winning11

查看: 4136|回復: 7

[飛花亂愁腸] 超正CA烏沙光豬K報告

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
終於可以一試期待已久的光豬K,經過有經驗的戰友們悉心安排,我們先頭步隊一行五人先在sz包車上CA,六時到達烏沙酒店,急急腳食過晚飯就直上k房。

房都好靚,跟住去左囡囡房(金魚光)選妃,全間房有大約七八十條女(後來囡囡話有150條囡)。有個model超得,靚好波,不過原來一早已有人book左,終於都選左個都好ok,貌似熊黛林的囡囡,跟住幫遲來的兄弟選定妃,然後馬上開波。model行3,8,10 其他2,6,8

八點多,遲來的兄弟也到了,佢地都各自安定囡囡,好快就加入戰團。好快大家都已經好high,不知多久,那邊已玩到開始除衫,無幾耐就播起disco歌,不得了,囡囡開始除衫.... 有d男都被除去衣服,全間房廿幾人跳光豬舞,場面非常淫亂,好正.....

我的熊黛林全晚都好主動好wild,佢剿我仲多過我剿佢,成晚狂車輪,好好feel.... 十二點多,有d上房,有d去桑拿.....我就緊係攬住我個熊黛林一入到房就車車車,涼都未沖就先來一獲,囡囡好多水,可能大家好有feel,不自覺地打左真軍,囡囡全程好主動,騎上來叫我不要動由她來....正....

做完沖涼出來,又被佢搞,搞下搞下又一口含落來,第二Q... 囡囡仍然水頭充足...不過可能飲左酒搞左好耐都出唔到。本來大家都想睡但又睡不著,她的同屋囡囡又打來說喝醉了(她給她的電話我聽,確定不是狼狗打來),她說要回去,我見我回了氣,緊係來多一獲先啦,第三Q... 今次出到了,都係咁好feel,囡囡仲叫我內射話想幫我生BB,我當然無啦,真係搞出人命點算呀???雖然囡囡四點幾就走,但三Q都只係收我600..... 我覺得好抵.... 之後都有電話同短訊聯絡,番啅指數100%... 哈哈

全程使費
來回包車:100, 酒水:330, 酒店房:280, 囡囡:600, 晚午餐: 150
共 1460

今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  94.81%

二星會員

ok la this charge

升級  4.33%

三星會員

gread ... may be try next time

升級  88.15%

二星會員

小心領嘢呀師兄!

升級  78.58%

三星會員

".......不自覺地打左真軍.........."
花花你真勇............

升級  31.85%

二星會員

勇氣可加=好像很好玩=烏沙酒店

升級  2.59%

二星會員

CA真是個天堂,男人天堂,
想到就很興奮,想嚐嚐看!
想开始玩乐的新L

升級  10%

一星會員

很不错啊应该加分