winning11

查看: 15153|回復: 9

[aa報告]【金海潤】遇上 68號

升級  90%

一星會員

呢兩日玩“DG”玩上隱,所以今次轉換陣地去“金海潤”。去到就同經理吹咗下水就入房。經理話以前68號返咗嚟。問我要唔要試下。我話冇所謂啦。熟手仲好。起碼服務有保障呀就(遇上熟悉嘅囡囡實在太多啦)。
    過冇幾耐,68好過嚟。細細粒 瘦瘦地 唔算好靚 不過笑起黎幾好睇之後掛好衫去沖涼,沖涼洗得好乾淨 之後訓係張床到係廁所1q口爆,但吹唔出。
   出到黎首先按幾個穴位 按之前都會講下功用之後都係“DG”式 不過同其他有少少唔同有1 part 就係玩震蛋 我未玩過亦未俾人玩過 幾得意(囡囡話之前系“黃家綠到”返工時,公司要求每個技師都要買)。我俾佢震完梗係要換個套震番佢"
做前戲叫佢69口爆收工 ,但點都吹唔出。唯有做啦。坐蓮呀、男上女下先… 一入左之後… 就毫不留情地猛烈進攻 !!!15 分鐘左右, 出左 …
   略為清潔後就攬住睇電視, 當然, 我亦都唔會安份啦, 呢段時間係咁摸…20 分鐘後, 小弟弟回過氣來… 又頭昂昂起來咁啦.呢個時候, 我問佢: 你看, 它又起來啦, 好精神呀… 怎麼辦啦 ?佢竟然話: 可以怎辦 ?? 做愛囉 !! 來呀 ! 快 !!!然後拿個 dom, 幫我小弟弟穿上, 跟住就… 嘻嘻 …….
    全程我係上邊, 佢係下邊. l因為佢人細粒, 好好攬…做的過程中,囡囡同其它“DG”式場嘅囡囡對話一樣。當中好多淫邪對話:“第 2 次你可以幹多久呀 ?”
“哎呀… 還很硬呀… 為什麼呢 ?”
“我打賭, 你回去一定沒力…累不累呀 ? 啊… 啊…”又係大約 15 分鐘到… 出左…出既時候佢仲特登攬緊我一些, 話: 把它全都出完… 出完它… 等一會… 不要拿出來(點解個個俾人X到興起嘅都唔鍾意人抽出嚟。奇怪!!!)。…喂…你 ENJOY 定我 ENJOY 呀而家…..?頂… 真係有些累… 唔係講笑…     之後沖涼認真細心 我唔知係咪個個客都係咁的服務因為我覺得條女的服務得幾好。穿衣服, 派彩, RMB488-30(coupon)=458。

升級  45.25%

三星會員

依個差少少

升級  1.48%

二星會員

金海閏黎講算唔錯啦

升級  57.04%

二星會員

o.k.
可以一去

升級  1.08%

三星會員

我尋日都見到佢,不過無揀佢,....................

升級  24.07%

二星會員

見過幾個今海潤負面報告, 全部話服務欠佳, 好可能揀客做.
使唔起五, 六斤野嘅師兄們只可路過.

升級  3.92%

三星會員

how long for service?

升級  56.67%

一星會員

thanks for the photo and the report, will try try later

升級  26.3%

二星會員

個女女都算不錯,可以一試!
HAVE A SEXY DAY!

升級  86.67%

一星會員

good for u ching!!