winning11

查看: 17313|回復: 7

[kq007報告] 情迷【新中興】休閑中心 89號

升級  83.7%

二星會員

今日見到網站上面“新中興休閑中心”有個89號,條女睇落幾靚,真係幾索。靚得嚟帶有幾分清純,唔錯。越睇就越靚,下面就扯到越行。一於要佢試下。
    去到,同部長講要89號先,部長話:唔問題,佢依家得閑。我嗱嗱臨衝完涼入房等。三分鍾左右,部長帶咗89號嚟。一眼啤過去,哇,真發,個樣掂喎。雖然同相有少少出入,都係靚女一名。波又夠大,入房時正宗未見人先見波。對波大到企起身耷低頭。肯定見唔到自己腳趾嗰隻。開始都係按下先,按係背,又轉身按下前面。除低我件衫。就開始錫我啦,又耳仔、胸部、我粒LIN。隻手就佢搞我細佬。對波壓落嚟。嘩!好難頂呀。錫完之後就佢就話出佢拎嘢入嚟。拎完就除衫,嘩!對波真錫好大,大到有少少墮,最低死仲係要粉lin呀。睇到細佬又扯高一吋。前後body、含水洗身,跟住就冰火。冰火之前仲同我玩下“夾腸仔”。之后就用口,我支炮。好快已經俾佢把口吞沒。仲用條脷剔嗰蘑菇頭,係佢嘅櫻桃小嘴玩弄下。我真係出咁滯。等佢換套後就坐上嚟。佢有佢坐。我雙手係到打手球,晬兩粒提子發硬之后,佢係咁郁、係咁搖。我都不咁示弱。係咁上下咁。佢就叫到好似劏豬咁叫。從佢劏豬式嘅叫聲,我知道自己狀態大勇。最終俾佢坐爆。之后我兩嗰都攤係床上。佢仲問:舒服嗎?我都無力答佢。之后衝涼走人。買單:430現在優惠價格:400.

升級  50.74%

二星會員

肥肥地。。。哈哈。。。

升級  80%

一星會員

ok啦,好大......

升級  4.81%

二星會員

多謝晒...好正呀波就真係好大呀

升級  4.81%

二星會員

大家好呀....琴日同我個FD 去新中興啦...一心搵89號既...點知俾心MARK左...灰晒啦....跟住嚟左個NO. !)) 一對魚網C物...掂呀......點知.............燒佢數薄呀...個口臭要仆街...PART 1 DUP 唔夠15MIN...就話幫我推油....咁我都算啦...好....
PARTB 一手揸佢個波。。。--XXXXX 粒提子成一節手指公咁長。。。華。。。嚇撚死我。。大家去上場玩。。要小心唔好俾佢嚇X親

升級  15.17%

三星會員

個樣ok,不過睇落應該似係的式型
吃喝玩樂

升級  21.48%

二星會員

個波好墮。但個樣幾好。