winning11

查看: 6732|回復: 7

[師弟報告] CP/梵爾賽 之 當師弟遇上師姐 (有圖)

升級  30.67%

三星會員

好耐冇出報告了 , 寫得唔好唔暢順 , 請各位見諒
上星期六 , 李冰冰 , 原住民 師父 高人 上左 CP , CALL 我問我上唔上去玩
原來某人在煩耳菜開了個小派對
小弟在香港忙到死 , 一聽到 CP , 就好鬼掛念 , 幾個月冇上過去 , 問他們天氣如何
原來已雨過清天 , 各大小 KTV , 桑拿也有開 , 聽見呢個利好消息 , 咁就拿拿淋做埋手尾便直奔 CP
九點幾已到中元街 , 心想搭 D 黃的 , 上三架都話唔去 , 話塞車 , 又亂開價 , 夠膽死開廿皮
放棄搭黃的 , 搭三輪 , 都開我 8 皮 , 算吧 , 益三輪好過
最後三輪也是擾道天鵝湖那邊去 , 好不容易才到聞名已久的煩耳菜
小弟聽此場就聽得多 , 全盛時都冇去過 , 今天來到 , 先入 KTV 那邊 , 都幾冷清
細問了解 , 原來剛掃完 , 再加上今天是澳門大賽車 , 一眾 CP 大好友都過了馬交或留港
今天的 CP , 真的靜過鬼 , 但靜也好 , 無損房內淫氣
玩左陣 , 有個穿制服幾 kawaii 的女孩入左來玩 , 熟口熟面 ,
噢 !! 原來是以前褲濠其中一個主任 , 楊子
原來她過左來煩耳菜桑拿部做主任 , 咁我八八掛問有冇靚女先 ??
她真心講 , 有幾件真的不錯 , 應該啱我口味
反正都要找地方瞓 , 費事四圍走 , 玩完 K 才過去
楊子也話 , 最好 11:15pm 后才過來 , 可以在房留宿
在 K 玩多陣 , 李冰冰 , 高人 也話過桑大戰
咁就一起過去酒店桑拿樓層
先安排入房 , 楊子主任即飛過來
咁當然先了解價目先啦 , 原來是一個價包房費 , 但過夜要加 38 元
至於女 , 其實得兩個牌 , 藍牌 400 , 紅牌 500
round 1 , 來 3 件 , 也可以 , 高人點了其中一個
round 2 , 來 4 件 , 有 1 件 高高地樣唔錯 , 令我心大心細 , 唔知揀唔揀好 , 就決定睇多個 round
round 3 , 來了 4 件紅牌 , 但多左件無牌的 , 穿黑色套裝 , 其中有件紅牌想點的 , 但望住件無牌的 , 問問是什麼 ?
楊子話她是師姐 , 專教女的
咁我話味即是師傅啦 !! 她話唔同 , 師父一定唔會上鐘 , 師姐是副手 , 白天也不會上鐘的 , 但晚上她可自由決定上唔上鐘
我在 CP 玩左 近 7 年桑 , 都未試過 師姐 , 今次就來一次 師弟 大戰 師姐 吧
師姐 , 真心話 , 樣子非出眾 , 但勝在心口有對大燈 , 一隻手揸唔晒 , 今次志在玩服務 , 就看看如可
至於李冰冰 , 在 round 4 也入閘了
入房前 , 楊子忘記派片 , 又係果幾句 , 下次過來 call 我呀 !!
見她幾跟得足 , 又任你睇 4 個 round 女 都冇面黑 , 又在旁介紹 , 算唔錯 , 就做個順水人情吧
任何人去之前 , 鍾意就電 15999808855 訂房吧 , 訂左冇蝕底 , 唔去又吹你唔脹

呢個遠拍便是師姐了

係咁 2 介紹間房 , 最基本的乾淨做到的
豬肉床 , 我至愛
師姐先替我擦背 , 又幾好力 , 老泥冇晒
其中一part , 波推 , 真的好好 feel , 師姐對波確是軟綿綿
反身後 , 亦玩波夾腸 , 跟住當然吹奏啦
用波用口 , 都總是用波好少少
吹多一段 , 頂不住啦 , 爆左

浴室內其他設施

呢張就係第二會合的大床 , 旁邊有發熱燈 , 凍都唔使怕

師姐報鐘了

同師姐聊天 , 原來此桑重開近一個月 , 新接手的 , 在 CP 四圍找女駐場 , 整體也叫可以
師姐話直到今天 , 都是第一次上鐘 , 咁我味好好彩 !!
師姐以前在華泰桑做女 , 如今做師姐 , 技術應該不容質疑

OK 去片
先做背 , 基本上都是東莞 ISO 標準 , 唔講咁多了
做正面 , 都係果 D , 到 JJ 時 , 搽 D BB 油在我 JJ , 她亦搽在大燈中 , 同我玩腸仔蛋
我望真 , 我條腸唔見左 , 完全在她波內 , 她將對波上上下下 , 我的感覺好澎拜 , 再係咁 , 又爆啦
即刻喝停她 , 她也快快趣替我套上戰衣 , 再在師姐的師妹內抽插 , 男上女下 , 插到大直路加速
卒之再一次 KO 了
師姐替我清潔後 , 好抵死問我 , 在波舒服 D 定 在師妹內舒服 D ??
我真的話 , 總之在波出啦 , 唔使帶袋胸口直射 , 應該會過癮 D , 下次都是錫波好 !!
最後成為 538 元 , 師姐是 500 元的 , 過夜加 38 元

真心話 , 小弟之前都試過近火車站果幾間 , 300 幾全包的 , 雖然是平 , 但軟件真的令人太失望 !!
呢間全包 400 起 , 軟件起碼冇咁差 , 地利行出去天鵝湖路都是 7 -8 分鐘 , 會經過 五月花 , 那邊大把野食 , 又有保齡球場
呢邊都叫幾好玩 , 好過成日中元街 , 太悶了

睡到第二天12點 , 我們 3 條友行出去 , 見到間新酒店都是剛開業 , 又有酒樓 , 叫麗豪酒店
最後就在此飲茶食點心 , 邊食邊賽後檢討 , 他兩個都話 OK
此行在大風暴之後 , 對我們來說 , 影響不大
下次都唔知幾時再有時間去 CP 呀

煩耳菜酒店主樓近照

KTV 那邊 , 白天看又幾別緻

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  17.41%

二星會員

怎样才能找到C姐?

升級  74.07%

二星會員

CP 上個禮拜已回復平靜, 不用太擔心了!
餐"搵"、餐"食"、餐餐"清"!

升級  33.33%

二星會員

试问,师弟CHING,你出咗几Q?

升級  30.75%

三星會員

師弟兄原來好正骨之外連斜骨都啱

升級  0.37%

二星會員

师姐的功夫不错,不过这个场子就一般

升級  66.67%

一星會員

只能羡慕!