winning11

查看: 4955|回復: 5

[師弟報告] 師弟手記 之 女王大盜 芭堤雅夜色

升級  30.67%

三星會員

0704 師弟手記 之 女王大盜 芭堤雅夜色

7 月 4 日 , 是 大盜的士夠格 難忘的一天 , 被市 KO 高規格查牌
十多架大卡車包圍大盜 , 場面極之壯觀

當時只知的士夠格出事 , 無再理會便問問水療部門僮 , 是否多人 ??
門僮話 , 大把按摩房 , 咁我就不用再四圍去 , 一支箭入了 大盜水會

行幾十級樓梯 , 到頂 , 已有兩大項目易拉架向你說歡迎光臨
1. 是 芭提雅夜色 ... 198 元
2. 女王風情 ... 208 元
一睇就知有 D 野

我直覺呢個比較吸引

有一排冇去過大盜 , 浴室冇乜點變
沐浴露 依舊用 滋彩 , 正品
洗髮水 依舊用 飄柔 , 流野

水力依然唔錯 , 水力猛

今天的休息室 , 靜過鬼 , 得六成客 , 同難民營的時代比較 , 相差什遠
証明了 大盜 出事 , 冇客上來 , 影響什大

坐了一陣 , 入房 , 不用等 , 問問部長何謂女王風情
原來是美容師的項目 , 我一聽到美容 , 冇興趣 , 知冇野玩多
咁就點新女王式 , 但部長又 SELL 我 芭堤雅式 , 話舒服 D ........
唉 !! 差 30 , 就 TRY TRY PATAYA STYLE 啦
想點技師 .................. SORRY , 只剩一個 , 冇得揀 !!

行落地庫 , 樓梯轉角位又見芭堤雅式易拉架向我 SAY HELLO
看真全段介紹 , 最尾果句 , 使你彷彿置身於芭堤雅迷離矇朧的夜色中 ................
基本上呢個式叫什麼都可以 , 根本同芭堤雅是 冇 LA 冇 LANG
開始有點被 水 的 感覺

服務員帶我到日式房

技師 , 是求其點 , 樣是一般 , 身形也是一般

技師送上一次性推油衭 , 跟住便開始所謂芭堤雅夜色了
手法大致上跟 新女王式 差不多 , 少了推熱石
改了在背療 , 再包保鮮紙 , 再加條大毛巾圍實 , 令熱力保持長久一點
其間技師才按手按頭 , 跟住當然是推啷啷 , 背部一路發熱 , 下面就被人玩弄 , 幾爽 !!
需然有點辛苦 , 但又好似幾過癮 , 跟手 , 技師好似不知樓上有幾百公安 , 依然有前冇後 , 向小師弟推進
我也知樓上有幾百公安 , 但也不顧得咁多 , 昨夜經典一役 , 已谷大量米青 , 今天一定要悉放 !!
推多幾吓 , 一泄如柱 ........................... 一個字講曬 " 爽 "
清潔下面 , 再拆除背部保鮮紙 , 成個人爽晒 , 好精神 !!
最後肯定此花式 與 芭堤雅 是風馬牛不相及 !! 搞笑 !!
是後 120 分鐘到鐘了 , 技師便送上小費單 , 由於沒有事前協商小費 , 真的想簽 5 兜
但最後我也是 小簽 100 元 , 以示專重 !! 話晒叫出火 , 冇理由唔簽多少少

在房瞓到下午 , 醒來便在餐廳食埋午飯至走

經過休息室 , 靜過鬼 , 好少見

此場的下午茶時段 , 算幾抵食 , 仲有杯飲品跟

我就點了星州炒米 , 味道是合格

大盜的水池 , 在我的記憶 , 真係未試過

買單了

消費單

所謂芭堤雅夜色 198 元 + 食飯 22 元 + 加一 22 元 + 小費 100 元
全單合共 342 元

女王大盜 近照

師弟
2009 年 第 131 篇報告

升級  0%

二星會員

安全第一啊.CHING.

升級  16.3%

二星會員

super !  !

升級  45.19%

二星會員

清兵一族,師弟好嘢! 請問是否一定鼠鼠, 又可否抽水

升級  1.48%

二星會員

黃後大道都俾人掃, 知唔知詳情係點?

升級  33.33%

三星會員

師弟︰你真係好彩兼夠薑!上面大批公安捉緊人驗尿,你就係地庫度出火,咁樣係咪印證左「最危險的地方反而是最安全」的道理?只可惜我係上星期四晚去玩時已經停晒所有有關前列線按摩的項目了。