winning11

查看: 4720|回復: 6

[jimmy717報告] CP/匯華 高危地帶

升級  21.85%

二星會員

CP匯華酒店前個月俾市公安做嘢,衰左+幾個香港人,其中五、六個係做九巴司機嘅,依家仲未放出嚟。仲要通知埋老婆嚟。罰左五仟蚊,拘押3個月。因為本人有死黨做九巴。個幾條友連工都無埋。所以我知道,連報紙都有買呢單嘢,全常平兄弟都知呢件事,話CP匯華酒店同公安傾唔啱數被玩。雖然開番,但唔知幾時又玩嘢,常平咁多好地方同玩嘅地方,何必要搵高危地方玩呢!例如富豪酒店桑拿有歡樂神仙椅玩,夠一樣好玩啦,收費約五佰。麗香樓桑拿又係另一好玩地方,分正邪兩部分。滙美酒店桑拿加多一百可以玩試鍾男玩雙飛。。。。。。真係多勝數。

handsome,sexy

升級  81%

三星會員

係唔係真0家,
你又知其他桑拿同公安傾啱數?

升級  43.83%

三星會員

有待求證!
等價交換,救濟扶貧,正是北上的"正"途!

升級  56.67%

一星會員

你唔識路就問人喇,匯華同匯美就同一班老細開,匯華有事,匯美都一樣

升級  42.17%

三星會員

我仲想星期五去添,未證實前咪lor,去番厚街搵小姨仔好過lor
好野,你係得既!

升級  1.58%

三星會員

係咪真架,滙華5星酒店堝. 下月我會去...請各兄弟證明 ??

升級  21.85%

二星會員

我話滙华酒店入面間桑拿,前排俾公安掃左,仲拉咗人,其中幾個係九巴司機,係我d朋友話俾我聽呢件事,其中幾個係佢d同事,生果日報早前都有報導呢單嘢,人講我聽,信唔信隋你,但我知依家開番啦,我話俾大家聽,都係想佢地去之前問清楚個度d環境,安唔安全啫。我都係收到料有件咁嘅事叫大家去滙华玩小心d,問清楚先。cp人,你係常平玩幾耐呀,我係常平玩都十年有多啦,住都住咗七、八年啦,我相信我嘅人面都唔小,邊個係常平揸fit人我都識,人面我都有小小,千萬唔好識小小就辦代表,。人地滙华桑拿係俾省公安做,唔係常平公安做,知無,係當地有勢力人事同我講,唔知係唔係玩得太揚太放,俾人整估,同公安又傾唔掂數先至俾人掃,仲罰左幾十萬,封咗一個禮拜,人咁講我就照直講出嚟,你信好唔信又好係你自己嘅事。知無。
handsome,sexy