winning11

查看: 5380|回復: 7

[jimmy717報告] CP/匯華 好人難做

升級  21.85%

二星會員

我話滙华酒店入面間桑拿,前排俾公安掃左,仲拉咗人,其中幾個係九巴司機,係我d朋友話俾我聽呢件事,其中幾個係佢d同事,生果日報早前都有報導呢單嘢,人講我聽,信唔信隋你,但我知依家開番啦,我話俾大家聽,都係想佢地去之前問清楚個度d環境,安唔安全啫。我都係收到料有件咁嘅事叫大家去滙华玩小心d,問清楚先。cp人,你係常平玩幾耐呀,我係常平玩都十年有多啦,住都住咗七、八年啦,我相信我嘅人面都唔小,邊個係常平揸fit人我都識,人面我都有小小,千萬唔好識小小就辦代表,。人地滙华桑拿係俾省公安做,唔係常平公安做,知無,係當地有勢力人事同我講,唔知係唔係玩得太揚太放,俾人整估,同公安又傾唔掂數先至俾人掃,仲罰左幾十萬,封咗一個禮拜,人咁講我就照直講出嚟,你信好唔信又好係你自己嘅事。知無。

handsome,sexy

升級  21.85%

二星會員

lorentz對唔住呢個cp人係其中一位讀者,係之前嘅滙华報告入面呀之呀左,我唔係話住係常平嘅人,請唔好誤會。

升級  1.58%

三星會員

請問 jimmy 兄, 我快入住 滙華.會有間題嗎 ? 要是那一間在cp 會安全呢 ?

升級  56.67%

一星會員

誤人消息

升級  21.85%

二星會員

cp人收聲啦,你唔信就好啦,唔好係度呀之呀左。我都係好心講出嚟,人地信又好唔信又好,都係人地嘅事,既然收到料有件咁嘅事,我本人認為講出嚟好應該,唔理真定假,總之有殺錯無放遇話俾d兄弟知,係我做人嘅宗旨。費事有起事上嚟個心過意唔去。所以希望你注重你嘅言行,唔好係度挑火。大家都係為出嚟玩嘅兄弟服務啫。又唔係收錢嘅,使唔使玩到咁吋呀,新仔!

升級  30.37%

二星會員

請問jimmy兄, 君悅ok唔ok ??

升級  24.81%

二星會員

我未去過CP,聽呢到d師兄話CP好好玩,想搵日放假去試一次,請問Jimmy兄邊間會安全又好玩呢(君悦同匯美得唔得,因成日聽到呢到d師兄提呢兩間)? 近日三沙一水掃場會唔會掃到CP? 同埋星期一至五咩時間去最多女揀呢??

謝謝指教。

升級  30.37%

二星會員

thank you jimmy 兄