winning11

查看: 3720|回復: 7

[肥笨蛋報告] 天意如此?天恩浩蕩?

升級  17.25%

三星會員

唔知各位師兄信唔信命,雖然今個月開始,收到不少軍情奏報,因為奧運倒數,深圳同東莞,我 "救國精炮軍" 多處要地, "大/小軍營" 都有敵兵進犯,展開可大可小的 "嚴打游擊戰" ,但小弟仍然打算今個月出兵長安的 K 場,為另一位小年 "淫王" 的大壽,冒險發起 "性戰" ,準備兩日一夜,四十八小時內,連攻 K 場/邪骨及正骨,三路的 "快閃戰" ,但無巧不成曲,原本打算今個月中/下旬起事,但上個月尾,收到 "小淫王" 八百里加急軍報,佢支精炮可能有過度勞損的情況,而且曾經試過打出 "紅炮火" ,要緊急檢查及從新保養精炮,所以兩軍聯攻 "快閃戰" 只好取消.
但軍需糧草早已齊備,若然真係收兵還營,又心有不甘,只因太耐無上戰陣,難得今次出師有名,卻遇到主力友軍抽空,所以心念一轉,決定如期起事孤軍獨戰,單擊長安 K 場,於事打電報比 K 場的待 "射" 囡囡,相約集合,點知囡囡竟然回話,佢返咗去湖北老家,要下個月至再 "離家出走" ,真係晴天霹靂,一而再的出現戰前意外.
但既然北伐之心已定,就唔可以比意外左右大事,長安之戰唔可行,就將目標轉移,打算對下沙 "名記" ,進行日間短程急攻,且戰且走,再發電報去 "名記" 打探另一待 "射" 囡囡,到底返幾點,但 "名記" 回覆囡囡剛剛今日請咗假,要到十八日至返來,可能係佢 "大姨媽" 遠道而來,要接風一週,天啊......
一而再,再而三咁發生戰前意外,加上這幾日又有多方傳言,已有我軍戰隊被敵兵 "游擊擒獲" ,長安亦將成為下一戰區,種種 "意外" 因素,本部炮隊實在只可以留在香港原地待命,等奧運過後,情報許可至再謀北伐之計,到此實在唔可以唔自我思量一吓,唔通真係一再示警,如此時北上逆天而行,會有 "嚴重後果" ?
到底係天意如此?定還係天恩浩蕩?

升級  56.67%

三星會員

紅炮火??好驚下喎

升級  30.75%

三星會員

原帖由 神鋒 於 2008-7-12 12:24 AM 發表
紅炮火??好驚下喎

腎陽虧捐!!!

升級  11.92%

三星會員

Winning ◆11 哥◆

損咗咋吓
警告︰完全に18禁無修正なので注意。

升級  34.33%

三星會員

紅炮火...咁驚?
叫你朋友睇吓醫生好喎!

升級  7.67%

三星會員

師兄你都幾黑仔下喎,要唔要去還神啊?

升級  17.25%

三星會員

只好等啦,等得就等,唔等得都要等

升級  22.96%

二星會員

身體要緊,希望樓主朋友多多保重身子.......將來大把機會玩.......
聽到周圍都打大風真係好唔開心........祝福師兄,希望上面既所有師兄都平安歸來.........