winning11

查看: 6334|回復: 3

[lorentz報告] CP/半島 前晚同個fd上咗 點知...唉

升級  3.83%

三星會員

興致勃勃試新場,十點半鐘落火車,打比kelly媽問架車幾點到,佢話冇車安排到,冇所謂啦,坐兩個轆都得,點知架死摩托拍得太近個搏,一誇只右腳過去即時重心向前,左腳上下五吋即刻銼落只腳雞,即時爆江

去到半島,感覺去咗d5星酒店,浩浩蕩蕩上4樓,領班帶入房,嘩...硬件好ok,好正,kelly媽之後入咗黎,同傳聞一樣,好撚大個波,傾偈時成日請食波餅,好正,我話佢唔派車接我搞到我爆江,拿起褲腳比佢睇,佢彎低個身幫我用風吹只腳,個北半球想跌出黎咁,問我地想飲咩,我望住佢對波話想飲奶,跟手佢又急急腳走左出去招呼客人,冇耐,服務員真係羅左杯熱奶入嚟..........

講番正題, D女嘅工衣好似澳門個邊,好撚性感,但係質素就好參差

做咗6X號, 各位,千祈唔好貪靚同大波,你地繼續睇落去就知道
第一眼望落,好鬼似楊婉儀,個波好大,記住NUMBER再睇下,再睇落去冇咩好野,kelly又響隔離質我食餅話好,咁諗住冇死啦,點知點左之後,要找數過夜,佢話要218,我話唔係有50蚊coupon咩,仲可以打折減多20蚊,廳該168先啱喎,佢話過夜冇coupon用,咁撚多人我費是同佢拗,科水,因為間房真係好好,咁關門做野,從後擒上揸波,好大,坐響度等佢幫我除衫,噫,冇反應喎,唔通唔識??都冇問題,快d上正場,

沖涼基本野唔講,沖涼發覺對波好墜,仲有好很多青筋
上到床做服務,由背做起,到返身做前面,佢無端端反起佢個波響度"r",我好奇望下啦,見到佢波底條坑位,有d白色野,點知見到有d白色,原來係一大片好似乾左嘅蛇皮,成片又白又乾,周圍未乾o嘅皮膚非常紅腫,佢仲要響我面前"r",好核突,

點知原來未算,佢個肚皮有條半月形蜈蚣(即手術刀痕),不特止,佢坐響床彎起個身後,見到佢個肚打晒摺,好似d阿婆失去彈性干晒水個種,當堂乜性趣都冇晒,

工作繁忙,晚上待續

升級  43.83%

三星會員

呢d好明顯生過仔
等價交換,救濟扶貧,正是北上的"正"途!

升級  1.58%

三星會員

好又一餐, 唔好又一餐啦. 好難十全十美. 我有時都係, 冇法啦

升級  56.67%

一星會員

阿lorentz哥,你係cp搵間似樣d既酒店$168過夜,會唔會貪左少少呢?匯美間房肉肉酸酸都要$238喇,最合宜就係凡爾賽$170-$210,最靚就匯華$328