winning11

查看: 9544|回復: 10

[初哥一名報告] CP/美怡登 第一次去CP K場

升級  24.81%

二星會員

因工作繁忙,幾個月無去過cp,趁有幾天復活節假期,終於可以再去

平時通常自己一人去,今次卻同埋幾個friend一齊。

星期五十二點來到羅湖,頂,CP大巴大排長龍,再去火車站看,條龍更長更逼,終於等了個多小時大巴才上到車。

來到常平,立即去我以前經常到的美而燈桑拿,美而燈次次都無令我失望,今次睇左廿幾條女,選左個樣甜大波的,除左衫後更驚覺是pink link,個波仲超有彈性,問佢原來佢剛來做左廿幾日,意外驚喜,服務都係果d, 但條女超認真。

晚上同friend七點半去左美而燈夜總會,第一次來到cp k場,因之前都是一個人來cp,唔會去K場,原來k場有好多組媽咪,每個媽咪輪住帶十幾條女入來俾我地選,總共有十幾個媽咪,第一次去K場,唔知道d女是無得留,走左出去就很難返入來(在桑拿睇啱可以叫主任留住然後再睇有冇更好,K場原來唔得),睇左幾組,d女越來越少,亦越來越豬扒(因場很旺,女很快俾人選曬),到最後只好求其選一個,非常失望,最後連快餐都無食,一個人訓。始終覺得桑拿d女好過K場d女,唔知師兄有冇同感??

第二日訓到下午,跟住去左正骨場,因朋友喜歡喝酒,晚上又去K場,本來想去紅c(因聴這裡的師兄介紹話抵),但一早俾人book滿,最後去左昇平酒店夜總會,昇平小費147,媲美而燈258平,經過上次的經驗,今次選女唔敢太揀擇,見到啱就立即叫佢坐低,反正陪坐只收一百,今次揀左兩條女陪坐,好過上次求其揀一個,最後搵左個食快餐,但始終覺得都係桑拿女好d,又靚服務又好。

想問各位師兄,其實桑拿d女正d定k場d女正d呢? 因之前常聽人講k女好正,但今次自己去原發覺又並不是十分正,是因為復活假太旺所以我楝不到好女嗎??

今次第一次去k場亂打亂撞,其實邊間k場比較出名比較好??收費又怎樣??

最後想問問常平其實有幾多倉,我只知匯美附近有倉女,其他的地方就不知了。

升級  6.67%

二星會員

可能呢幾日假期太多人啦
通常都係k 場靚女多d

升級  56.67%

三星會員

個人認為,k跟桑拿係兩種完全唔同既玩法,k場係玩即場氣氛,玩溝女feel(切記唔係沉船),再同成班朋友嘻嘻哈哈,飲酒猜下抆.....撞著同條女岩feel,上到房就玩溫馨,而服務就當然有排都唔夠sn女
至於sn,純肉體發洩,可以好舒服,但係極少同條女有交流.....至於女靚定唔靚,無論sn或k都係講運氣

升級  1.48%

二星會員

多謝C兄!呢兩日CP係咪好多人呢?

CP的K去過幾次,可能我唔識揀,成日揀埋D唔玩得的PR。最後都係一個人過夜多。反而CP  SN就未去過, 因為班老友一去就去紅C,希望快d可以試下CP  SN。不過你唔講我都唔知CP仲有147

C兄兩日連發,都算盡慶,恭喜恭喜

升級  62.59%

二星會員

CP K場比較出名的例如凡爾賽,天鵝湖啦,另外一邊有銀星,市中心有新港啦,不過K場一般都花較長時間,SN就快刀快槍,適合偷跳,兩者比較,就要睇手頭有幾多時間同埋睇班Fd可以陪你幾耐,我就多數去SN,貪佢快快趣就可以返來交人。

升級  90%

一星會員

C Hing,

可否給我美而燈桑拿的主任電話, 小費多少呢, 包多少 Q 呢? 謝謝.

升級  1.85%

二星會員

我記得鑽石(聽聞好多台灣ching去)都係147....o係半島隔離之嘛~

升級  3.33%

一星會員

原帖由 神鋒 於 2008-3-25 12:48 AM 發表
個人認為,k跟桑拿係兩種完全唔同既玩法,k場係玩即場氣氛,玩溝女feel(切記唔係沉船),再同成班朋友嘻嘻哈哈,飲酒猜下抆.....撞著同條女岩feel,上到房就玩溫馨,而服務就當然有排都唔夠sn女
至於sn,純肉體發洩,可以好舒 ...

tollaly agreed!

升級  78.58%

三星會員

完全同意神鋒版主所言,
囡囡靚定唔靚,無論sn或k都係講G運............

升級  16.3%

二星會員

哈哈~~~~~~~~~~~~~~~~~~講得對~~~~~~~~~~~~~~

我都覺得SN服務對我來講重要D

升級  56.67%

三星會員

好運門口,月華酒店附近都有