winning11

查看: 4240|回復: 2

[檸七王報告] 5月15日,沙灣 Report

升級  22.96%

二星會員

因為公事繁忙,而且夜遊行程緊密,所以近來都少左上網,當然都少左上winning啦!sorrysorry!

講返正題,我好似仲欠王子幾個report,今晚打到幾多得幾多啦!唔好扣我分呀!

近近地,講返15/5,我同幾個同事約好去沙灣唱k,6:15一收工馬上走出門口,落樓下唱人仔上路,最後轉左2次車,用左最少o既錢,係8點幾近9點去到沙灣,去到後見街上囡囡眾多,我地都係先食野啦!你知啦,花多就眼亂呀嘛,係咪?

食左少少野後我地1行4個就馬上去到金海岸karaoke門口啦!係門口,我又見到好多公仔呀!見過我o既人都知啦!我個人係比較鍾意d好似公仔o既女,高大波大個d就唔係好岩我啦!

點知行左無30秒,我個同事同我講,"喂~七哥,你上次個條女呀!"係???邊度呀???上次個一個好有性格o既泳春高手,我都有同佢qq左一段日子,都覺得佢個人都幾ok呀!咁就啤下先,一係唔啤,一啤就啤到佢啦!佢竟然好cool咁望住我笑喎今次,哈~~~但係我係個一個moment諗,死啦!我等陣揀唔揀佢好呢?揀佢我今日就可以save $100,但成程可能都悶悶地呀喎,唔揀佢可能之後qq都無得玩呀喎同佢,點算呢?

最後我地係個一個好多女睇o既地方打左個圈,時間都仲係9:45,我地就上去k房啦!

上到去我個同事叫左個mama黎!我心諗,如果太早個幾round見返我之前個條女就揀佢啦!如果唔係係中間一round就揀野啦!
點知........係第二round我上次個條女就出現啦!um~~~咁呀.......算啦!就揀返佢算啦!!!

而我2個同事都揀d揀過o既女,佢地話玩熟左無謂試新野喎,而另一個第一次跟我地黎o既同事就換左3次女,去到10:45先揀定左一條女,無辦法啦!第一條女其實都幾好樣呀,不過條女串過頭,當我同事無到,去左同我第二個同事個條女一齊玩!so俾我個同事kick走左,第二個就因為係燈光下先發現條女個樣馬馬地,so俾ko走

之後o既情況都係個d啦,玩下大話骰,飲下酒,攬攬錫錫等啦!我個條女今次都好左好多啦!我以為佢都係咁,唔俾搞,點知真係,不過佢有時見我為佢當左個風位都會好主動kiss我,我like ed多過,係又車唔係又車得個d feel多d

夜d佢仲拖住我隻手拉左我落去下面要我買野俾佢食,下~~~又要洗錢,不過係樓下一路食野一路吹水真係幾ok呀!之後上返去飲下酒唱下歌,時間好快就過啦!我有2個同事都上房,只係加多$100,同埋$60房錢,而我個條女就走人啦!

跟住我都有同佢一路sms,一時傾下電話咁啦!

1點鐘我地埋單走人,total $520,一人只係$130 ja,我地仲飲剩7支酒,我地儲左d酒係個度,下次去又減少成本啦!正~~~

佢地2個落返黎後,我有個同事走人先,之後我地3個去左食野,食完去左布吉一間按摩場度按摩,個間場d女大部分都係中女,我就同帶隊o既同事投拆,好可惜,佢話佢無問題喎,因為佢只係訓覺,no其他野搞!um~~~~

我見個度齋按泰式都要$118,咁打埋個飛機都只係加$50,so無理由唔打呀嘛,但係個度女又少,d女又唔young,同沙灣真係無得比,but我見之前自己好似唔係好得,我點都要出出野啦!睇下可以頂幾耐都唔出

最後我揀左個24,5(叫young呀啦係個度) o既女黎,佢按頭part都ok,之後part 2又唔太差喎,無辦法,有d女係無樣有技術,我就鍾意ed啦!有樣無技術,咁就死啦!不過估唔到我小弟俾佢搞左over 30分鐘都係舉旗但不發射,正係度擔心之時,一個分神諗錯隔離就俾佢搞掂左啦!好彩好彩,原來小檸七仲有子孫供應,幾驚已經無晒貨呀!

完事已經係6點幾,訓覺!第二日起身返香港啦!

今個trip o既洗費只係around $500,抵到爛!如果係k搞埋野都只係$600附近,我個幾個同事都話very good
只不過今次沙灣旅程無左上次好似成班囡囡返學上課室個種皓大場面,上次個種情景可以用千軍萬馬黎形容,正!囡囡都無上次般熱情,我指等俾你揀個d,唔係我地揀左個d喎,唔好誤會

今個禮拜又會到沙灣一遊

向ca同cp講拜拜!
我愛我的沙灣囡囡!!!

升級  15.58%

三星會員

七爺好嘢!七爺萬歲!
沙灣條K女其實你係唔係想溝人食免費餐呀,明知唔玩得都叫?$300唔係$呀!

升級  1.48%

二星會員

七哥果然係玩家
一人只係$130??  咁抵?