winning11

查看: 6792|回復: 5

[肥笨蛋報告] 東莞 雄獅卡啦 OK

升級  17.25%

三星會員

上個星期,小弟約咗大陸個高級銷售經理去東莞,小弟唔熟地方,就一於比經理話事去邊間場玩,經理話佢去開雄 X 唱 K ,小弟六點幾在上水收工,去羅湖過關,坐七點三的火車去常平,經理就六點幾到咗,我去到時,經理已經叫定十條囡等小弟睇,一共有十組,睇晒十組囡囡,真係動物多過人,好在仲有一條囡睇得吓,囡囡又話今日先新出來做,算把啦,個個都話係新做啦,新就唔使做啊,唔知條囡真係新做定扮傻,竟然唔識玩 "大話色" ,結果佢自己飲咗五支青島,啊高級經理同佢玩得幾次,就火都滾晒,話佢的 "大話色" 仲衰過小弟,令佢十分無癮,真係唔知對條囡笑好,定係對經理火好,就係咁飲吓酒/唱吓歌就成十二點,俾錢走人,兩個人成晚飲咗一打青島(買一送一),連皮加肉,六百五十兩,再加每人一百兩比 DJ ,這間同長安的唔同,無得唔要 DJ .
比咗錢,四個人就落一樓茶樓,食消夜點心,都係香港飲茶食開的幾樣啦,食到飽都只係幾十兩,之後就各有各上房 "開炮" ,一入到房,囡囡就問咗條,佢唔應該問,小弟唔應該答,但令人真心相信,佢真係第一晚出來做,這條本世紀最 "攞你命三千" 的問題就係:我今晚可以收幾錢啊?
小弟差點就比佢搞到兩眼反白,死於未嫖之前,唔係啊,你連自己收幾多錢都唔知,就跟個客上房,公司無同你講過啊
一下子,小弟要從嫖客身份抽離,變成一個 "小姐維權份子" ,話佢知 "一炮" 幾多錢, "過夜" 又幾多錢,真係問你死未.
終於補完習,咁就開工啦,點知去到上床又出事,佢好主動同小弟吹,點知吹唔夠三幾次,佢就成個人含住小弟支炮,三百六十度係咁轉咗三個圈(即係共一千零八千度),小弟睇得出佢係好落力,但可惜唔舒服唔過癮呢,到佢轉咗三個圈,之後就坐起身話好頭暈,小弟忍唔到口,就問佢:你搞甚麼鬼,含住支炮轉三個圈啊?啊囡話,朋友教佢不停轉住吹,男人會好舒服的,所以就照做.小弟就串佢啦:你想不停轉住吹,都唔使真係成個人轉啊,你有條頸,可以條頸三百六十度轉,唔使自己攞苦來辛啦,如果轉圈時你隻腳踢到小弟點算啊.
結果就係咁樣的搞笑情況下,小弟男上女下推到出精,之後就比五百兩佢走人.
佢咁搞法,想唔想真係第一晚出來做,都真係好難

升級  56.67%

三星會員

呢d先好玩喎,慢慢調教

升級  17.25%

三星會員

如果當時再對佢有甚麼要求,都好似係小弟有錯咁,都係做開的好玩

升級  47.04%

二星會員

唔錯,,,多謝C兄 REPORT

升級  30.75%

三星會員

咁鮮嫩嘅囡囡又真係有不一樣嘅樂趣喎

升級  53.33%

二星會員

I just want that kind of fresh young pussy.  He He He