winning11

查看: 7448|回復: 4

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 傍晚 沙咀 後巷 5呎6吋高妹阿晴

升級  90.92%

三星會員

傍晚 沙咀 後巷 5呎6吋高妹阿晴 (^o^)

日期 : 星期日

時間 : 傍晚 9點15分

地點 : 沙咀

人物 : 小弟 與 阿晴(18歲嘅湖南妹)

今日打左電話比沙咀個龜公,問佢"齊齊"開工未,佢話"齊齊"仍然大姨媽中,因為賓州好痕,所以我抱住失望嘅心情

上路,去到向龜公報到果陣都成傍晚9點,龜公就叫我上樓先,佢帶女上樓比我揀,我就同龜公講叫佢唔好,我最怕就

係叫 d 女上上落落,睇極都唔合心水果陣就幾唔好意思呢,我情願企係樓下睇住 d 女行黎行去,睇到合心水嘅就即

刻同龜公講咁咪仲好,點知個死龜公係咁叫催我上樓,仲走去打開左個鐵閘添,我就聽佢講一次啦,上樓坐低揀女我

都係第一次,個死龜公一早睇穿我心意,知道我鍾意 d 高高瘦瘦嘅,佢就拖左兩條高妹上黎,一打開門我見到兩條女

都唔錯,不過企係後面果條高妹就白淨好多,就後面果件啦,我同龜公講要後面果條女,龜公再大聲講:"後面果條女

入嚟啦!"點知兩條女一齊走,龜公當然叫住後面條女啦,條女入返黎之後龜公問佢點解走呀,條女竟然話以為佢自己

後面仲有一條女企係度,咁佢覺得自己唔係企後面果條女,佢覺得自己係企中間果條女,所以佢咪走囉,都唔知係咪

真嘅,真係比佢笑--死呀!! (^o^)

龜公臨走前大大聲咁吩咐條高妹要好 d 服務呀咁,點知條高妹就好得戚咁同龜公講:"我嘅服務點會唔好呀,我最出

名嘅就係服務好架!"我聽到果陣真係好開心呀,唔知佢講嘅野係唔係堅架呢?條女好--高架,仲高過"齊齊"呀,條女

最少有5吹6吋高,佢同我講佢係湖南人,叫阿晴,18歲,佢除晒 d 衫之後,我見到佢皮膚白雪雪,對波就細左些少,大約

33b左右啦,不過又係我最鍾意嘅豆令 Pink Lins 喎,24吋腰左右,假眼眉,假眼睫毛,真係42吋長腿,我咁大個仔都係

第一次有機會-42吋長腿架咋,正呀!!"阿晴"個嘜頭雖然冇"齊齊"咁靚女,但係都唔係醜果隻,我地一剝光豬之後一

齊去沖涼,"阿晴"佢幫我查沐浴露,幫我洗賓州,幫我洗背脊,雖然唔係澳門式果隻沖涼,但係都算叫做有侍浴服務囉,

呢 Part 合格,跟住就係上床,我照例推條女落床先,跟住我就擒上去揸波啦,乃波啦,啜 Lins 啦,我又乃下對42吋長

腿添喎,佢一 d 都冇詐型喎,我乃完當然係到佢乃我啦,佢先啜我兩粒 Lins,力水一般,跟手就同我含--,哇~~~"阿晴"

個咀嘅吸力非常咁強大,吸到我個鳩頭有種頂唔順嘅感覺,都好激下嘅感覺囉,如果"阿晴"能夠首先細細力咁啜,跟住

慢慢開始越啜越大力,最後啜到而家咁大力咁激咁就 Perfect 啦,不過話明快餐,點會浪費咁多時間係我身上喎,佢

吹左大約一兩分鐘左右就停口,幫我帶袋之後就立即瞓低要我係上面,我好順利咁插左入"阿晴"體內之後,"阿晴"係

度呀呀聲,我似為佢痛,所以我咪停囉,點知佢眼碌碌咁問我點解停呀咁,我問佢係咪痛呀,佢話冇呀,繼續做啦,咁我

就唔客條啦,狂插十幾廿野之後就要求佢做狗仔,我企係床邊,而佢就跪係床邊同我一齊做狗仔式,我又插左十幾廿下

之後就要求佢雙腳落地,變成雙企人嘅狗仔式,我大大力咁撞落佢個屎忽度撞到拍拍聲,好正呀~~~ (^o^)我開始覺得

自己就快要爆啦,所以我就叫佢瞓係床邊,我仍然企係度,黎一招老漢推車,推左亦都係十幾廿下就終於晒 d 爆漿出黎,

事後一齊入沖涼房,不過係自己沖自己,呢 Part 扣返些少分,沖完涼返入房著衫之後我叫佢比電話號碼我,跟住問佢

可唔可以影相,佢嘅答案係:"唔得,不過影對腳都可以嘅!",結果我影左 d 乜,大家都見到啦,真係勁掃興,咁衰...

唔比貼士,一百五十蚊埋單,走人!!

總結 :  "阿晴"相頭 ok,身形高,身材差,服務態度還可以,冇乜特別事都唔會再幫襯佢多一次個隻,開頭佢同龜公講

佢最出名嘅就係服務好喎,搵到我鬼咁開心添,其實都係一般之嘛,下次都係再試下搵"齊齊"先至得...

升級  3.5%

三星會員

腳又幾長喎~~~~~

升級  1.48%

二星會員

請問沙咀近況如何?

請問沙咀近況如何?是否安全to go there??
否則可以去那裹玩較安全?? At what time will be better??
Thank You
Pretty sexy girls, I like to Fxxx them all

升級  16.67%

一星會員

"沙咀畢比特" 既Report 好長细!

好! 好! 好! 100 声 好!
Be happy & keep smiling!

升級  46.67%

三星會員

條條女都係未上床前就乜都得
上到床後佢就乜燃都唔得架啦