winning11

查看: 11036|回復: 21

[Aloneintheda] 珠海 人肉何價?兩舊水玩空飛Lite版

升級  41%

三星會員

玩空飛嘅我, 已經唔係第一次, 玩多咗, 真係一啲特別都無, 黎黎去去咪又係個幾招, 最後咪又係 “活塞運動” 完事, 玩莞式也是, 無哂Feel, 真係好Q厭!!!

前日小弟一行四人, 去咗珠海香洲睇廠, 由於睇完廠時間尚早, 有人建議, 一場黎到, 不如去揼吓骨, 响3:1拒絕唔到嘅情況下, 我答應咗。

除司機以外, 兩個大陸客户代表, 我只係第一次接觸, 真係可謂純屬應酬。 究竟去邊到, 玩啲乜呢???

响兩條狼友帶路之下, 下午兩點鐘左右, 我地到咗呢間久遺嘅甘域酒店。 其實呢間酒店, 我已經唔係第一次黎, 但佢地問我, 我梗係話未黎過喇!

上到三樓, 馬上有人安排房間。 行過小橋流水嘅休息廳, 穿過走道時, 已見到兩team囡囡列陣而過, 高挑嘅都唔少, 正正係CA, CP Model個隻。 本來無哂Feel嘅我, 即刻有番多少衝動。  

等咗陣, 一輪8個嘅囡囡好快就到咗房間, 甚少揀女嘅我, 比十幾對眼啤住, 的確有D唔慣, 响未Scan完嘅情況下, 最高果件正正係我Target。

MM樣只屬一般, 長長頭髮, 東北吉林人, 高挑, 皮膚好白, 個Figure仲係好得果隻添。 執一執, 過馬交行Model應該唔成問題。  

何謂空飛Lite版?  Lite顧名思議就係簡化版嘅意思, 過程動作係有, 每Part時間短D, 動作無咁複雜而已。

一如以住, MM先幫我沖涼, 以前張豬肉床無咗, 無Body, 無所謂嘅浴室服務, 但唔緊要, 呢樣嘢, 我唔太Enjoy。 沖完涼, 上床做服務, 莞式, 只係少咗舔趾遮, 空飛搭夠。 倒掛金勾, 空中飛人呢D動作都會玩吓, 至於好唔好玩, 就真係見仁見智啦!  玩完紅繩之後, 我同佢講, 女上男下, 佢居然答我唔試喎, 睇得出係佢懶就真。 算啦! 心諗, 我黎嘅話, 妳仲難頂。 活塞運動開始, 我使出所有力於一點, MM嘅屁股好攙, 反彈力好強, 睇到佢係有啲受唔住, 好唔情願個隻, 但男人不竟要高潮方能完事, 我加快節奏, 繼續狂插, 最後發洩完事, 感覺唔太好。

整個過程, 我估計只係用咗30分鐘左右, 玩完我先到前台埋單, 4個人, 房費 + 小費一共只係仟二蚊, 埋完單仲送咗4張Coupons俾我, 下次黎免房價, 即200搞掂。 雖則服務稍為差啲, 但只係兩三佰蚊嘅使費, 仲想有咩要求呢?

補充 : 估計呢道MM人數過佰 (我經過技師房見到有幾十加埋上緊鐘果D), 兩成可以揀得落, 質素肯定好過CP某大場)

升級  8.52%

二星會員

好平!
hi i am TY

升級  8.52%

二星會員

但是如果是素質ok, 就好平!
hi i am TY

升級  98.15%

二星會員

alone  哥,好多謝分享,Lite 真係簡咗好多wor,不過勝在好平,仲要多選擇

升級  56.67%

三星會員

一係唔出,一出就勁抽REPORT,強呀!!

升級  5%

三星會員

有冇咁平,300全包?

升級  41%

三星會員

原帖由 projimmy 於 2007-8-11 12:40 PM 發表
wah.......wah...
真係超耐無見了....

Lone time no see ar.......

升級  41%

三星會員

原帖由 神鋒 於 2007-8-11 07:25 PM 發表
一係唔出,一出就勁抽REPORT,強呀!!

你今晚做完正經嘢CALL我, Thanks!

升級  74.44%

二星會員

嘩, 真係好耐冇睇過 lone 哥啲 report 喇

升級  88.15%

二星會員

又有好嘢大家食!

升級  54.5%

三星會員

30 minutes+

原帖由 Alone in the da 於 2007-8-13 11:17 AM 發表
Lite版係真的,
Model 也是真的, 你可以同長安、虎門、厚街、樟木頭個隻相比,
千祈咪同利奧、打令個啲去比就OK啦!
粵海正門側過對面馬路, 上3樓

射射!

我要求唔高, 5尺7 Model 夠啦!

升級  31.25%

三星會員

版主出手,猛呀

升級  35.17%

三星會員

珠海好似好正喎 !
thx !!

升級  41%

三星會員

原帖由 湯少 於 2007-8-14 01:32 AM 發表
射射!
我要求唔高, 5尺7 Model 夠啦!

呢幾日, 我到訪過樟仔花園同大朗天域, 相比呢間場D女,
有部份MM嘅樣貌同身材, 比人地嘅A牌還要好呢?
超值就超值响呢道...

5尺7以上, 一間場頂多得一兩個, 要靚要好玩就更少,
要玩高度, 質素, 仲係過馬交穩陣。

升級  35.17%

三星會員

原帖由 Alone in the da 於 2007-8-15 06:07 AM 發表
呢幾日, 我到訪過樟仔花園同大朗天域, 相比呢間場D女,
有部份MM嘅樣貌同身材, 比人地嘅A牌還要好呢?
超值就超值响呢道...
5尺7以上, 一間場頂多得一兩個, 要靚要好玩就更少,
要玩高度, 質素, 仲係過馬交穩陣。 ...

久聞樟仔花園 , 請問收費如何 ?

升級  41%

三星會員

原帖由 浪子心 於 2007-8-15 09:41 AM 發表
久聞樟仔花園 , 請問收費如何 ?

新彊妹 RMB 600
儷人裝 RMB 500 (A牌)
公主裝 RMB 500 (A牌)
XX裝  RMB 400 (B牌)
RMB 238 房價, 訂房减廿皮

升級  77.04%

二星會員

咩人肉何价丫, 好早好早期, 我係廣州試過20人仔屌個住家菜啦.屌足一日, 當時港幣100=35人仔
果時屌D酒店服務員, 比對絲襪就得, 屌D高質D嘅比條雜牌牛仔褲就得.

升級  77.04%

二星會員

升級  41%

三星會員

原帖由 人馬合成 於 2007-8-16 09:16 PM 發表

OK - 明白, 多謝分享!!!
敢問廿皮有空飛玩嗎?
那麼莞式服務呢?

P/S - 柬埔寨路邊花, 2蚊美金 (今時今日嘅價錢, 你敢唔敢試呢?)

升級  77.04%

二星會員

原帖由 Alone in the da 於 2007-8-16 09:24 PM 發表
OK - 明白, 多謝分享!!!
敢問廿皮有空飛玩嗎?
那麼莞式服務呢?
P/S - 柬埔寨路邊花, 2蚊美金 (今時今日嘅價錢, 你敢唔敢試呢?)

````````
廿皮個年代邊有空飛玩, 聽都未聽過,
不過我張音樂(管樂) 傳左入中國, 都算係對祖國有貢獻.
老柬係堅平, 不過印度重平, 1蚊美金, 個老公重企係門口幫老婆拉客,
我就冇膽試, 你試過未?