winning11

查看: 9024|回復: 4

[edmanco報告] CP 劫後英雄傳 (有圖)

升級  65.93%

二星會員

一行四人重踏CP"精"途, 羅湖冇左水客, 一陣過關. Call 君記SN問天氣, 秋高氣爽, 天氣晴朗! 買"河蟹號"一等飛, 再買麥記上車嘆(牛肉生精), 有票為証, 我唔係師兄弟, 車在途中遇黃雨, 到CP又冇事. CP火車站居然有黃的等客, 籃的班契弟食左屎 , 唔搭賊車居然講粗口問候我地, 出來happy唔好生事, 扮龔當聽唔到, 黃的司機話我們好修養, 上次有班香港古惑仔打7條賊車司機, 打錶8銀野到"君記"SN , 10皮免找.

酒店大堂電梯4字"被失靈"冇反應, 全部3字出, 再由"專人"分流去天堂或地獄 , 由"專人"帶領到4樓天堂. 久違了的制服囡囡有40多個. 立刻入房搶女, 空姐, 動漫, 兔仔, 小魔女, 騎師睇幾轉, 公價400, 高質500, mark件500小魔女! 原來取消水床及"登"仔, 客房及SN房一樣成為250. 指定動作ISO. 大戰後去tea討論戰果, 再各自由活動買碟按腳洗頭..............集合到羅湖解散, 熱烈祝賀我軍勝利凱旋榮歸 !

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  83.33%

一星會員

:lo感謝補告

升級  33.33%

一星會員

可惜取消水床 及"登"仔, 冇左SN嘅fee|.

升級  53.33%

一星會員

现在全开了!

升級  1.48%

二星會員

有什麼好康的?大大可以增加一些資訊嗎?..