winning11

查看: 19172|回復: 30

[檸七王報告] 東莞/嘉輝會 第一次去Report (有圖)

升級  22.96%

二星會員

近來東莞嘉輝會係幾個網頁都有好高的收看率,所以我同同事都做晒功課,睇定點去點去,無辦法啦!人生路不熟,無指引的話都係唔好搞我地啦!但係有晒指示有晒電話咁就唔同講法

事先聲明,我唔係師兄弟,如果我係師兄弟,搞野無野出,揀女件件都係豬扒,我新開account都因為平時只係睇而今次係因為有相有實戰經驗先同大家分享,不喜勿插!

2月13日做晒功課,一收工6點半就馬上走人,點知因為塞車的關係搞到最後8點1先去到深圳個大巴站,就係遲左個1個字,唉!!!

同事問左個度d買票員先知道原來去東莞嘉輝會o既尾班車已經係8點開出左啦!oh~~~唉!係我地2個新丁黎講真係一大打擊,估唔到做晒功課就係無留有後著,咁點算好呢?係深圳d場度過一晚玩下手作仔?or........好彩我地仲有記低葉經理個電話,打去問佢點好?!!

佢話佢有個朋友有揸開車,幫我地問下,最後搵到佢個朋友,但要收我地2個成$140先車我地入去,嘩!費用突然再提高,點好呢?我地本著死就死o既精神就去啦!

但係我地最後等到成10點2,3先有車黎接我地,真係咩mood都無晒啦!仲諗住入去睇個T台show呀嘛,無啦???

入到去都11點啦!我地見到個葉經理,樣子係ok,但年齡我諗都有30了,not my cup of tea!!!我地飯都未食,大佬未食野,細佬點可以開餐呀,so我地俾佢帶左去到佢地個"任食"既地方,一去到以為係一個canteen or 餐廳,點知......下???只係得4張台,8張椅!嘩~~~餐牌都無,咁點任食呀?下次大家如果真係黎食個度d野,我都係叫大家食飽先好黎啦!

之後有個男經理serve我地,問我地食唔食野呀?咁點都要食d呀!我同個同事2個人就叫左個炒飯,佢話好快,點知.....5分鐘就拎左個炒飯出黎,嘩!乜咁快呀?佢炒完出黎我地都唔係咁夠膽食,當然啦!大陸d野真係信唔過,but無食過野,點都要食d,一食真係幾好食

好啦!睇完咁多廢話,要入正題啦!食飽後葉經理出現返黎迎接我地,問我地飽唔飽,飽晒啦已經,咁我地就上房啦!佢問我地係咪book左房,我同事馬上話係,當然啦!佢身上最堅o既部分已經企左係身啦!我地問葉經理有無金魚缸睇,佢話我地知無啦!不過要睇就明日下午12點啦!可以睇返呀,um~~~葉經理咁講我地就放過佢啦,好!上房~~~但要等等!

12點係一個幾忙o既時間,大家可以計計,8點半完左個T台show,各位兄弟揀完第一round,第二round會係10點幾start,咁我地即係第三round啦!so d房都要等!係網上我地見過有間房又有張逍遙椅,又有空中飛人玩,我心諗,一定要玩下先!但知問葉經理原來個度只係得2間房有,oh!!!宜家咁忙就一定有人用緊啦!my god!!!灰~~~

算!咁點都要入房,唔係細佬唔happy呀!我同個同事分開左2間隔幾遠o既房,無得一齊企係門口睇女tim,so我入左間房,去影下相先,我好like去ed地方影相,可以平時拎黎睇下,仲可以同同事朋友一齊分享,幾好呀!

3分鐘後,頭先係留下個男經理又再出現了,佢問我想要邊種女,我同佢講,你帶d女黎睇下我話你知啦!佢話好!佢個度係$400,$500,$600,我諗大家都知呀啦!1分鐘後就有女睇,第一round,有一個$500,四個$400,個$500樣子ok呀,其他就普通左d,有dd失望!仲以為好似大家講到咁正!咁基於多數都唔會揀第一round,so我同佢講,"仲有無第二d呀?"佢同我講,我地不嬲都係將正o既放係第一round俾客人揀,下~~~雖然我叫檸七王,但係都唔係咁大檸樂呀嘛?!!之後5分鐘先有第二round,只得2個,一個肥,一個波平如鏡,極品!!!真係大檸樂啦今次!我同個經理講,乜係原來講真呀?佢話係呀,我地唔講大話,佢話幫我安排下啦!第三round要再等多5分鐘以上,有女睇啦!有6個,真係好普通好普通,可能時間真係唔多好,最後我都唔揀啦!揀左個比較好少少o既就開波啦!我問個經理有無"培訓",佢話培訓今日無晒啦!仲有平時佢地都係做到12點,12點後就一定一個都無!oh~~~好一個重要資料,下次一定要早d黎啦!

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  54.5%

三星會員

30 minutes+

柠七王好正既包膠喎
重有咁多相添
可以可以話比我G你用乜手機呢?
湯豬一族愛北征 十分淫賤又多情
二妃床上賣飛彿 少了西門不返叮

升級  88.58%

三星會員

個場呢排係w11好紅呀....

升級  98.08%

三星會員

勁呀師兄!條女真係on成咁嘅!正面偷影 佩服!佩服!

升級  72.83%

三星會員

KFC Again???!!!!!!

升級  7.04%

二星會員

D女仔又真幾靚喎
師兄有艷福

升級  0%

二星會員

其實係這樣的:如果沒打電話訂房,係當自來客,係要收238房費。因爲自來客係唔算葉小姐訂房任務咖(即係白做),係葉小姐自己同公司申請168比番自來客(她完全可以按照公司規定收238)。而且訂房去到要同知客報手機號碼后4位數字,公司亦要check番葉小姐電話記錄來確認訂房。(人地係靠訂房吃飯咖)
所以大家如果要去,請先打電話同葉小姐訂房先啦。
至於房費高低,係她公司規定,同個人無關。免房費既地方大多數集中在東莞長安,在鳳崗是沒有的,你可以考慮下下次去長安happy。

升級  17.04%

二星會員

可以留葉小姐電話嘛??

升級  40.74%

二星會員

D相點影?無俾人發現?

升級  10.74%

二星會員

近排多個論壇的當紅地方,我也想去看看!

升級  54.81%

二星會員

可以留葉柔小姐電話嘛 ??

升級  18.15%

二星會員

請問此場在東莞那個地方?

升級  6.67%

二星會員

柠七王好正既包膠喎.條女真係on成咁嘅!正面偷影..

升級  32.96%

二星會員

Very Nice Places, I like to Go Now.......

升級  94.81%

二星會員

i also need ms yip tel no??

升級  96.67%

一星會員

远睇好似唔错》。。近睇就好麻麻..

升級  30%

一星會員

条女唔错喔,ching好野

升級  1.85%

二星會員

红椅子做么也得啊?

升級  14.44%

二星會員

寧七哥好野~其實條女都唔錯啦·不過間野企邊架?

升級  2.59%

二星會員

有無穿衣服都很亮啦,
不錯的JS妹妹,服務周到!
想开始玩乐的新L