winning11

查看: 6890|回復: 3

[雲老報告] 樟木頭/花園酒店 之旅

升級  57.41%

二星會員

上星期三朝,經個多小時車程終於都到達我們既目的地 .... 樟木頭花園酒店

搭 lift 上四樓,向咨客問價(由於客房分兩款價錢普通房 $88 及貴賓房 $238) ....
經實地視察後,選定貴賓房後主任就開始叫囡囡入黎俾我地揀 ....
等女期間主任向我們介紹收費除外其餘收$400  

轉眼間,近廿個囡囡入黎一字排開,有d穿好像咨客般的制服$400  ,
有d身上袛穿一件像魚網般的"制服" ....

入到房就囡囡就服待洗白白同BM.. 洗完白白囡囡才報正式起鐘服待我呢個客淫 ..
囡囡先為小雲佬吹奏左一首約十幾分鐘既樂曲,一輪吹奏幾乎令小雲佬舉白旗 ....
吹奏過後先黎女上男下,囡囡 UN 左幾下之後小雲佬突然吐白沬仲昏迷不醒 ...

過了一會,囡囡見小雲佬未醒就急忙為急救 ....

經一輪搶救後小雲佬終於都醒返,而為報答囡囡咁盡心盡既搶救 ....

我決定再俾幾億醫藥費等囡囡下半世唔駛做,之後我就無論男上女下、
燒鵝脾甚至狗仔式,我下下都去到盡 .. 經過一輪衝刺 ..
小雲佬終於幫大佬找左呢筆醫藥費

之後,囡囡繼續撫慰小雲佬,但 .... 已有心無力再向報答囡囡既救命之恩 !!

歡樂既兩小時過得特別快,臨別前再跟囡囡黎個煙央浴 ....
之後就結束今次既樟木頭之旅

升級  57.41%

二星會員

巴打們 .... 基於我出呢份包膠時,仍在發燒,所以打留了少許資料,請多多包含!!

有d穿好像咨客般的制服$400 ,
有d身上袛穿一件像魚網般的"制服" .... 係 $500

至於媽咪電話呢 ….. 我就冇 keep ,但我試問同行朋友仲有冇 keep 住 …
有既一定會 pm 你

升級  23.33%

一星會員

A good hotel

升級  66.3%

二星會員

可以仔細形容一下那套制服嗎?

怎樣的魚網?