winning11

查看: 5272|回復: 5

[robertchan報告] CA 天地毛限 - 水療部重開消息

升級  10.08%

三星會員

天地水療部,以前是一個CA 過夜的好地方,¥15 的自助餐令人難忘,可惜往年年尾水療部因「內部裝修」而關閉。

April 6, 09水療部已經重開了,增添獨立沐足部。以前的沐足是正規上海式的,現在是與龍賭匯一樣的那種好玩沐足 ,水療部改細了,¥15的自助餐應該沒有了,也取消了¥78可以磨 24 小時的水療餐,以另一種形式代替。

我昨天問過那裡的部長與沐足妹,得知以下資料:

- 推拿、桑拿套餐沒變,與裝修之前一樣

- 上海式沐足改為好玩足浴,分為:

1) 「普通沐足」- 頭鐘¥45/加鐘¥40,囡囡穿極度暴露工衣,與龍賭匯那件有得揮  
  2) 「一點式足浴」- 囡囡只穿內褲做足浴,¥138 80分鐘

- 沐足房硬件正到暈,仲正過黃金與柏淋,房內有獨立 washroom,不另收費,按腳椅是有獨立 LCD 電視果隻,而且好似 OSIM 按摩椅咁可以調較象度的

- 囡囡全是新的,好多都是轉場的,給我按的一個是由匪脆灣轉場的,樣子都 ok,我見到其他技師都有好多靚女,同龍島有得揮

- 水療部重開D優惠,只要任何惠顧,就算做一個鐘沐足,就有以下荀野送:

1) 免費沖涼卷 ,普通足浴冇得沖涼的,呢張卷可以沖涼與水療
  2) 免費加鐘卷  
  3) 推拿 coupon ¥20

我試了普通沐足 2 兩個鐘,玩法與龍賭匯一樣,腳底按摩與鬆大腿、按手、按背、隔褲 r 雀。

今次問唔到我最想知既過夜與水療資料,下次去再問。

升級  30.75%

三星會員

呢D先叫沐足嘛,有乜理由去沐足可以漏咗第三隻腳呢

升級  59.33%

三星會員

天地毛限在哪呀 ?
食神

升級  59.25%

三星會員

CHING .隔離卡拉OK .囡囡質素什樣,價錢又点?請問知道?

升級  1.48%

二星會員

感謝Robert兄

升級  37.08%

三星會員

QQ
男人最鐘意雀仔按摩