winning11

查看: 5930|回復: 7

[yh191報告] 雙子風暴【銀海會所】

升級  21.48%

二星會員

呢排。東莞全綫告急!上去玩,冇着數。但細佬肚餓。行到火車站哥心就十五、十六。打俾相熟經理,全部都休息。冇嘢玩,但已經到咗火車站啦。算,就去最近過間“銀凱”啦。
  呢間場就系香格里拉酒店隔離,方便偷跳客。于是就上去啦。上到個經理唔係到,但就有個靚女部長招呼我。帶我入房,系走廊見到個非常波大又非常熟悉的面孔,就問部長呢個系幾多號?部長話系33號.咁我就揀佢啦。
  好快33號就入嚟啦,囡囡入嚟就話我想玩普通一Q嘅亦話系“雙仔風暴”聽個名好似系雙飛。實則就系兩Q囉。個名改得真係令人有幻想。我話就“雙仔風暴”啦。囡囡就剝衫沖涼,對波已經彈出嚟。…嘩!真係睇漏眼, 系 D-cup. 重系幾重身添。雙手托住都覺得墜手。摸一野,搓兩野,真係好滑好彈。沖涼時,乳房相對她嬌小的身材,顯得誇張的大;傾下偈,就多口問好似系邊見過佢咁,佢話佢以前系廣信酒店二樓間乜堂返工。一講我就記得。佢以前系66號。全中。沖完涼就出嚟返床上,話明兩Q呀,咁系先嚟一Q啦。叫囡囡吹硬後就上馬。
   吹咁之際,細佬竟然怕醜想搵窿捐!咁個山窿咁濕滑,梗係著番件雨褸穩陣啲啦。咁咪話比囡囡知我去攞雨褸囉,可能我啲東瓜刨得唔好,佢以為我話唔著雨褸,跟手就話“要穿雨褸啊!” 好似好單純噃!帶完雨褸嘅過程都係嗰啲上上下下、左左右右、前前後後咁啦!
  好,第一Q完畢,瞓低休息吓,兼享受吓囡囡嘅服務。服務無什驚喜,就咁又到咗第二Q啦。穿好雨褸就衝呀,囡囡先响上邊跳,上上下下、左左右右、前前後後咁,最後要出埋第二支炮仗,囡囡先至鳴金收兵!
總括嚟講,囡囡身材特出,樣貌屬中上而已,做時好有感覺,下次好大機會再搵佢。波大大,卜嘢時都好鬼爽...正!買單:498

升級  56.3%

二星會員

中女但一定是好玩的保証來

升級  78.58%

三星會員

波濤胸湧................
笑看天下美女,飽嘗人間艷福

升級  27.41%

二星會員

都算唔錯呀!

升級  10%

二星會員

very nice wor ching

升級  58.42%

三星會員

單拖探險家

$498 中規中矩,唔吸引!
WET 仔 == 單拖探險家

升級  24.81%

二星會員

肥左少少, 但對奶好正....