winning11

查看: 9770|回復: 5

[Sunnylll報告] 厚街/海景足沐+長安/金龍島+皇崗/經典會所

升級  11.33%

三星會員

今天一大早去厚街, 本來直去珊X酒店,
但經過以前有C兄分享過的海景沐足,
所以入去先講, 只有中式泰式日式, 所以我唯有選日式,
但我見她用BB油, 我不太喜歡, 所以改中式,
技師樣子約十九, 樣子像車沅沅, 但上圍比她前衛一點!!
她們制服是運動套裝, 但上衣是V領,
所以看到她內裡已長得婷婷玉立!!   
我DD亦發生反應, 她亦隨即問我要不要打出來!
我立刻拒絕! 因為我要保留實力去下一站 --珊X酒店!

原來珊X酒店位於帝豪對面,
但我在地下大堂找不到桑拿幾樓, 所以失望地去了長安再戰金龍九式!!
到了金龍, 被兩位部長介紹這個星期有特價,
到最後入升降機時遇上金龍副主教 - - 副總經理,
跟著他帶我入房, 問我要正定邪, 我話正邪都可以!
入房發現房間比常平的酒店設備多了蒸室, 跟著洗手間與浴室是分開的,
在入床前有朱肉枱,
副教主馬上叫佳麗入來, 三轉每次兩位, 最後都是選第一輪,
跟住佳麗告訴我副教主有命要好好侍候我,
證明這位副教主對我不薄.
躺在朱肉枱洗完後上床, 見有個大球體,
問她如何玩, 她叫我自由發揮, 我要她教我玩, 否則告之副教主,
她馬上拿出一張流程表, 發現房間有四種:
1.  朱肉枱  2.  洗底橙  3.  企浴  4. 空中飛人
第一項是洗沐約20分鐘, 有8種指定動作,
第二項是床上約20分鐘, 亦有8種指定動作,
第三項是做時建議花式, 亦有8種.
空中飛人套餐有11種及12種花式的套餐.
至於價錢: 400/500/600 普通/靚靚/MODEL
500及600要預訂, 她說空中飛人同價.
我亦發現有特大三房一廳大房, 副教主話是給團體式交換玩用的.

最後結帳400元+198元房錢=598元!!

回程經過皇崗經典會所, 來個正骨水, 不過技師好有力!!
193元結帳走人!

是日完結!

升級  48.67%

三星會員

勁!  好又想去 心郁郁

升級  11.33%

三星會員

我身為全國品質測檢專員,理應精盡報國,
以謝WINNING11總人!!
下星期要回上海, 只得一兩天假炸!!
明天都好好安排下先!!

升級  66.3%

二星會員

值得一讚!

真係好詳盡, 我自己就冇咁好心機寫, 值得一讚!

升級  15.56%

二星會員

D model正悟正啊?