winning11

查看: 9244|回復: 3

[kq007報告] 最新京鵬桑拿包膠-京鵬桑拿超mini囡囡....

升級  83.7%

二星會員

京鵬桑拿系我嘅主場,亦都係我经常去嘅間場, 好耐無出京鵬桑拿嘅報告,今次點都要益吓C-HING們啦!星期五果日系吹水区见到有C兄話京鵬桑拿有新來嘅BG%)號,于是乎当晚就就上去睇睇啦!
    上到去冲凉,Loker仔依然甘熱情 ,去到大厅左,见到洪主管,都係甘熱情 ,距話有新來嘅技師,啱培训完,总沒上牌,问我要唔要試試,我緊系要啦!本人最鍾意D新BG啦!即刻入房!第一眼條女身材幾細粒下,樣就十分甜美,加上長長嘅秀髮同細細的腰部,同#*有得挥!不過麻雀虽細,五脏具全!都有波有罗!马上請距入房,都係先來個正骨加推背,手骨ok啦!問我洗唔使再大力,要大力嘅話同距讲聲,距會再大力D,我話唔使咯,就咁就得啦!拿油推patpat啦,唔错,好舒服!跟住转身,囡囡有D怕丑,點讲人地都係第一次系KP上鐘,不過我终于将冰山破開了之后技師变了熱情的沙漠,这時我知道機會來啦,我就使出絕招(揸波龍爪手) 佢居然沒反抗,重还击添,我揸佢一下,佢就系甘加速,当我細佬系手波,系甘摇來摇去! 最后加速到5挡,沒五分鐘,被距KO左!距就面带笑容,笑淫淫赶甘,好似好有满足感! 可能我系系KP上距鐘嘅第一個客,加上我又咁䚍仔,唔開心都唔得啦,值情就偷笑啦!哈哈……
    跟住我就同囡囡讲,虽然我好快出,但你都唔好睇少我,我要打两次. 呢個系我系KP嘅例牌! 個個囡囡都知,你新來嘅,我唔怪你!嘻….囡囡都笑笑口,唔出聲就当距默认啦! 到第二Q啦,呢次都比较長時間都啦,见我自己甘忍得,就解钮,解BRA,系甘摸,囡囡都無捡输,系甘加油,最后又出多一Q啦!加加埋埋都差無多整支"益力多",你今日"淫"左沒啊!

写后感:KP嘅硬件就唔係我多讲啦,C-HING都清楚噶啦!BG就更加唔使我多讲啦,大家可能都比我总清楚,都有自己相熟嘅技師!呢個囡囡真係幾唔错吓,波就細左少少咯,不過樣靚就得啦!! 服務唔错,建议大家盡管去試啦!!
注:KP总共來左5件新嘅囡囡,包括我出嘅系其中嘅一件,建议你地去試啦,等你地出報告!!

升級  51.83%

三星會員

師兄:
D台有位名叫longpan嘅,
出咗同一個帖,
唔知係唔係你的,
還是有人偷帖?
忘記背後-努力面前

升級  15.75%

三星會員

條女OK喎

升級  50.74%