winning11

查看: 24656|回復: 8

[jimmy717報告] 厚街/豪京洒店 雙飛四波全身擦爽爽爽

升級  21.85%

二星會員

有好料:
人肉三文治

一行四人4月30日晚到達厚街先到台灣私房菜晚飯,飯後唱k時間未到,地方人員先安排3P遊戲,豪X3樓入房睇板每次8個,70分貨各人選好後
正在培訓中的技師入房,各人再選一次,我問身邊的98號『有無妳既好姐妹?』(本人經驗如果係好姐妹玩得喪的既)佢叫我點25號,OK.反正送既(加1百)來到入房三個人一齊沖涼做左人肉三·文治,4隻奶奶全身擦齊,前面潮吹後面毒龍前后夾擊個中咨味只有試過先至可以感受得到,唔識形容.玩左一捙間上床,98叫我扒響處,我話25學緊師不如叫25幫98做毒龍,俾女做得多未睇過,25無意見98反而話有的唔慣,俾人做都係第一次,25搞左98一輪我挖下98個小花蟹~嘩~出哂水 摸到98的水.自己興奮到硬9哂帶套上陣,狗仔式刁住98.25倒騎98兩隻奶面對住我狂吮雙乳,
98話幫我做完前面再刁,我話唔使,98轉身訓響度我就老漢推車,叫25幫98做全身冰火,只見25口含完熱水含冰水響98雙乳處遊山玩水,98真係Hi到雙手抓實床單…是o甘叫…,我就大大力抽送,隻手再摸下98既屁股全部係水.,知佢差唔多就快高潮,一於唔忍『狂刁』數十下!一齊出野,98真係軟9(o西).我同25去沖洗,25話未見過98坩樣同客人做過,我話等陣就到妳了,
沖洗完返上床到98去洗,98吩咐25幫我做前面冰火,腳指公刁西,做完全身25搵個套帶落右腳指公開始搞佢條罅,搞搞下居然入@@@左,98出來我話左腳無得刁,即時幫我帶套我大字型訓響處左右一齊搞,真係『人生幾何』我坐起身望住兩個姣西直頭笑左出來,98扮鬼臉笑9我話『你唔硬既』我刁!我已經四張幾妳估話硬就硬,後生個陣時一日兩三鑊都『Dun.Dun聲』  依家一鑊就『等等先』  
捉9呀25過來潮吹,吹左陣都係半軟半硬,同98講不如唔用套放入妳個窿入邊一陣實硬,
佢話要帶套,我話帶套感受唔到入邊溫暖既感覺,答應妳一硬就擰出來帶套,98講唔贏我,唯有試試,將半硬帶軟既賓州放響佢條罅處遊遊下,有的硬放入去嘩~可能係頭先刁得佢太爽同埋無帶套既關係入邊真係溫暖烘烘,條野即有反應,硬9左,帶套進攻25,可能頭先無搞佢有的乾,叫98搞下佢對波,細佬囡一搞就起水,時間無多狂抽插『噢~噢~唉』我諗我叫得重大聲一過佢,哈~軟晒
休息一陣夠鐘埋單
房間$198
技師$300
學徒$100
服務員$20
共RMB=618
本來間房可訓過夜,約左唱K走人,
超抵雙飛,出門問部長買一送一到幾時
佢話只要有新人都會繼續
各巴打想要電話地址就PM我

handsome,sexy

升級  39.63%

二星會員

Brother, pls PM contact to me.....I used to go to 君悅...everytime go with 4-6 brother ga....

升級  81%

三星會員

四月去,
到而家致出 post,
師兄你都好忍得喎

升級  6.67%

一星會員

Jimmy兄好身手~

升級  41%

三星會員

今晚無時間, 小弟唔多試打中文字, 改天再發表吧, 請留意澳門版面
唔係好玩架, 最惨係換套囉...

升級  6.67%

一星會員

點pm架??

升級  6.67%

一星會員

我又想去呀,請師兄指點

升級  13.33%

一星會員

我又要地址和电话,多谢先啊

升級  3.33%

一星會員

c兄,我都要,PM俾我