winning11

查看: 7677|回復: 7

[nim888報告] CP/半島 大戰比堅尼女郎

升級  47.41%

二星會員

半島桑拿大戰“比堅尼”女郎

去半島已經唔係第一次啦, 因為技師質素都唔錯, 昨日心思思想去, 打俾個相熟經理-羅經理訂房, 佢就俾左個電話我, 話已經搞掂。
  坐“和諧號”半小時後已經到達CP,立即坐的到半島 然後上房睇囡囡, 其間見到好多囡囡返工, 有 d 著起普通衫都好正, 見到有個樣又靚, 腳又長的囡囡, 即刻心動, 可惜無問 no. 房間睇囡囡時又見唔返佢, 好後悔, 但最後都睇中一個69, 樣唔錯,著著套“比堅尼”泳衣 又好笑容,淫淫啲。戰鬥格相.關埋房門後已急不及待同我寬衣解帶, 手拖手去沖涼, 沖涼房有一張水床, 我當然話玩水床啦, 舒服好多架, 然後同我 body, 呢條女係我試過咁多個吹功最勁, 係水床度同我吹左成10分鐘, 見佢使盡渾身解數, 好鬼落力, 我問佢係唔係想吹爆呀, 佢點點頭, 再來努力,終於俾佢成功. 打左幾個好 high 既冷震, 再沖一下就出去, 大字型訓係床等服務, 佢亦好快同自己沖完, 出來同我做服務, 服務過程其實都係千篇一律, 我當然係合埋眼休息下, 等細佬回氣.一陣再戰.
    我就合埋眼休息一陣,服務差不多做完, 佢亦起身了, 佢見到時機成熟, 就再幫我來個冰火, 吹左大約2-3分鐘, 帶套, 再禽上來當玩騎馬機一樣, 樂在其中. 我亦都好享受咁有感情既過程, 過左一陣, 就換位啦, 我做主動, 佢亦都好high, 見到呢d交足戲既囡囡,真係心情都唔同 d, 最後換狗仔式, 我係度抽插.
  我已經 feel 到我要發射了, 最後用盡力撞佢個 pat 十下八下後, 成功發射. 但細佬好似未心.係未軟之前再抽插多十幾下, 成個人攤係張床度, 等囡囡幫我清手尾.然後系床上休息下。囡囡都系到喘曬氣。話:你好厲害呀。我心諗再厲害啲都有。
全程消費, 人仔638(400元技師, 238桑拿房)
唔知版規可唔可以 post經理電話, 所以唔 post 了.因為訂咗房房費系回比較平啲嘎。

升級  25.19%

二星會員

69一定鈡意玩69啦

升級  58.42%

三星會員

單拖探險家

咁貴!好就應該嘅!
WET 仔 == 單拖探險家

升級  20%

一星會員

胸部不大啊

升級  23.33%