winning11

查看: 7581|回復: 6

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 傍晚 沙咀 後巷 終於-到高妹齊齊 (^o^)

升級  90.92%

三星會員

傍晚 沙咀 後巷 終於-到高妹齊齊 (^o^)

日期 : 某個星期一

時間 : 傍晚 8點15分

地點 : 沙咀

人物 : 小弟 與 齊齊(20歲嘅湖南妹)

真係越諗越谷--氣,都係忍唔住要立即起程上路尋找上次比人截左糊嘅高妹,經過長途跋涉嘅車程,

終於到達沙咀,我一到步就立即去返上次見到條高妹嘅同一條巷,一行入巷就有個龜公行埋黎兜搭我,我望過

去,希望搵返上次條高妹,我見到條女係度食緊串燒牛肉,我覺得好似上次條高妹,不過唔肯定,但係睇落相頭

都幾好,應該係佢,受左上次執輸嘅教瞓之後,我今次學精左,我即刻同龜公表示要食緊串燒牛肉果條女,之後

我就跟條女上樓,我地一路行上樓梯,佢就一路食串燒牛肉,佢食淨一舊就張串牛肉比我,話請我食喎,我一食

落口,哇~~~辣到飛起,我即刻將舊牛肉吐返出黎,條女叫我將舊牛肉同埋條竹籤就咁掉係樓梯,我心諗...我係

香港人,冇妳地咁仆街嘅,我係唔會隨地掉垃圾嘅,我同條女一直行,都唔知行左幾多層,行到氣都喘埋先至到,

條女用鎖匙打開門之後就帶我入房,我一坐落張床條女就立即自己除衫,我都不再遲疑咁除衫,我仲一路除衫

一路盤問佢添,原來佢叫"齊齊",湖南人,今年二十歲,佢都幾高架,最少五呎五呀,佢除晒衫之後我見到佢兩個

波仔,大約33c左右啦,不過佢兩粒豆令 Size 嘅 Lins 真係好 Pink 架,條腰頂多24吋,全身都白雪雪,對腳又

長,小腿又幼,西毛一般,唔多唔少咁啦,值得一讚嘅係"齊齊"冇化妝,真眼眉,真眼睫毛,唇紅齒白,我咁大個仔

都未-過咁正嘅女架,呵呵... (^O^)

我地一齊去沖涼,條女就幫我查沐浴露,重點洗賓州,佢洗賓州嘅手勢都幾好嘅,佢首先揸住我條賓州前後前後

係咁郁,再反起包皮係咁卒我個鳩頭,沖完前再沖背脊,過程其實好一般,冇乜特別細心,沖完涼就一齊返入房,

"齊齊"雖然一直都有問有答,不過佢個面部表情就顯示出有 d 唔耐煩咁,我直接向佢講:"我覺得妳有 d 傲氣"

佢碌大雙眼同我講:"係咩?點會呀!",佢雖然由樓下直到而家沖完涼一直都有問有答,但係你會感覺到佢嘅態度

有些少寸,鬼叫佢靚女咩,老實講我係沙咀好少見到有咁高質素嘅快餐女架,抵佢寸嘅!!

一返到入房,佢就叫我瞓低,我本來想佢瞓低先,跟住啜下佢兩粒 Lins 先架嘛,不過我見佢嘅態度都唔係太 Nice,

所以都唔敢出聲,即刻瞓低等候"齊齊"法落算數,我瞓低之後,佢就首先幫我啜 Lin,佢條利都幾好力水架,佢啜完

左邊就啜右邊,隻手就揸住我條賓州輕輕咁郁下郁下,佢啜左一兩分鐘左右就開始吹蕭,佢問我帶唔帶袋吹喎,佢

都戇鳩架,當然係唔帶袋吹啦,佢趴左係我兩隻腳之間,跟住就一口含住我個鳩頭係咁吸,吸力方面都唔錯喎,可能

係"齊齊"嘅態度好唔歡容,令到我有 d 緊張同埋有 d 唔自然,所以佢吹極我都唔係好硬,佢前後吐左三次口水,

總共吹唔夠兩分鐘,條女突然同我講:"都吹唔硬嘅!",明明見到我條賓州未硬架,佢都竟然起身幫我帶袋,真係比

佢激--死呀,好辛苦先至帶好左個袋,我就叫佢用手幫我整硬條--先,點知佢問:"打出黎呀?",我再同佢講多次:"

用手整硬佢先啦!",佢先至話:"啊,用手整硬佢先呀!",佢嘅手勢都 ok 架,比佢用手整左二三十野就硬晒,然後

佢就第一時間瞓低叫我係上面,我唔想氣紛咁惡劣,唯有照佢意思去做啦,我一插入佢塊西果陣,佢就依依呀呀咁,

又話痛又話盛,咁我就話我細力 d 做啦,我都未試過一齊去Happy果陣插得咁細力架,好似慢鏡頭咁,慢慢出,慢慢入,佢

塊面都紅晒,仲有呀,佢塊西好窄架,我幾大都唔蝕低,一路-一路揸波,又伸個頭去啜佢粒 Pink Lin,由於佢真係

太窄嘅關係,我慢慢黎都捱唔到五分鐘就爆左,佢知道我爆左之後就同我講佢塊西有 d 痛,我同佢講叫佢早出聲嘛,

我會再細力 d 架嘛,跟住佢竟然話:"唔緊要,你舒服就得啦!",之後我就出返黎,同佢去事後沖涼,咁佢當然唔再幫

我洗賓州啦,各有各沖果隻,不過我都預左架啦,快餐係咁上下啦...

沖完涼,著好晒衫之後,我問佢要電話號碼,跟手問佢可唔可以影相啦,點知佢好寸咁同我講:"唔得!",我再問佢咁

淨係影妳嘅腳指得啦掛,點知佢又話:"都唔得喎,腳指都係我嘅,都唔比影喎!",唔得咪算囉,妳唔比影相,我唔比貼士,

fair enough 啦,我交低一百五十蚊比佢,佢接左 d 錢就叫我自己落樓先,咁我咪自己走先囉...落到樓下見到龜公,

龜公問我"齊齊"嘅服務如何,我就同佢講"齊齊"嘅服務 ok 啦,態度就有 d 傲氣咁啦,隻龜公就對我講靚女係咁架,

我見到條女都落左黎,咁我就靜雞雞偷影佢個背影,佢對腳都好靚架,我見到"齊齊"旁邊有條女都幾靚喎,成個Yumiko

咁款,我問下佢媽咪條女叫乜名啦,佢媽咪話佢叫"文文",我當時真係有 d 衝動想郁埋佢,不過都係唔好啦,記住佢個

名同埋個樣先咋,下次先啦,我真係唔係咁-得架咋!! (·)"

總結:"齊齊"相頭一百分,皮膚一百分,高度一百分,服務七十分,態度五十分,雖然始終比我搵到高妹"齊齊",可以一嘗

心願,但係成個過程都只係一般,除左最傳統嘅男上女下之外,冇得玩其他花式,一 d 都唔似係大陸玩嘅,因為

通常去大陸玩都係又平 d 女又好玩架嘛,不過有條咁靚嘅女同我含--,都算係不枉此行囉!

升級  32.59%

二星會員

really a good time?

升級  81%

三星會員

靚女通常都係寸寸地,
都好常見, 所以我有時都唔想要
靚女玩, 大家上去都係要開心,
唔想比個D所謂靚女影響自己心情

升級  2.59%

二星會員

唔知仲有冇呢支砍仔唱呢??

升級  80.74%

二星會員

好詳細嘎,可惜見唔到個囡囡正麵拉