winning11

查看: 5283|回復: 4

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 傍晚 沙咀 吉吉

升級  90.92%

三星會員

傍晚 沙咀 吉吉

日期 : 星期六

時間 : 傍晚 6點30分

地點 : 沙咀

人物 : 小弟 與 吉吉(18歲嘅廣西妹)

沙咀係7月25日被包圍之後,人心惶惶,連小弟都有 d 心驚驚唔敢上去,但係今日打完風,仲落緊大雨,照計

唔會再有任何行動掛,好!我一於上去證明下我嘅諗法先至得,我去到沙咀都成5點鐘,橫風橫雨,估唔到都有

唔少港客喎,幾條後巷都有好多女開工,由於上次條高妹鬧我咁冇家教,所以我今次決定要罰埋佢老豆,全家

罰停賽,我行來行去,幾條後巷睇左幾轉,好多件都好合心水,不過個心始終都唔係好敢,我企左係後巷嘅路口

稍作觀察,見到好多女仲週街走,氣紛十分輕鬆,搞到我都鬆懈晒,結果我睇中左一條靚妹仔,睇落條女成個陀

地妹咁,唔錯架!於是我行埋去問龜婆幾多錢,龜婆就話公價百五囉,第一次幫襯問清楚好 d,價錢冇問題之後

我就即刻一手指住條女,條女就帶我上樓,一入咗鐵閘條女就即刻攬住我一齊上樓梯,又好好笑容咁同我傾偈,

我當然馬上盤問條女啦,原來佢叫"吉吉",18歲,係廣西人,不過唔識白話...

上到房,佢即刻除衫,咁我都唔客氣除晒衫褲,跟住佢去沖涼,我見到佢對波都唔錯,唔大唔細,少女身材,Pink

Lins,兩粒的細過五毫子,有腰,5呎2吋左右啦,皮膚幾白架,d 毛都幾濃密,佢查左好多沐浴露係我條賓州果度,

跟住係咁卒我條野,係咁卒係咁卒,卒到成條野都係泡,我就睇住佢隻玉手同我洗賓州,洗完賓州洗背脊,侍浴

方面都算合格啦,沖完涼就返入房,我個心都係有 d 驚驚地,一 d 都唔自然,特別係樓下有些少聲音傳上黎果

陣我個心就震一震,唉...又要驚又要去,係咪好矛盾呢?

入返房之後我就一心諗住食奶奶啦,呢 d 係好基本嘅野黎架啦,我一手推左"吉吉"落床,跟住我就伸個頭埋去啦,

點知"吉吉"左閃右避"唔比我啜佢粒 Lin,有冇搞錯呀!!佢即刻以客為主,推返我落床,跟住仲馬上拆開個安全套,

我問佢咁快拆開個套做乜呀,佢竟然話帶套吹喎,唔係呀嘛...剛剛沙咀大搜查冇耐,港客大減,跟住又打風落雨,

妳幾靚都應該冇乜生意啦,竟然仲咁嘅服務態度?我都冇佢辦法,比佢一野套落黎,佢隔住個套含我條--,都冇乜

感覺,佢又啜得唔係咁大力喎,佢仲伸條利出黎撩我個尻頭,一路撩一路問我舒唔舒服喎,請問隔住個套會有幾舒

服呀?吹幾野又吐一野口水,我伸隻手過去諗住揸下佢個波幫助下啦,點知佢用隻手撥開我喎,有冇攪錯呀妳...

唔比啜 Lin 都算啦,帶套吹都算啦,而家揸下波都話唔得呀?妳叫我點硬呀!佢吹左分半鐘左右就唔再吹,仲想

瞓低做男上女下,我就同佢講我都未硬,點做呀...我叫佢用手整硬我條野先啦,佢嘅手勢真係麻麻地,比佢用手

整左一陣都冇乜起色,跟住佢仲問我點解會咁嘅,點解唔多硬嘅,真係比佢吹--脹呀!我見到我條野比之前稍為

硬左些少,就叫佢騎上黎啦,佢都肯騎,不過就入唔到,我叫佢再用手做個賓州復甦法希望有幫助啦,點知都係咁

上下,我 feel 到條野有多少反應就即刻彈起身推低佢,嘗試插入佢塊西啦,點知都係入唔到,唉...

我都冇晒心機啦,我先瞓返低,然後直頭叫佢幫我打出黎,佢聽到之後都不知幾咁開心,唔使做又有錢收,我再伸手

去揸佢個波啦,佢今次冇詐我型,仲捉住我另外一隻手去揸埋我第二個波添,佢對波都幾好手感架,佢隻手揸住我條

野上下上下係咁郁,我就揸實佢兩個波唔放,我感覺到我條野硬啦,跟住冇耐就有出野嘅 feel 啦,就黎啦,就出野啦,

快 d 啦~~~ 郁快 d 啦~~~ 再快 d 啦~~~ 呀~~~~~~ 咁又唔見左百五蚊,唉... (-_-)" 最後例牌沖涼,著衫,畀錢,

咁嘅服務當然係唔比貼士,更加唔會再搵佢,咁錫身就唔好做雞啦仆街!!

總結 :  佢嘅樣貌就真係唔錯,青春白淨陀地 feel,態度親切友善,但係除左-佢塊西之外,就乜都唔比,揸波唔比,

啜 Lin 唔比,吹蕭要帶袋,吹得又冇力水,真係九流嘅服務,咁--錫身就唔好出黎做雞啦,我覺得鍾意出黎

滾得黎又喜歡乾淨衛生,再加上對服務冇乜要求嘅朋友應該會 like 呢條女架,其實我就幾鍾意佢個外型

架,不過咁嘅服務我係唔會再幫襯佢囉... (-_-)"

升級  45.33%

三星會員

阿畢出report,支持

升級  15.58%

三星會員

都幾正

升級  11.92%

三星會員

Winning ◆11 哥◆

睇完 都係相熟有保証 ):  ):  ):
警告︰完全に18禁無修正なので注意。

升級  84.44%

二星會員

呢種屌西女都唔少