winning11

查看: 4211|回復: 4

[郭嘉報告] 樟木頭/皇朝桑拿 遇見S.H.E Selina

升級  73.33%

二星會員

地點 : 樟木頭~講開花園~黃潮sn
囡囡 : 19才,,貌似selina既技師,,b~c cup + pink lin  + 小baby fat
前提 : 因為上星期一(17號) 係常平返來時,架死人和諧號
         係差唔多到樟仔既中途既然死車,,,
         點死法???死到連冷氣同燈都無,,,
         係架車度困左個幾鐘,,,,
         頂唔順 ( 太焗 )  ,,,要開緊急車門透氣
         跟住同同車既2位人兄,,,跳下路軌上去搵白牌走人
         上到去搵唔到白牌,,,淨係搵到d唔知車菜定車米既車走
         收左$20,,,一路車到去大巴站,,,其實好耐無去樟仔,,,
         去到市中心搵番d熟悉既feel,,,
         因為大家都要返hk交人,,,所以拿拿聲上架藍的直去sz $250人仔

其實呢間野都幾近火車站,,,差唔多到既時間就打比個副理,,
         佢一聽電話就話我黎岩時間,,,d房新裝修好,,,又呢樣又果樣,,
         去到樓下都唔收線,,,煩能到呢,,,
         上到6樓,,,入到房,,,吊,,,咪差唔多d裝修,,,仲要間濕蒸房係壞既

算,,開始睇囡,,,
         3件3件咁入黎,,,報完no就打開件衫比你睇下隻奶,,,
         係第4轉就見到呢個selina 同另外一條女,,,
         另外呢條女都幾正,,,對野又大又圓,,,仲要細pink lin + 走肥
         但係自己貪心再睇多轉,,,因為可食用都唔小
         轉頭叫番已經比人要左,,,算,,,下次先食
         咁selina再入黎,,我都覺得無搵錯,,
          因為好好笑容,,,( 小弟首選有笑容既 )
         開波,,,,沖涼一路都好細心,,,上至下到腳指隙都洗乾淨
         跟住波推+吹,,,吹果陣問吹出黎定做一次?
         我話吹啦,,,咁就好有心咁吹,,,係細細啖咁吞,,,
         一路吹一路比d好可憐既眼神比你,,,
         到爆果陣又比d眼神你,,,
          所有都射晒係佢個口到,,,
          我射晒都未放口,,,
          到我開始有d軟果陣仲細細力咁吸,,,
          因為射完到開始軟果陣係最敏感,,,
          佢一路吸,,我一路開始腳軟,,仲有d腳震
          嘩,,,果種酸軟真係控制唔到架,,,
         口爆試得多,,,通常比你爆晒就算,,,
         好似今次咁,,真係好少,,,
         然後上床做服務,,我同佢講唔使做啦,,
         因為自己唔太like,,另外條女做到咁上下就過膠坐上黎開波
         我比較鍾意大家吹下水互動下,,
         但係佢笑住咁都係要禾做,,咁就做啦,,
         過程都係果d,,唔詳細講,,但係條女都keep住咁好笑容
         大家有講有笑,,氣氛好好,,好快就完左2個鐘,,
         完事沖涼加送行蕭,,,禾特登問佢不如吹多次出黎好唔好,,
         佢笑一笑又吹過,,,我話講吓笑,,而家隻腳仲有d軟,,
         埋單$400人仔,,免房,,+$50tips,,條女開心到係咁攬住我鍚
         跟住係小雨天食飽飽,,,返來打包膠

後記 : 條女話好正又唔係,,,但係服務態度非常好,,
          自己覺得互動係好緊要,,,玩最緊要開心,,,

升級  30.75%

三星會員

對車頭灯的確唔錯!

升級  10%

一星會員

唔錯!唔錯!

升級  1.48%

二星會員

好波過Selina好多~~~

升級  34.44%

二星會員

唔錯,唔錯,有機會要試下