔"今日又上網發訊息比我,又

留電話錄音比我,又打電話比我,總之不斷咁騷擾我,係咁迫我今日同佢再去沙咀,有冇搞錯呀,星期五先至去完,隔

左一日咋喎,佢有冇咁--得呀!唉...真係冇佢辦法...鬼叫老友吹雞咩,我唯有好勉強咁陪佢上路,9點鐘黃崗集合,

我搭車果陣已經決定左今次去肥婆果度再搵"呀艷",因為星期日孖Q之後我都未復原,條野完全冇火,一定要開鑊嘅

話,就一定要搵條吹得嘅女先至有可能起機,我地兩個一到步就即刻死去肥婆果度,我就同肥婆講我要"阿艷",而"下

沙四眼仔"條粉腸竟然同肥婆講要搵我之前郁過嘅援交少女"夢夢"喎,佢都唔介意同我做襟兄弟架話,我當然冇理由

介意嘅,反正我都經常幫襯佢--過嘅女架啦,"夢夢"行過黎走埋黎我果度,佢一見到我就認得我,"夢夢"開頭以為今次

係我幫襯佢,佢就係咁攬埋黎,又拖我隻手,我就大大聲咁同"夢夢"講:"係四眼仔搵妳呀!",咁佢先至面懵懵咁走埋去

"下沙四眼仔"果度,跟住"阿艷"都行埋過黎報到之後,我地四個人一齊上樓...上樓果陣肥婆問我要唔要"雙飛",我

就只係同佢講左一句說話,就係..."冇錢呀!",我一陣起唔起到機都成問題啦,仲要"雙飛",癡線架!!

我地四個人一入到房就當然係例牌除衫沖涼,"下沙四眼仔"好快手咁除晒衫同"夢夢"去沖涼先,我就唯有同"阿艷"

係房裏面等一陣,我地衫都未除,我坐左係張床果度,"阿艷"就企左係床邊,我即刻攬住佢將個頭夾係佢條波罅果度,

我跟住又揸波又摸籮,佢今日著住一件白色嘅Tee,同埋一條勁短嘅牛仔裙,個髮型就仍然都係咁戇尻,不過我唔係黎

--佢個髮型嘅,所以理尻佢啦,我一尻伸手入去佢條裙裏面係咁摸佢大脾同埋個籮,我仲幻想自己而家搭緊地鐵,係度

摸緊一條企係我面前唔相唔識嘅女仔,哇~~~電車痴漢 feel 呀 (^o^)! 我隻手摸摸下就摸到佢塊蟹果度,"阿艷"佢就

企定定,笑笑口咁任得我摸,冇幾耐就聽到"下沙四眼仔"佢地沖涼完返房,咁我就同"阿艷"一齊剝光豬去沖涼啦...

佢仍然都係好似上次咁,好細心咁用沐浴露查落我條賓州果度,跟住係咁卒係咁卒,卒完就沖水,再查沐浴露由頭卒過,

沖完涼就返房,嘿嘿...一入返房我就成個人抱起佢,佢笑住咁"哇"左一聲,跟住我就一野掟佢落床,再飛撲上去,好粗

暴咁打開佢用黎包住個身嘅毛巾,我見到佢對久別嘅34c波波,兩粒一蚊銀 size 嘅淺啡 Lin,24吋嘅幼腰,我唔客氣啦,

我伸個頭埋去乃佢條頸,乃佢個波,啜佢粒 Lin,跟住我乃到落去佢條腰果度,佢就嘻嘻哈哈咁係度笑講:"唔好啦,好痕

呀!",痕就啱啦...乃多兩野!"阿艷"佢笑到成塊面同個上身都紅鬼晒,好似飲醉酒咁款,我就玩夠o勒,妳都應該開工啦

喎,我一野瞓低,"阿艷"就自動自覺咁啜我粒 Lin,隻手就揸住我條賓州係度好溫柔咁郁下郁下,我係度享受"阿艷"提供

嘅性服務,佢啜 Lin 啜得好求其,無所謂啦,反正我都唔覺得比粒 Lin 人地啜係一件好舒服嘅事,跟住佢同上次一樣趴

左係我兩隻腳嘅中間,佢伸條利出黎係咁乃我條大脾罅,乃完大脾罅就食我兩粒荔枝,然後再由個袋乃上去我條尻頸,再

直上尻頭,去到尻頭果度佢就用條利係咁撩,撩左幾野就揸住我條賓州,佢用條利係咁撩我個尻頭同埋條尻頸之間果條

罅,希望你地明白我講緊邊度啦,佢係咁撩係咁撩,然後突然一啖含住我個尻頭,佢個咀首先吸實我個頭,然後佢個頭就

上下上下係咁郁,郁郁下佢突然野野深喉,基本上同上次都冇乜分別,深喉左十野廿野佢就吐口水,我就立即企係張床果

度比佢吹,"阿艷"就問:"你鍾意企係度比我吹呀?",我就當然話:"係呀!","阿艷"好得意架,佢跪係張床果度,然後用雙

手揸住我條賓州係咁啜,好似去唱 K 揸住支咪咁,用兩隻手揸住黎吹嘅女我都係第一次見,佢仍然都係野野深喉,好似

想吞左我條賓州落肚咁,吹左一陣佢就又吐口水,我企係度比佢吹到暈暈地,因為 d 血去晒條賓州果度丫嘛,我又瞓返

低再比佢吹過,"阿艷"真係乖呀,佢一 d 都冇詐型,一手拎起我條賓州再吹過,佢仍然都係咁細心,仍然都係咁溫柔,仍

然都係咁深喉,我都開始有 d 唔好意思啦 (#·#),我叫佢唔使再吹,幫我帶袋跟住做觀音啦,我條本來毫無生氣,

"阿艷"都可以吹到佢漲卜卜,佢真係勁呀!!

帶好袋之後佢就採取單跪式係上面捉住我條賓州對準個位,然後續小續小咁將我條塞入去佢塊蟹果度,每塞一野佢就

細細聲咁呀一聲,入晒之後佢就分開對大脾咁"Mou"係我上面,跟住佢雙手十指緊扣咁捉實我對手,原來佢用一招"打樁機"!

佢野野啪啪聲咁坐落黎,一路坐一路 We Wa 鬼叫,我見佢合埋雙眼,拿埋口面,咁辛苦就唔好搏晒命咁坐落黎啦,又要大

大力咁坐落黎,又叫到鬼殺咁嘈,女人真係奇怪呀!

佢騎左我十幾廿野之後,我就坐起身同佢面對面,我再用雙手托起佢對波,然後伸個頭埋去咗左右右咁啜佢兩粒 Lins,

佢就繼續係咁騎我,我今次都費事搞咁多野啦,攬住佢一個大轉身,立即變成男上女下,諗住快 d 出野算數呀,如果唔係

嘅話,一陣又突然軟左咁點算呀,係咪!我攬實佢係咁插,一路插一路咀佢個咀唇(因為佢唔比用法式濕吻),我插到咁上下,

都差唔多要出野,點知佢好似知道咁喎,佢仲用條腰去配合我嘅揪插,我揪後果陣佢就將條腰拉後,跟住我插落去果陣佢

就將塊蟹頂埋黎,佢咁配合,我當然捱唔到十幾野就爆晒出黎啦...爆完之後我攬住佢係咁喘氣,我喘氣喘到咁上下就當然

係起身沖涼,著衫,畀錢啦!我兩次都好滿意"阿艷"能夠起死回生嘅服務,所以我除左比一百三十蚊基本服務費之外,我今次

仲比左十蚊貼士,總共一百四十蚊埋單,咁少貼士,我係咪好仆街呀? (·)"

叫完雞之後,又同下沙四眼仔去飲啤酒,食燒蠔,真係正呀!!

總結 :  "阿艷"嘅服務真係冇得頂,又夠聽話,我完全冇虛火嘅情況之下,都可以比佢吹到硬晒,證明我今次嘅決定係冇錯

嘅,"阿艷"佢臨走果陣同我講:"頭先你要我吹咁耐,吹到我口都軟呀,點解你咁勁嘅,我吹左你差唔多十分鐘你都

唔爆嘅?我曾經有個客比我吹左十幾野就爆左啦,你真係犀利呀!",以上嘅說話唔係我講架,係人地讚我架 (·),

如果再有機會我起唔到機嘅話,我一定會再黎搵賓州科女醫生"阿艷"覆診呀!! (^o^)

審判日將至,我們無一幸免...

升級  42.17%

三星會員

沙咀畢大俠既post果然有高水準!
好野,你係得既!

升級  48.67%

三星會員

唔知響邊度睇過~~~~~~~~~

升級  41%

三星會員

我又支持吓先....

升級  34.33%

三星會員

原帖由 沙咀畢比特 於 2007-8-15 12:07 AM 發表
9月1日先至同"下沙四眼仔"去左沙咀整左個孖Q.....

9月1日? 家陣好似8月中咋喎....
個report上年架?....阿畢生?
唔知條女仲響唔響樹呢....?

升級  88.58%

三星會員

咁早約定9月1日??仲有半個月喎....

升級  88.58%

三星會員

原帖由 brad_pitt_2020 於 2007-8-16 01:24 AM 發表
車~~~有我同 boyceleung 帶隊,又點會感覺唔好呀!!

去無所謂 , 搞野就...

升級  88.58%

三星會員

原帖由 brad_pitt_2020 於 2007-8-16 01:35 AM 發表
唔俾!! 除非......
你請我同埋 boyceleung 一齊去Happy,
咁你就可以去沙咀唔一齊去Happy嘞!!

最多唔去囉.....

升級  88.58%

三星會員

你睇清楚個reply

升級  0.67%

三星會員

比特兄既report 真係好好睇, thanks.
hello

升級  16.3%

二星會員

一般羅~~~~~~不過夠平嘛~~~~~~~~~~~~~~~~