winning11

查看: 7110|回復: 10

[yh191報告] 年前買單之戰-金海潤

升級  21.48%

二星會員

年前幾日,忙做差不多成個月,呢幾日見得閑。細佬一早系到抗議咁啦。咁唯有搵個地方安撫下細佬先。個人有D懶,唔想去咁遠玩, 所以近近地去咗“金X潤”啦,呢個場亦系我主場之一,點可以唔去。
   去到個經理招呼我,話嚟咗幾件新嘢俾我試試。我話甘好。之后就如房。冇耐囡囡就入嚟,囡囡系26號,樣一般。身材ok。吸手波。關埋們除衫后,body比想像中大,之后就衝涼,衝涼都係甘啦。
  第一回合 !上到床, 你揸我, 我摷你咁,就咁就撻著左!又來 body, 錫lin lin, 冰火! 咁樣比人挑引法, 擺明要diu番鑊金架啦!!!來呀 ~~ 怕你有牙呀 ~~~!拿左我個私家戰衣0.03 出來!!!男上女下先…一入咗之後…就毫不留情地猛烈進攻!!!之後叫佢係上面, 點知….呢條女以前都唔知係咪做建築嘅, 打“裝”打到拍拍聲 !! 嘩…打多 2 分鐘…仲有命嘅?咁我就推番佢瞓低, 等我自己控制番個節奏, 15 分鐘到啦, 出咗…。
   之后就稍做清潔后再返上床,做服務,都係果啲啦,冇咩特別。之后開始第二Q。一插入去。佢發出好誘人嘅聱音, 呼吸變得好急速, 而且好大力咁攬實我條頸, 見佢咁迎合我, 我低頭再用口輕咬佢l粒ink.....嘩, 估唔到佢咁大反應, 成身好似震晒咁, 仲不段發出呻吟聲, 仲語無倫次咁叫我唔好咬, 又話咬埋另一邊, 咬大力d咁, 又話唔得, 頂唔順, 快d啦.......最後用盡力撞佢個 pat 十下八下後, 成功發射. 但細佬好似未甘心.係未軟之前再抽插多十幾下, 成個人攤係張床度,休息咗一陣就一齊沖涼, 佢又搞下衛生… 刷下牙咁… 唔….好過無啦!穿衣服,買單:488蚊。有coupon減30.走人。

升級  1.48%

二星會員

呢間野仲有開咩?

anyway, good photo

升級  0.37%

二星會員

very good report thanks .

升級  2.22%

二星會員

Just Ok, big face....

升級  68.52%

二星會員

well done bro.

升級  58.42%

三星會員

單拖探險家

我都覺有少少廣告feel!
WET 仔 == 單拖探險家

升級  10%

一星會員

呵呵,小妹光屁股的样子好诱惑人啊。好帖!

升級  10%

一星會員

呵呵,小妹光屁股的样子好诱惑人啊。好帖!

升級  58.42%

三星會員

單拖探險家

唔打樣就吸引D!
WET 仔 == 單拖探險家

升級  11.48%

二星會員

都幾高消費~~~

升級  12.22%

二星會員

请问各位大佬啦!话我知金海润嗨宾都啊!!!多谢