winning11

查看: 23733|回復: 20

[aa報告] 一個人膽粗粗去咗 CP/美寶

升級  90%

一星會員

DG一個令骨友嚮往嘅地方,就系佢有聞名嘅“DG”式。呢嘅地方我前幾年嚟過一次,落腳點系以前港人最鍾意嘅“軍月”。呢次有辛就去”米鋪“。深圳場嘅報告就寫得多。東莞場都係第一次啦。
   講返正題,唔知係唔係年紀大 (去玩?年紀) ,個人有D懶,唔想去咁遠玩, 所以近近地都會系返深圳玩,但成日聽啲C兄講近年嘅“DG”式點好玩法,咩空飛.....等等。咁我就一個人,膽粗粗上咗去玩。
    間場唔難搵,有專車接送,間場就系間新開嘅大型購物中心3-4樓。上到去,間場好金碧輝煌,個經理去服務我,我覺得佢都好好人,好幫我。我話我第一次上去玩,想有個好D嘅經歷,佢就話ok。問我要咩類型,我細聲話:最好就細摷窄隧道、啱啱新做嘅就最好。佢就介紹咗130號俾我(揀女過程我唔講,都睇咗幾論先),話佢波大,服好,不過少肥,不過唔緊要,仲系今日先啱啱上牌,製服都冇領。佢就介紹130號,佢係新做,黎咗一個星期到,20歲,不過對車頭燈勁大 。一隻手只可以揸住大半個,我估係D CUP掛…雖然大,但唔DUM。一開始,叫我座係床邊,幫我除鞋、除襪子(呢啲服務系深圳系冇嘎),跟住就除衫,成嘅大爺咁款。只後就佢除衫。黑色內衣,T-BACK,個車頭燈彈下彈下好爽。我當然上下其手啦!大家除衫後,就開始報鐘衝涼,我話:唔係衝完涼先報鐘嘅咩?佢話:其它 SN系咁樣。衝完報鐘後就90分鍾,呢到系即時起鐘就130分鍾。心諗計起條數就差唔多。系衝涼房就多嘢搞囉。佢用口幫我吹,係度狂吹,一路吹,一路姣望我,好有AV FEEL 。大概五分鐘後,佢就叫我坐系張凳,又吹。其餘都係果啲iso動作。之后就問我口爆一次,做一次,亦兩次都係做。我諗下都係兩次做都做着數啲,就話兩次都做啦。
    上床大傢互相挑逗,細佬硬咗之后佢坐咗上黎我度,我當然嚮上狂插佢啦!一插入去,好濕阿....下面,好緊阿.....條隧道.....佢狂叫之餘亦反擊,用佢最強嘅導彈壓到我透唔到氣。一路插佢,一路睇住兩團倒吊肉球係度跳,果然係好享受 。跟住轉咗我係上面,狗仔式等等。我一向都知我係要攪好耐先出到,好多時都要攪成半個鐘以上先出。今次我都攪咗四個字先出到,不過佢都無任何怨言。我用狗仔式個時,同佢一齊對住塊鏡,一路攪一路睇到佢嘅痛苦樣,同佢對肉球,一個字,正。出咗一次後就大傢攤系張上休系。休息完又去衝涼。之后又返上床。
   返上床就同咗服務,都係果啲。囡囡介紹又幾十式。過程不在此詳細報導,。反而最特別就“烈豹之吻”,就系用保險紙包住隻腳同腳指就系咁啜,起初以為系採蜜。仲有那個環迴360度BJ;但就冇壁虎攻,你可以近距離看清楚佢個細妹,但記住” 眼看手勿動” ,因為可能囡囡會唔高興,一切後果自負!最後來第二Q,並且在健康球活動上也玩了幾個花式。再次上床插過。
    我用力一頂,細佬深深的插了進去。 那種被溫暖濕潤柔軟的肉壁裹了起來的感覺…傳來巨大的快感…真的好舒服! 這重重的一插,讓囡囡感覺心都要跳了出來,覺得自己被這強烈的快感征服了… 強烈的快感讓他們無心再用什麼技巧,我瘋狂地抽插著… 頻率越來越快。要放慢節奏了… 輕輕的頂進去,很淺就拔了出來,又輕輕的頂進去,很淺的抽出來… 囡囡顯然更無法忍受這種感覺,拼命的向上迎合著,我巧妙的保持著,數到了九下,忽然用力頂到底,使力的旋轉了一下。 呵呵,感覺到了那深深處和她身體的顫抖…這突如其來的強烈的快感讓囡囡崩潰了。「啊!寶貝快……嗯……寶貝快…啊…」 。一次又一次深深的插入,讓囡囡的身體劇烈的顫抖著,帶給她極大的快感! 我卻不停下自己的動作,繼續不停抽插… 「不要……不行了……求你……恩……恩……不行了!」囡囡又一次攀上了高峰。又說:寶貝,你能抱着我嗎。我冇理佢。毫無保留,以體能的最快速度和最大力度…啪!啪!啪! 一連插了成千上百下,當感覺快要窒息時,終於忍不住,一股灼熱濃漿射入… 。
   買單:448(豪華房就468.豪華房有水床)。走時經理話佢啲80間房,仲俾咗張coupon我,仲話下次上去前要俾個電話佢,會有折扣。總體:間場硬件非常ok。呢個囡囡就非常好服務。值得推介。間場星期一至四晚上7:30分系企花街。五至日系走秀。有抽獎。遺憾就系冇試豪華貴賓房。因為未玩過水床。間場亦家系試業咁。12月16號正式開業,好似話任達華剪彩添。寫得太長,希望各位C兄唔好見怪。

升級  23.33%

三星會員

where is 米鋪?

升級  65.08%

三星會員

原帖由 wongaalex 於 2008-12-17 12:46 PM 發表
where is 米鋪?

IN CP

升級  20%

一星會員

can you pls pm me the address/phone?

升級  72.83%

三星會員

不如約埋一齊去, 我都想去, 但唔想一個人去

升級  59.33%

三星會員

一定要去試下
師兄....thx !

升級  21.11%

二星會員

i alway to go.

升級  54.5%

三星會員

30 minutes+

咦     用 N82 影
湯豬一族愛北征 十分淫賤又多情
二妃床上賣飛彿 少了西門不返叮

升級  23.33%

三星會員

Can you PM me address and telephone?

升級  66.67%

一星會員

Whwn is your next action, may I join you?

sammynussfriends@yahoo.com.hk

tks

升級  21.11%

二星會員

next firday to go?

升級  0%

二星會員

個場几正咁喎...D女女得唔得架..

升級  2.96%

二星會員

one word, ging !!!1

升級  11.85%

二星會員

你D相片都XX咯!

升級  46.67%

二星會員

個場好正,is only vip room or all room

升級  50%

一星會員

顶,一路红叉,乜都没
力拔山河,无坚不摧

升級  52.22%

二星會員

无图无真相

升級  70%

一星會員

wa, 好勁。我會去!多謝介紹。

升級  9.26%

二星會員

感謝如此精彩的介紹

升級  11.85%

二星會員

有是MB的贴真是热