winning11

查看: 9083|回復: 8

[kq007報告]【仙樂都】出精報告 (有圖)

升級  83.7%

二星會員

呢日睇到網上“仙樂都”嚟咗幾件新女,睇件68好似幾好咁。而且“仙樂都”喺我開大嘅主場,點都要去玩玩先對得住自己。
   去到同個經理話要68號,經理話喺到。之後同經理講吃1Q餐算啦。經理話:不吃個半套啦,都喺可以卜嘅。先三百幾。應為呢兩去的太密“DG”式場啦。好啦半套就半套啦。入房。一分鍾唔到,68號入嚟。囡囡知道我做半套就冇帶架餐入嚟。之后衝涼。涼就一起沖。不過就冇ISO服務,我問囡囡,囡囡話半套喺冇嘎,半套就喺沖完涼就上床、調情、吹簫就卜嘎啦。
  沖完涼就上床,囡囡就開始錫我lin lin,我雙手在她豐滿的胸部(給手多啲)周圍遊走著,真的好柔軟。然后一隻手就轉移陣地去摸佢下面。毛唔算多,但都喺有水之人,摸下摸下開始出水。不斷的蠕動著身體發出呻吟聲。之后就開始同我吹,吹做兩分鍾我就話唔吹啦。上馬。囡囡幫我穿好雨衣就坐上嚟啦。嘩!都好緊下。我用力一頂,細佬深深的插了進去。那種被溫暖濕潤柔軟的肉壁裹了起來的感覺…傳來巨大的快感…真的好舒服!這重重的一插,讓囡囡感覺心都要跳了出來,覺得自己被這強烈的快感征服了…細細聲講:你碌嘢好大呀。
  強烈的快感讓我們帶進另一境界,之后換男上女下,繼續瘋狂地抽插著… 頻率越來越快,囡囡更用腿緊緊的夾住我,我知道她快到了,要放慢節奏了… 輕輕的頂進去,很淺就拔了出來,又輕輕的頂進去,很淺的抽出來… 囡囡顯然更無法忍受這種感覺,拼命的向上迎合著,我妙的保持著,數到了九下,忽然用力頂到底,使力的旋轉了一下。 呵呵,感覺到了那深深處和她身體的顫抖…這突如其來的強烈的快感讓囡囡崩潰了
  一次又一次深深的插入,讓囡囡的身體劇烈的顫抖著,帶給她極大的快感! 第一個高潮來了!囡囡緊緊的抱住我。我卻不停下自己的動作,繼續不停抽插… 「……恩……恩……」囡囡又一次攀上了高峰。 我毫無保留,以體能的最快速度和最大力度…啪!啪!啪!一連插了成千上百下,當感覺快要窒息時,我終於忍不住,一股灼熱濃漿射入…
   完事後同擁抱在床上傾下偈,知道囡囡細廣西人,之前冇做過桑拿。心諗唔怪的之有啲緊啦。買單:368-30(coupon)=338.

14102008575.jpg 14102008576.jpg 14102008579.jpg

升級  1.48%

二星會員

你碌嘢好大呀。真係聽到都興奮!

升級  1.08%

三星會員

人細燈大,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

升級  62.59%

二星會員

C Hing ,你碌嘢大,但係佢對波都唔細,咁既價錢都算抵玩啦!

升級  2%

三星會員

條女都唔錯啊.

升級  21.11%

二星會員

第3張相笑起上黎幾年輕.

升級  35.56%

二星會員

真是靚女啊.我估計這個報告出來后好多CHING去WET的啦.

升級  75.56%

二星會員

條女都唔錯啊!