winning11

查看: 9326|回復: 9

[robertchan報告] 羅湖區平價足浴場 - 森捉淋

升級  10.08%

三星會員

羅湖區平價足浴場 - 森捉淋

森捉淋休閑中心

最近去了一個羅湖區的場,是在申銀座後面,即係由行去鄉光明豬(前港龍舊址) 果條街,行到一半就見,有一個好閃光之綠色招牌,場名叫「森捉淋」。

這間場開了大半年,有 4 層,樓下與二樓是足浴,好似理髮店咁,透明度高,途人可從落地玻璃窗望進外面,你隻腳有幾多條毛行過既路人都會見到,二樓就好 d ,因為較高。二樓有一個美容部,不屬於森捉淋的,上按摩房經過見到有幾個靚女美容師 ,不過唔知做唔做男賓...... 。  

森記主打足浴,然後是按摩。1/F 與 2/F 之按摩大廳好迫劫,每層大約可容納二十人左右,籮友撞籮友。   ....四樓是按摩房,得十間都唔夠,就算閑日去都會經常冇房。

套餐與價錢方面,足浴 20呅 60 分鐘,平到笑,按摩全部 $25 單鐘,$50 雙鐘,全部足鐘,做乜式都得,中/泰/推油..都是這個價。全場不用簽小費,全部以 cash 交收,因此,做按摩就心照,比多比小,全部由技師之服務決定

房間方面,因為棟大廈本身是住宅,唔會好似骨場咁有一個好大既空間有好多房,四樓好似私人住宅咁一梯幾伙,情況等如旺角 d 馬覽咁樣。。。每間房既空間不大,但麻雀雖小,五臟俱全,房內有電視,按摩床,獨立廁所,花洒,蹲廁。房門有一個三寸乘四寸之小孔,外面可看到裡面,不過窗的面積唔大。

你一入場,門口有位大嬸會問你做乜式,你話做按腳佢就會帶你去 1/F or 2/F;你話做按摩,就會帶你從另一個小門行公眾後樓梯通到樓上,好鬼有偷情 feel。  ...上到去,大嬸服務員會幫你安排技師,然後你自已搞掂,她會比一套按摩服比你換,與港龍的桑拿衣完全一模一樣。大嬸會叫你先沖涼,然後技師會在外面等你。你唔沖都得,可以即刻按,不過冇理由有涼都唔沖。技師等你沖完涼就入來,問你做乜式,跟住先至起鐘。

我做日式,技師一開始就好坦白咁叫我做全身推油,話會按得好舒服,但小費就要我見紅。我見一場黎到,推就推啦。。。。技師是小肥師奶,我唔多鐘意,但個樣算順眼,算數啦。 ...按摩程序與一般日式一樣,先來個正骨推油,之後就熄燈熄電視,開始做好玩推油 ,因為光學原理,外面走廊唔會睇到房裡面的。 技師對我說,如果比部長捉到幫客人做越軌按摩是會被罰款的,所以佢話有 d 驚 。。。。

技師按正骨真係幾好,r 雀就技術差 d ,一味用死力,卒到我好痛 ,我要同佢講解咩叫r雀...
技師完成任務之後,好細心幫我清潔,好似護士對待病人咁樣,然後我就一個轉身去浴室沖涼,極為方便。沖完涼技師繼續幫我鬆腿,全力以赴 。。。到鐘後在房內比一條毛于技師,跟住佢帶我落地下找數,若無其事咁。全程 $150,有獨立房,真係抵。

按後評論

- 場內技師質素,同我按果位都幾C9,有點肥,樣就一般,不過服務態度好好。我見到樓下有按身技師行過,都是中女,不美不醜,不肥不瘦,都哽得落既。按腳技師有男有女,女技師都有幾個幾年輕靚女 。全場技師都是穿有領運動衫,下身黑色長運動褲,好正規。

- 這個場的按摩房算得上幾隱蔽,相當於邪場的 VIP房,不過幾的式,在房內胡天胡帝也冇人理,只係間唔中有服務員巡下。至於在房內做咩式,全部取決於你比幾多小費予技師,如果你夠薑,同技師在蹲廁內 x x 也可以。有樣野要特別留意,按摩房是由公眾後梯上去的,所以我對其安全性有保留。

- 以每鐘 $20 按腳與 $25 推油來計算,可以話真係幾平,不過技師之質素與手法,未必及得上正場。

升級  72.83%

三星會員

Thank you very much!!  師兄

升級  4.81%

二星會員

She is not my cup of tea Ching

升級  1.11%

二星會員

多謝新場發掘報告

升級  7.83%

三星會員

呢間野都去過, 按腳真係唔錯,
唔試過按摩, 原來有野玩. 下次試試先.

升級  18.89%

二星會員

thanks for your reports and photos but why have no JS's pictures.

升級  7.83%

三星會員

看過汥師都是麻麻地, 所以洗腳好d .

升級  37.08%

三星會員

QQ
多謝指点有機會一定要試

升級  3.5%

三星會員

森X林,21号5月,下午2点,去按腳,中女唔靚,N0.*( 在二樓按了一個鐘,地方0.K. 技師夠力,按完埋單,二十元加5元小費,羅X村平價足浴,會再去

升級  0.37%

二星會員

难怪你女噶相都无