winning11

查看: 21357|回復: 9

[打令浴室] [Aloneintheda] 自沙士以後 最勁揪嘅【打令浴室】

升級  41%

三星會員

今日一早, 我本來係約好畢大俠上大陸嘅, 但係我諗諗吓, 都係唔多安全, 靈機一觸, 過馬交!!! 即刻就發個輪比畢大俠, 佢話OK, 咁我地就相約17:45响信德中心等…

17:45畢大俠準時到咗, 即買兩張令1套票, 閃上6點大飛走人… wah!
上咗船, 吹陣水, 7點未夠, 就到碼頭, 事關禮拜5, 過大海嘅人幾多, 搞到我地19:25先到回力!!!

其實呢個時間去打令最Fit, 乜國藉嘅女都有、 Model又返咗工, 我地一坐响梳化, 呢班女色狼就眼金金啤住我地, 無計啦, 果道啲客最後生、最靚仔, 非我地兩個莫屬也!!! 由於阿畢未黎過, 我响行黎嘅時候已經醒咗個Tips畀佢, 台式(大陸妹) 唔好揀, 揀啲有笑容嘅包無死 (其實搵陣D就真), 呢個係我歴年去過打令over 100次嘅經驗… 無吹水架!

幾十條女, 黎得打令磨, 梗係要搵大波架啦, 我一Scan, 有件堅揪野, 紅色牌, 一睇95%Sure係勁野, 乳溝兩邊波底都好真, 笑容very nice, 即殺!!! 而一向鐘情嫩口嘅阿畢佢睇完又再睇, 企响佢旁邊有條索索女經理, 我同佢講可以食, 佢好似唔多信, 最後揀咗個籃名牌, 越南妹黎嘅, 波唔大, 唔知佢好唔好玩呢?

今日客多, 阿畢响舊冀, 我去新冀!!!

入閘啦, 拖手仔傾下計, 條女嘅英文真係唔錯喎…開心交流一番後話咁快入到房, 廿皮侍候, 趕阿姐走!!! 即車輪, 條女脷好長, 車咗成分鐘, 又起世係咁揸住我支棍, 我叫停, 打眼色, 囡囡即去洗浴缸, 叻女真聰明, 佢轉身攞毛巾, 醒多野佢, 梗係 K-i-s-s啦, 佢好開心, 開埋TV畀我睇, 點知㩒來㩒去都無野睇, 原來只係得4仔, 算吧!!! 囡囡話幫我寬衣解帶先Massage, 我個心當然話唔使, 點知佢死黎, 按都手軟出埋腳黎。 等咗陣, 戲肉到, 鴛鴦浴, 無敵大波係咁黎, 夾完腸仔再大脾起世磨, 好有力水, 仲問我Pro唔Pro, 我直頭話 “Great!!!”, 佢開心之餘, 再賣力, 由大脾一直磨到上心口, 抵贊!!! 邊車輪邊磨身, 細妹磨細佬, 幾乎响水裡面入埋, 我好想, 頭都暈 (puzzleheaded 果隻),
佢話wanna fuck me, you want to come.
真係有啲衝動想入, 但未, 坐起點, 人靠前, 好firm嘅36E壓住我個背係咁打滾, 仲揸實我支野前後勁CHO, 挑!
我話Are you goddamned crazy???  
佢再大力D, 好能興奮咁, 又黎You want to come.  
我話Not yet… Can you suck my dick first?  
佢話 Really, Of course…  
我轉身坐缸邊, 佢背住我, 用個大籮友再磨我兩脾同細佬, --喇星, 頂唔能順,
I screaming, my dick is out of control, 佢撥兩下水, 沖仲, 即吹, 1分鐘唔到爆Q埋, 口一半, 浴缸一半,
我同佢講, I never been this service here actually.  
佢話Provide咁好Service, 响樹到係第一次,
上去玩, 呃呃氹氹真係唔知佢講真定講假…

齋係個浴缸玩, 都玩咗40分鐘啦, 上床再戰, 冰火含唔少得, 有啲痛, 佢狀態猛過我, 戴Dom黎料, 先女上男下, 佢又磨兼好大力咁坐, 我都唔客氣絕無留手係咁揸, 佢唔知痛定High, 猛叫 I love you, Baby. --!我抱起佢翻身, 用盡95KG直搗佢黃龍, 爆咗佢!!! 勁呀! 自己真正感覺到乜野叫無懈可擊, 2007呢擊必定是!!!

內射後, 仲有5分鐘, 佢睇到四仔片中有一個超高難度嘅動作, 問我黎唔黎, 18、22果陣佰份佰同佢再黎, 但係今時今日,
我話we are the best, good sexual partner, right?  
佢話 Sure!!!  
我話 You just keep the best on your mind.  
Trust me. I’ll be back. I’ll make that hard with you.  
佢聽到, 好Q開心, 我都玩得好能爽, 醒咗佢1叉, 大家好黎好去。

話咁快又到鐘, 我地拖手仔出房, 可能我地間房就响啲阿姐旁邊, 事實又真係叫得大聲咗D, 兩位姐陰陰笑 : 阿生走啦! 好開心喎!!!  我話係呀…

阿畢, 你勁過我, 影埋相, 我呢個Report無作野架…我都想睇下你點激呀, 唔該!!! !

升級  88.58%

三星會員

唔怪得你邊寫邊硬啦

我齋睇report都硬鳩晒

升級  48.67%

三星會員

好水d英文我仲識睇....

升級  88.58%

三星會員

去得打令無理由仲玩北料

升級  54.44%

二星會員

唔係呀化,醒成千蚊比佢!

比埋我去多次好過啦!!

升級  41%

三星會員

亞柒哥, 你串9我D英文差呀...

升級  88.58%

三星會員

Alone哥俾得開心呀

升級  54.44%

二星會員

咁又唔係呀,馬交易(打令) d 大陸妹靚好多架!!

升級  97.41%

二星會員

), Thanks for the report!

升級  2.08%

三星會員

非常好的report, thank you!!