winning11

查看: 10318|回復: 14

[hunter2013報告] CP 體驗報告 (有圖)

升級  9.63%

二星會員

去CP富隆酒店桑拿經歷,之前本人一直有加入一個狼群(大陸最興咖QQ群)入邊咖泡友都系經常去桑拿咖。有個網友介紹話去富隆酒店,PM個經理佢話系下午三點前可以便宜200元。啱啱本人當日系東莞石排,吃過午餐就立即出發。一邊開車一邊懷住好激動咖心情去。到左富隆酒店,酒店業務已經系酒店門口等住(服務態度唔錯)。上樓去T台等。上來第一批技師,果然唔錯。選左個胸大咖(本人喜歡肉肉哋做起來舒服)。上房,發現一個大圓床,四周都有鏡咖。大家都知道啦,有鏡做起身可以邊睇邊做,好爽咖。技師出示服務介紹,睇左下一共有50項左右。莞式服務都差唔多咖啦。果斷沖涼,系沖涼個陣本人已經硬左啦,大家一齊洗,洗得真開心。瞭解到技師系江西人,93年咖。個胸至少有C杯,姖話C杯好滿,有朋友叫姖戴D杯,姖本人冇帶。最緊要個胸好挺,真材實料個種摸起來好爽,夠晒彈手,皮膚又夠白本人吃左幾口奶嘴,搞到姖下邊要流晒水。由於本人都幾靚仔嚇,個技師都表示好鍾意。由於酒店冇水床(去個陣酒店經理已經講明,話水床升級,過排先有)。服務開始,開始姖問我要唔要跳個舞先,但是姖明確表明自己有小小肥,跳得唔好睇。我話直接入主題(120分鐘我驚時間唔夠)。所以立即去開始服務,全身按摩開始,幫你親晒你全身,然後幫你親你命根,深入喉咙真系爽到飛起。個條利真勁,含住哋熱水帮你系甘锡。個种感覺真系爽。我两只手冇停系甘揪住姖個奶頭系倒玩,又拍姖個羅。摸個妹妹,發現已經有水啦。感覺硬到自己都頂唔順啦,姖問我要唔要幫你錫出來(口爆)我當然樂意啦,技師繼續努力用條利系甘轉。系甘錫,又深喉。但是由於本人近期做愛做得多,近5禮拜內已經做咗不下6次啦,本人又對錫咖感覺不大,一般情況下好難錫出來,最後我就話,不如我哋直接做啦。載上安全套,直接做嘢,嘩。真系爽,個妹妹好窄。問姖點解甘窄咖?姖話其實自己已經三個月冇做啦,(原來姖以前系別一個場做,後來屋企有事,就返咗屋企成半年)啱啱番來東莞冇幾日,今日第一日系呢個場上班,所以其實姖都好想做。技師咖叫聲真系淫蕩,會令你無限興奮。啊~啊!!嗯!一邊用力甘插。一邊睇各個方向咖鏡真過癮,個技師時不時又會雙手捉住床單,俾你感覺姖真系來左高潮。一邊插,一個個技師又流左好多水。真系正。啊~啊!!嗯!頂得太入啦,啊!!!~~啊~~頂不住了!~~啊~~啊~啊!!嗯!頂得太入啦,啊!!!~~啊~~頂不住了!~~啊~~叫聲真淫蕩。10幾分鐘後我都來嘢。真爽。。。由於下下都頂到個子宮口。真系好爽咖。。過程換左兩左個姿勢。最爽個上系我坐姖一邊大比上,姖另一個腳向上提。真爽啊,下下都頂住個子宮。頂一下叫一下。出完嘢,大家都爽晒,休息左兩三分鐘,當然本人手唔會休息啦,系甘搞姖對波,再次沖涼,搞掂後姖我叫趴系倒。然後又幫我服務,錫晒全身。最爽咖就系獨龍鑽(你懂的)搞到又硬硬哋。翻過來又吹,嘩,真爽。。。。仲幫我剪好指甲,然後我只手就可以溝姖B啦,好多水。……69啊,飛天腳360度轉各種技巧出現。錫到硬晒,帶套又開始搞嘢,今次西利啦,搞到我同姖都一身汗。哋汗流到姖身上去,下邊又流哋水出來,嘩床單濕晒,原來姖都出咗一身汗,姖話系太興奮,所以系甘。平時高潮來都唔出甘多汗,今日好特別。(唔知有幾成系真話,理得姖,當真話聽,大家出來玩都系搵開心啫聽落下舒服就得啦),老吧推車個陣頂姖大叫。最後明顯流左小小紅色淫水出來,真心系紅色,連床單都有最後時間啱啱好。本人第二次出完嘢就電話響,話時間到左。然後沖涼走人。由於姖出咗小小血,姖話應該系字宮被頂得太西利導致。所以等下會去請假休息一兩日。最後仲講諗唔倒接第一個客人就甘滿足。仲搞到姖就休息。最完畀錢500人仔,差唔多啦。夠爽。完畢。第一次寫唔知好唔好,希望大家見諒。希望以後深圳有試鍾可以PM我。福田羅湖邊倒都得,報告一定寫。

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  9.63%

二星會員

希望大家多多回復。。。

升級  64.81%

二星會員

相頭還可以。多謝CHING分享。

升級  63.33%

一星會員

我睇到好似睇鹹書咁。。

升級  9.63%

二星會員

鹹書都來啦,可能我睇得鹹書多,所以寫出來好似鹹書甘。。

升級  9.63%

二星會員

哦,終於有人支持啦,好開心。下次再去咖話一定會再寫報告咖。。

升級  62.59%

二星會員

有些不錯

升級  6.08%

三星會員

可惜都系昨日黄花

升級  16.5%

三星會員

VIP會員2022

師兄真的好犀利噻!美女让你頂唔顺哦!

升級  16.5%

三星會員

VIP會員2022

師兄幸福噻!我的都想試下啦!

升級  5.67%

三星會員

交通點樣安排

升級  55.56%

二星會員

富龍酒店現也是成往事了~~期待常平再次復甦~~

升級  63.33%

一星會員