winning11

查看: 14332|回復: 12

[檸七王報告] CA 淫K+SN+SZ邪骨之旅 (有圖)

升級  22.96%

二星會員

上個禮拜六約左2個同事一齊上CA,我地個團長做好晒功課啦已經
BOOK晒淫K房,我地3個正"旗"待當晚之旅

團長EXPECT:頭盤淫K一般+主菜DG SN10好+SZ回程邪骨鬆一鬆,聽完佢講真係好似好正咁,唉!
我地先約定5點9係上水等,最後由於大家都有個壞習慣--遲到,所以最後6點3先齊人

6點3齊人後過左關後直飛向大巴站,係大巴上無聊,SEND左個SMS俾上個禮拜係康城o嘅 A1,諗住係我地個團長而前囉係威,點知佢又真係覆喎,仲問我黎唔黎佢個度做愛TIM呀,嘩~~~乜咁鬼咸濕呀???

我地架大巴係7點幾先開車,8點半我地先到達第一個景點,東方魅力淫K場,未入去前大家都EXPECT所有正野都無晒,無辦法,鬼叫我地遲大到咩,間間房都HAPPY緊我地先揀D人地揀剩O嘅女,OH!!!

入到去坐低後阿強哥入嚟問我地仲咩咁遲,之後佢叫我地唔使擔心,仲有好多索女,UM~~~唔擔心就假O嘅,錢要花得其所嘛,無理由俾D豬扒呀,你話係唔係,好!強哥話叫D女入嚟,係中途個DJ入咗黎,嘩!!!我地3個都牛咁眼望住個DJ,真係.........正啊!佢唔係話係索個種,但個樣勝在清純,我地仲以為佢入錯左個場TIM,我地3個都話不如唔好叫女,只係同個DJ玩啦!但人一世物一世,無理由黎同個DJ玩o嘅,e個場仲係脫k,係唔係?

so我地邊同個dj玩邊等女,3分鐘後強哥入返黎,帶左一行女入嚟,total都有10個呀,但係.........可見人只係等幾個,可食用更係0,一係無樣有身材,一係有樣無身材,以我出黎玩o嘅習慣,我係唔會係第一round就揀野呀啦!so我等2個兄弟reply,但我其中一位兄弟竟然揀左件,我望向我第二位兄弟係度傻笑,哈哈~~~中女黎喎,咁都揀???

揀唔啱,我地等第二round,繼續向dj埋手,個dj仲話我個樣好細個,問我夠18未喎,咁又係o嘅,實在有好多人以為我未夠18,返工又係咁,一齊去Happy都係咁,真係難為情啦!!!

第二round好快就到,入到黎,我望向我未揀女o嘅兄弟,大家係d女啱啱企好已經做出同一反應,byebye!!!
第二round真係好唔掂,無樣無身材,肥妹,嘩!想今晚發惡夢咩?彈走晒後我同我兄弟講,不如唔好揀女算啦!反正團長話e度只係expect普通,而且時間關係,唔好用太多彈藥,我地有左共識,唔掂都唔揀

幾分鐘後,強哥拖左一條女入嚟,話佢只係17,好fresh!睇睇~~~嘩!佢西檸面喎!強哥見我個樣咁young仲話好match,硬要我食咗佢,我頂!!!算~~~反正$200 only,睇下有無再好d再換,絛女俾我地o嘅反應係串,d女串好容易睇得出,我最唔like

再過幾分鐘,強哥拖多左一條女入嚟,個條女係我地見之中最正!係~~~真係正!!!強哥拖左佢俾我兄弟,問佢要唔要?我個兄弟都覺得佢正,so要用,咁強哥就叫我地開始happy啦!!!下~~~喂!咁我呢???唔係要我硬食個條我最唔like o嘅串女呀嘛,oh!no~~~

就係咁就開始啦!我地都係玩下骰仔,輸左要入,由於本人少玩ed野,所以係咁俾d女灌,嘩!飲左半個鐘已經有d暈暈地啦!!!我個條女見我唔飲得仲係咁灌我飲,話今晚要搞掂我喎!嘩~~~你咁串,咁o嘅質數,多謝啦真係!!!個3條女見我唔係好掂都停左手,其實e個一個策略,因為佢係咁俾我飲,真係多多都唔夠入,個時大家子彈就快無呀啦!

係我扮到好唔掂o嘅時候,d女竟然走埋黎搞我,我個條女由一開始我輸左要飲,變左一輸就嘴我,嘩!!!都唔錯呀叫

中途過程無咩特別,令我地唔覺得自己去咗淫k,可能我地都係第一次去,特別c文,9點鐘強哥走入嚟話玩遊戲,玩抽獎,由我地3個中最黑個位抽,因為我地2位兄弟正忙碌地打車輪同手查中,我個位黑仔兄弟當然係抽左條蕉啦!咩都無,算!繼續~~~

10點,強哥又走入嚟,玩7,8,9,即係2粒骰total係7,8 or 9都有獎,我先!!!頂!2次一次係6,一次係10,囡囡好不滿,無得搞我!我個位黑仔兄弟啦到,第一次,7!要同囡囡打車輪10秒,頂!!!好enjoy見佢,頂!!!再黎,8~~~囡囡幫佢打飛機10秒,估唔到真係要係我地面前除褲俾囡囡打飛機10秒,笑到我地2個死呀!再黎9,頂!!!係唔係路呀!!!原來我今日先最黑!9係嘴 lin lin 10秒,囡囡嘴,嘩!!!high到我個fd呢!
到第3位兄弟,都係得1次中!強哥見我唔多happy,俾我地大家再黎多round,我2次都係得1次有個8,打飛機,條女手勢唔多掂,只係係我下面r痕咁,>.<"""黑仔兄弟2位又中晒,又俾人打多次飛機同嘴返條女個lin,真係睇見興奮,佢仲high到爆喎話,第三位兄弟都只係中左一次

之後繼續飲酒揸波,到左11點又有game,今次係強哥同我地玩骰最勁o嘅人出黎大話骰,佢輸囡囡除衫,我地個兄弟輸我地要除,最後結果大家都知啦!囡囡除晒,我地都係,之後係一片淫亂中又叫又揸又攬又嘴,真係人生一大快事

12點多,酒都飲得8899了,大家都係諗住去round 2個主菜,so都無搞d k女,埋單1025,計埋囡囡錢同埋dj錢,一人$600

走人前我問左成程都好"淋"我的dj電話同qq,仲有我兄弟個條女電話,佢話下次可以出黎玩喎!!!

好!我地向第二個目的地出發!
總結第一個目的地結論,就係下次一定要早d到,唔係真係豬扒都要硬食,但勝左囡囡識得搞氣氛,咁個幾個鐘就一定無咁悶啦!!!

向ca同cp講拜拜!
我愛我的沙灣囡囡!!!

升級  22.96%

二星會員

第二part.俾我地個位團長叫做主菜,我諗都有返咁上下啦!
我地搭的士去咗我地第二個目的地,金至尊

聽個名諗住ok啦!我地仲係度講笑話唔知會唔會見到個kelly呀,哈哈~~~
搭的士去到目的地已經係1點幾,上到去個揀女o嘅場地,個度係無T台,都無金魚缸,我地大失所望,問團長搞乜得,貨不對版喎!
佢當時仲夠膽同我地講,都未睇D女,好!就睇埋D女先,一睇由自可,睇見就把幾火啦!

嘩~~~乜黎呀!$400個D都叫普普通通,正常呀!唔可能EXPECT$400係好正
$500,嘩~~~乜黎呀!!!唔係諗住高D就叫MODEL呀嘛,個樣~~~
$600,真係想嘔!!!點解咁都可以出黎見得人呀,大佬!
個阿姐仲話有$700同$800,一睇!!!嘩~~~你無--野呀嘛團長,我地3個都忍唔住吊鬼個團長,乜野黎呀!!!原來E度D人鍾意姚明,個3個$7,800真係好高,但係......無樣呀!!!成個大山婆咁,咪玩啦!

最後我地都好勉強揀到野食啦!(可能你問我點解要勉強揀,答案係因為個一區我地真係唔識,係搭車O嘅路途中,我地都只係見到間美麗灣,我地估要搭返5-10分鐘的士過去,因為可能差唔係好多O嘅關係,而且金至尊係4,5,6,7,8,但係房費只係38,算了!我地當見識下啦!

2點鐘我地開波啦!
我揀左個條女3點收工,佢話諗住有得等收工,點知俾我揀左,SO無食野,好!你食埋野先啦,我地去咗間士多仔買左D野食,佢好急咁食,我叫佢慢慢黎啦!唔使急!
佢邊行邊食,之後就上到上面5樓間房啦!我地入到去,佢啱啱食完,食完後佢就同我除衫,來個抱抱後就去較水沖涼,係沖涼過程,都只係洗係我小弟弟,令到佢變成大弟弟,但係無啦!NO MORE~!!!我問佢得咁多JA?佢話仲有咩呀,下!!!何來SERVICE,間房已經咩野器具都無,同一般DG O嘅房已經無得FIGHT,SERVICE仲...........我問佢有無得吹,佢先扮咁話,"呀!!!係喎!!!"就係咁佢先幫我環保吹奏,吹左10分鐘小弟弟都係硬如鐵,但係無貨交,心諗口爆呀嘛

之後見都去咗15分鐘,所以同佢諗住出去做返獲先啦!出到黎佢就係咁把玩我細佬,我就用我雙手係佢身上漫遊,佢叫時間差唔多後就帶套上馬啦!但係佢拎個一個套出黎,一眼睇出黎係特別細,E~~~之後個10分鐘我地就係度帶套,頂!!!點解.........帶唔到O嘅,我自問小弟弟唔係咩野巨型SIZE,點解會咁呀???佢話從來未見過咁大o嘅JJ喎,唔係呀嘛???

之後真係帶極都帶唔到呀,咁點算?佢竟然話叫返之前個阿姐黎,10分鐘後,個阿姐按鐘,條女馬上開門,我頂!!!我個BODY就咁俾個阿姐一眼睇晒,吊!!!我馬上扯返張被黎,睇咩呀?未見過巨棒呀?佢問我想點,我話你可以點,佢話等夠鐘,俾$400,叫佢幫你做服務算了,下!!!咁你入嚟做咩呀,E個一定係呀啦!!!之後佢就走人了,因為我都費Q事煩,個囡囡O嘅SERVICE都係9流,只係按下背,BODY MESSAGE,奶C眼都有,不過係要秒數計,真係一分鐘都無,其他一般DG式O嘅SERVICE,係金至尊通通都無,我心諗,唔怪得知咁平啦!同一般SZ個D有咩分別呀,而且我仲因為碌野大個頭而1Q都無做,一D都無入過,最後我因為唔順氣,玩返個條女,用手指令佢欲仙欲死,我仲扮我無套插入,佢叫唔好,你估點解???佢答案係唔帶套搞野係會..............罰錢!頂!!!即係用錢係可以解決到啦!不過E條女就唔好啦!!!

我一肚火咁就無左$400踢左條女出房門,之後走左去我地團長間房度興師問罪,點知........團長揀左條$500女,佢仲早上房過我,但我到鐘後過去佢間房,條女竟然仲係度,頂!!!WHY!!!

之後我小左佢一大輪後2條PK係度睇荷蘭場波,之後返房瞓覺

賽後報告:金至尊,我今生今世都一定唔會再黎,無女無SERVICE,垃圾場一個!

$400無service mm

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
向ca同cp講拜拜!
我愛我的沙灣囡囡!!!

升級  22.96%

二星會員

第二日起身,我地走埋去第三位兄弟間房問佢REPORT,佢都有我地相同O既事發生,就係咁我地大大聲係間房吊我地個團長,佢同我地講,佢個一個女女都係無SERVICE,唉!!!點做功課呀???

之後我地去左食個LUNCH,就搭車返SZ啦!
返到去SZ,我地諗住按個正骨,但係團長因為有事做要回港先,頂!!!點解佢唔早D講呀???等我地2個仲可以係CA繼續搵尋日個DJ嘛,真係PK團長!!!

佢走人後我地2個就去左鑫WAH度按個邪骨啦,因為我同事話我小弟尋晚無食過野喎!係~~~無錯!!!
走入去O既同時,有2條女同我地一架LIFT,個2條女樣貌一流,一個細細粒,樣子可愛,一個打扮成日本妹LOOK,IS MY CUP OF TEA!!!

入到去,我地話想睇下女先,佢話好多正女上緊鐘,唔俾我地睇,我同我個FD就問剛剛個2個幾多號,答案出人意表
"個2個黎見工呀,你地下次黎呀!應該返工呀啦!!!"
頂~~唔係呀嘛!因為我地一心黎玩手作仔,出出野算數,SO都唔搞咁多野啦!入房

手作仔價位$138,OK喎!睇下女先,第一輪黎左個大燈籠,嘩!唔駛咁大呀嘛,我個FD LIKEE味野,SO佢PICK左先,I DON'T CARE!!!
第二同第三輪不值一提,豬扒,第4輪有個細細粒,波大大O既女,就去馬啦!
中途O既事都係個D,不過我見小弟無發過炮,SO UPGRADE搞搞野先
條女真係幾CUTE呀!20歲,波波都幾好呀!佢都話我碌野好鬼死粗同大,最後吊到佢叫晒救命後完事,咩野帶唔到套呀!頂!!!

之後走人後問我個FD條女O唔OK,佢話VERY GOOD,比尋晚O既主菜好好多!唉~!!!!都只係$300

就係咁我地之後去左食個DINNER,跟住就結束我2日3地只出1Q之旅

今次旅程花費$1400,但可以玩左3樣唔同O既野,都算係咁啦!!!

報告完畢

$300可愛mm

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
向ca同cp講拜拜!
我愛我的沙灣囡囡!!!

升級  7.78%

二星會員

強哥... Long time no see....

升級  59.33%

三星會員

檸兄,睇完你報告覺得你果位團長玩喎,
咁 ge 行程真係
食神

升級  1.48%

二星會員

嘩, 巨著!!!!

寫得又詳盡又有相, 真係勁~~~~

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
亞檸,如果是我就吊起個團長嚟彈啫啫呀
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  15.58%

三星會員

淫K 789 正!!!!!

升級  94.81%

二星會員

u group seen can do many exe...

升級  30.75%

三星會員

好充實嘅行程喎, 多謝師兄,掌聲鼓勵!

升級  1.48%

二星會員

天体房係咩? 師兄可唔可以講下?

升級  25.19%

二星會員

好似幾好咁啵又詳盡又有相

升級  59.25%

三星會員

版主,可以將這遍報告搬到成人小說版。