winning11

查看: 4727|回復: 6

[Aloneintheda] 樟木頭/花園酒店 玩完衰過無去玩

升級  41%

三星會員

今日兩點响ZMT花園搵咗件A牌, 今日空姐新裝亮相, 個個包到實一實, 睇咗十幾條女,
無個得, 是旦揀個樣稍為好啲, 諗住拮完就算果隻。 點知, 條女一除衫, 有個唔細嘅肚腩
(估計睇第一Round個陣係收晒腹, 未注意到), 架喇底毛無剃唔在講,
啲橙皮紋多都, 係我呢十幾年黎見過最多嘅, 前又有, 後又有, 仆街啦,
乜mood都無晒, 服務已經唔使佢做, --, 上黎坐唔夠十下就話無力,
下面鬆到唔知係咪啱啱順產完, 玩完仲衰過無去玩。
一向唔鍾意投訴嘅我, 出黎諗住發吓火, 其實都係講事實遮,
點知無人安慰不特止, 仲要被人話番轉頭, 條女係你自己揀咁話,
真係乜Q癮都無晒…  

升級  56.67%

三星會員

原帖由 Alone in the da 於 2007-8-31 09:41 PM 發表
今日兩點响ZMT花園揾咗件A牌, 今日空姐新裝亮相, 個個包到實一實, 睇咗十幾條女,
無個得, 是旦揀個樣稍為好啲, 諗住拮完就算果隻。 點知, 條女一除衫, 有個唔細嘅肚腩
(估計睇第一Round個陣係收哂腹, 未注意到), 架 ...

揀女揀到咁燒鬚.....真係難以想像呀

升級  93.5%

三星會員

希望ching下次可以喺第二個場揾到件得嘅...忘記呢次慘痛經歴
我希望有一個像<五星物語>中,擁有比人類對愛更為執著,更為堅守的fatima...!拉克西絲"ooh!...master...!!"

升級  78.58%

三星會員

多謝alone 兄包膠. 15號. 可以復仇. 唔知 alone 兄得冇?

升級  42.17%

三星會員

頂番野先!alone兄下次咪去!
好野,你係得既!

升級  74.44%

二星會員

alone 兄竟然都會失手

升級  11.48%

二星會員

等我仲諗住叫個朋友倍我去試吓,聽你咁講後要諗諗lor