winning11

查看: 3791|回復: 3

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 傍晚 沙咀 後巷 服務麻麻嘅文文 (-_-)

升級  90.92%

三星會員

傍晚 沙咀 後巷 服務麻麻嘅文文 (-_-)

日期 : 某個星期三

時間 : 傍晚 9點30分

地點 : 沙咀

人物 : 小弟 與 小華(20歲嘅四川妹)

人就係咁賤格嘅,"齊齊"雖然係靚女,但係佢嘅服務就真係麻麻,不過唔知點解我竟然成日諗住佢,今日好似比鬼迷

咁上路,我個靈魂可能都冇返過黎香港呀,經過漫長嘅車程之後,我終於到達沙咀,我一去到搵龜公開名"齊齊",龜公

竟然同我講"齊齊"大姨媽到左冇開工,唔係呀化!星期一果日我先至同扑野咋喎,隔左一日就大姨媽?真係激死我呀!

當我好--激氣嘅時候,我突見到上次臨走見到果件"文文",我心諗...-佢都好喎!! (·)

佢地做企街嘅好得意架,成日同你推銷企係自己隔離嘅姐妹架,"文文"當時指住佢隔離條女同我講:"佢好好架,試下佢啦!",

跟住我就同佢講:"係咩,但係我想同妳做喎...",佢即刻答我:"好呀!",就係咁樣,我就同有 d 似 Yumiko 嘅"文文"上樓,

入到房大家各自除衫,"文文"佢對波都幾大一定有34c,豆令 Pink Lins,5呎3吋高左右,眼大鼻高皮膚白,自稱二十歲,

四川人,唔知點解佢用一隻手遮住自己兩粒 Lins 同我一齊去沖涼,侍浴方面當然係各自沖啦,沖涼呢方面我都冇要求嘅,

快餐百五蚊,唔可以要求咁多,好-就得架啦,沖完涼就返入房.

我照慣例一上床就先推低條女姦污下佢先,"文文"開頭好合作,佢瞓係度自己用手揸住自己個波比我啜,咁我當然唔客氣啦,

我乃佢個波,再啜佢粒 Lin,四川波好耐都冇揸過,都幾好味架,我乃完佢對波之後,跟手就乃佢對雪白嘅腳,乃到夠之後,我

就瞓低,諗住到佢服侍我啦,點知"文文"同我講:"你都乃過我,咁我唔吹啦!"有冇搞錯呀,我食飽飯嘅話咁妳就唔使食飯呀,

我當時忍辱負重,求佢吹,佢好勉強咁吹左十野八野就要我帶袋,帶好個袋之後佢就即刻瞓低,好彩我條賓州都幾生性,夠晒

硬度插入佢塊西果度,我只係可以同佢玩男上女下,佢塊西都 ok 嘅,都唔算好闊,都有 d 感覺架,我發揮左男上女下嘅"M字

腳",咁都算叫做有玩過花式啦,好悶咁插左三十幾四十下之後就爆左,我條野出返黎之後佢竟然自己一支箭咁走左去沖涼...

我第一時間走埋入沖涼房同佢一齊,睇多佢對波幾眼都好架,我入到沖涼房當然又係自己沖自己啦,沖完涼返入房我就叫佢比

個電話號碼我啦,我見到佢手袋入面有部 Sony Ericsson 嘅 W810i,點知條死八婆話:"我近來搵得好少錢咋,我唔會再用電話

架啦,我用埋呢張卡果幾十蚊就唔用架啦!"唔想比電話號碼我嘅話都冇問題嘅,反正佢嘅服務咁差,我都唔會再幫襯佢架啦,

我問佢:"咁影張相留念得唔得呀?"佢嘅答案當然係:"唔得喎!!",我再問佢:"咁影妳個手袋得啦掛?",佢表示影佢個手袋就

冇問題,結果就影左一張咁無聊嘅相返黎,我臨走果陣準備畀錢,佢見我打開銀包就同我講:"二百蚊!",我即刻話:"點解會係

二百蚊架?妳媽咪同我講好係百五架喎,妳有乜問題就落去同妳媽咪傾啦!"我比左百五蚊佢,佢即刻當面數錢,跟住就問:"咦,

一 d 貼士都冇呀?"我心諗妳咁嘅服務態度加上想屈我比二百蚊,仲想我比貼士妳呀,比妳老母呀,我冇理佢馬上打開門走人,

落到樓下佢媽咪問我"文文"如何,我就同佢媽咪講:"樣貌一百分,身材一百分,態度零分"佢媽咪就依起棚牙笑下咁就算...

總結 :  "文文"個樣貌同埋身材真係幾好架,不過個為人同埋服務態度就仆街左 d,仲仆街過上次果個"齊齊"好多呀,佢媽咪

又唔理佢,可能"文文"係佢媽咪嘅皇牌啦,所以咪唔敢話佢囉,下次都係再搵"齊齊"好過呀!!

升級  74.25%

三星會員

大哥dim解你禁多齊齊ar文文ar
小弟好鐘意呢d名wor
銀湖別墅區

升級  84.44%

二星會員

唔 服,唔得 , 沙嘴重夠膽去

升級  50%

三星會員

支持繼續咀咀