winning11

查看: 7525|回復: 10

[yh191報告] CP/半島 北遊記 大戰淫聲蕩語混血兒

升級  21.48%

二星會員

好耐冇出動啦,因為cp果邊嘅情況就好似依架嘅天氣一樣“忽冷忽熱”。搞到細佬細咁抗議,正所謂“大嘅吾食,細嘅都要食”。所以就趁尋日天隂之際出徴CP。但邊間好了?悶悶地本來想搵新地方去,點知又不自覺甘打左電話俾“胖島”既靚女羅經理……。羅經理話有件好嘢介紹俾我。咁就嗱嗱臨去啦。
  話咁快就到咗“胖島”。入房,一向深得我心既羅經理就知我想揀乜女,但係理智話俾我聽,都係揀女算啦,但羅經理就話吾洗揀啦。就叫做個76號過嚟,一睇,個look鬼鬼啲,少少混血feel。帶有少少野性。樣ok。羅經理話:佢混血兒嚟嘎。我心諗:系真吾系呀?我就吾系咁信啦。不過見佢個look咁就佢啦。
  羅經理走咗后,76號就好鬼熱情咁攬埋過嚟。同76寒暄一番之後囡囡幫我除衫然後沖涼啦。佢就自己入浴室較好水就叫我入去,個囡囡身材幾好...吸手波....提子唔大~....沖涼期間有講有笑!我心諗:咁先係架嘛!!!趴係到洗完後寧返轉就黎個bm.....搞多兩野已經扯哂.....不過我個人覺得佢笑起嚟個樣就特別靚。囡囡走去同我吹吹.....佢條利真係識轉灣....但系想吹爆我就難啲啦。
   之后上床再吹左陣....我發覺自己差唔多到頂~我就拍一拍佢啦~我訓係到...囡囡撲上黎攬到我實一實加埋d輕微呻吟聲....我真係扯到爆哂......哈哈!!到我黎啦!!食下奶奶先.....然後就做啦!又坐蓮、又狗仔咁轉花式,囡囡亦都好投入....之后就男上女下,睇住自己支棍係一塊gap到出出入入,果種視覺效果先係最正。打咗個尿震,出咗。忍咗大半個月,呢下真係爽撚到震......完事後...就去沖一沖涼...。
  之后就在返上床,第三回合又開始!全程我係上邊, 佢係下邊. 因為佢人比較細粒, 好好攬… 佢想叫又唔想叫咁… 幾過癮… !"當中好多淫邪對話(但系沒個桑拿女都會問嘅):“第 2 次你可以幹多久呀 ?”“哎呀… 還很硬呀… 為什麼呢 ?”“我打賭, 你回去一定沒力…累不累呀 ? 啊… 啊…”又係大約 15 分鐘到… 出左…出既時候佢仲特登攬緊我一些, 話: 把它全都出完… 出完它… 等一會… 不要拿出來…喂…你 ENJOY 定我 ENJOY 呀 而家…..?頂… 真係有些累… 唔係講笑….
  講真,囡囡個樣吾錯,都算靚果隻啦,不過是否“混血兒”,我個人覺得吾會系囉,只個樣似半唐番咁啦。滿意,羅經理果然冇介紹錯。

升級  8.52%

二星會員

不錯喔.......

升級  53.33%

一星會員

幾正胖島在那裏

升級  16.67%

二星會員

不错,下次去一试深浅

升級  47.78%

二星會員

JS很大方的給照相
真好
我遇到的都不給照

升級  1.11%

二星會員

得呀條女,76係嘛~~搵日我都要試一試

升級  0%

二星會員

有樣有笑容
真系吾錯喎

升級  89.63%

二星會員

slim body seems so good for ml

升級  58.42%

三星會員

單拖探險家

Good body shape, face seems to be too wide !
WET 仔 == 單拖探險家

升級  3%

三星會員

身材唔錯喎~

升級  0.74%

二星會員

條女身材好正!!!波又大!!正