winning11

查看: 8270|回復: 7

[肥笨蛋報告] 長安 先悶後激之旅

升級  17.25%

三星會員

上個月有一日,小弟一如常日在公司忙到一頭煙 ,正係忙到魂飛魄散之時,突然 MSN 傳來長駐大陸的上司短訊 -- 今晚上唔上來長安飲酒.
無啦啦叫我上長安飲酒,仲係第一次,真係在百忙之中想咗一分鐘 ,跟著答佢 -- 好.
上司叫我早點走,但好衰唔衰,撞正老闆同其他 Sales 都上咗廠,小弟這個 "啊四王" 邊可能走到,終於好唔容易趕起晒急的工作,同老闆講有事要早走一個鐘,就係咁 17 : 00 走人,開始今次北上之旅,去一個未去過的陌生之地 -- 長安.
出咗公司就走去坐地鐵轉火車,六點鐘到羅湖,照上司的指點,去羅湖城坐長安大巴,大慨個半鐘就到咗長安,之後再轉的士去 X 頭酒店,上到去間夜總會,就見到我上司,佢見到我第一件事就係開口 "操" 我 -- 作死你啊,咁夜至到,囡囡比人要晒啦.
之後佢帶咗我去間大房,入面男男囡囡有成十幾人,無一個係我認識的,一坐低二話不說,就比班人先敬三五杯酒先 ,之後就有啊媽帶幾條囡入來比我選,但可惜無一個睇得上,之後又係飲酒,二十分鐘後,又帶多一批入來,又唔得,前後來了四五次,都睇唔中 ,結果我上司又 "操"  -- 你來得咁遲係無睇囡啦,咁你今晚點啊?頂,第一次來鬼知啊,又係我錯?  
就係咁同其他人飲到十二點,班人終於散場,我上司就走過來同我講 -- 今晚有老闆 "萬歲" 你唔洗比酒錢啦 ,你無囡我帶你去間桑拿過夜啦,這間桑拿我去過幾次,在長安都算幾好,囡囡質素都 OK 的,總之唔會要你上到來 "食自己" .
結果佢帶咗我去間太 X 洋會所,佢又去叫啊媽帶幾個囡囡入來,點知睇咗一次就中 ,我上司見我睇中咗就走人,之後就試咗第一次 "東莞式" 桑拿,瞓在水床上比條囡用口吹爆咗,係我平生第一次吹爆 ,之後以為佢著衫走人,點知佢問我 -- 現在可以報鐘了嗎?
我成個人呆咗 ,之前無報鐘,咁點計啊 ?條囡話這裡的規定係先吹爆一次再報鐘加出一次,真係成個鄉下仔出城咁,甚麼都唔知,跟著條囡就同我按摩,要搞的事就多了,冰火就不在講啦,又搞我後花園,仲用佢個咀同我 "刮痧" ,之後就到我搞佢,足足搞兩個鐘至完事(包括佢搞我的全套時間) ,之後就瞓到第二日中午返香港.

升級  50.74%

二星會員

CHING好豔福,我頂。。。

升級  7.67%

三星會員

長安都未去過,搵日同你上去走轉先!

升級  2.17%

三星會員

咁第二場幾錢呢?

升級  17.25%

三星會員

第二場,囡囡四百大洋,房費二百大洋,仲包食物

升級  36.3%

二星會員

師兄真係利害, 一個人去到咁遠玩, 仲要唔識路, 佩服佩服~

升級  16.67%

一星會員

太 X 洋我都去過,真係好得嫁。好夜都仲有好野。

升級  17.67%

三星會員

好多人都知道長安玩得淚啦....
浪蕩天涯一浪子