winning11

查看: 38631|回復: 38

[三沙獨行俠] 常平 開心兩日遊:仁K加桑拿-獨行俠篇

升級  98.08%

三星會員

其實星期日玩完返黎個人真係好Q攰加上尋日返工真係忙到pkh no:" />h no:" /> ,今朝真係好想瞓多陣嘅! 但係應承咗小王子要出報告加上唔想期待已久想睇報告嘅brother失望, 所以幾辛苦今朝都爬起身寫呢個開心狂揸波淫k桑拿兩日遊報告!

話說星期六晨咁早就起咗身,興奮嘅心情就好似小學生等去學校旅行一樣 本身約咗小王子佢地下午上水火車站等但係一早起咗身就試吓打俾小王子睇吓有冇節目啦! 原來小王子都啱啱飲完茶咁就〝強逼〞佢同我早d上去cp行睇吓有冇運行 途中知道好多師兄要睇波要陪女要留港消費結果全部黎唔到只有上次戰友C君可遲d上黎 冇問題嘅人少少仲好冇人同我爭波揸!   

咁上到cp都差唔多兩點我哋就去食d嘢再由小王子打俾相熟經理留房, 好彩小王子夠face幾經辛苦先訂到間靚房經理仲叫我哋一陣早d過去女潻  之後我哋又係幾經辛苦先book到酒店房所以話都係閑日出發有着數! 等埋C君呢位被我哋掟低要自己上cp嘅孤兒仔(下次一定等埋你仲有晚飯我嘅) 一齊食飯後6:30就向今晚嘅光豬k 富仔進發啦  

入到去女同上次一樣多但揀女嘅兄弟就俾閑日多n倍喇!  都未行到一半小王子已經俾條大波姣爆小妖女夾實咗, 佢果份氣勢直情好似要將小王子呢位帥哥「就地正法」咁 小王子懾於佢嘅淫威下就拖咗佢走(事後証明超放超好玩勁多水), 而我同C君就繼續女同俾女「調戲」 囡囡嘅制服今次就單調咗d只有OL裝冇咗肚兜同透視輕紗裝! 行咗一陣突然有條172cm嘅高妹向我逼近, 原來係C君嘅新寵仲問我條女得唔得潻!172嘅高度加水蛇腰同大包米(個樣就cool少少) 真係恨到我留口水呀 唔緊要佢話仲有個表妹一陣到仲話大包米d嘅咁一陣咪有排食? 正當我留口水之際突然眼前一亮: 一個168瓜子臉眼大大貴州妹正向我施以電眼, 再加埋佢殺死人嘅笑容使我下定決定: 將我今晚嘅幸福交俾佢!

上到202間靚房時見到小王子已被大波妖女「策騎」緊, 我見形勢危急立刻掟低個袋就飛撲埋去「救駕」, 再去C君果邊「幫拖」, 幫晒d兄弟手我先至得閑同我條女驗明正身咋! 你話我呢d兄弟去邊度搵吖 正當大家都忙於揸波「打車輪」之際高妹個表妹到喇!170嘅高度36D嘅咪咪加上金髮日本wet妹look足以令佢有得留抵! 玩嘅過程同上次差唔多都係飲酒唱歌大話骰但上次淡水玩完後發誓要學會「揸波龍爪手」所以一見邊條女落單我就捉佢哋黎練武  全程條貴州妹無論俾邊個師兄揸都冇咋型仲笑淫淫好似食咗春藥咁眉絲細眼, 我見佢咁放我知今晚實high到爆啦

好玩時間就自然過得快已到11點, 連10點果場光豬舞都唔得叫囡囡跳  幸好人面廣嘅小王子搵經理商量後經理一聲令下全部囡囡都脫光光(除剩底底) 然後扭動蛇腰! 我哋有時一對一, 有時就大玩3p前後夾攻而小王子同C君仲激, 將我條貴州妹凌空捉起大玩空氣, 果個場面真係超4級嘅(將來如果有師兄想跟黎玩都要諗諗自己接唔接受到咁激先好參加) 玩到12點幾結帳後我哋就盡興而回

盡興而回? 講緊頭part咋 返到御信各自回酒店一入房…嘩! 條半醉貴州妹已經攬埋黎打茄輪, 一路車一路揸佢波, 及手波仔都好堅挺下, 再摸佢下面已經細水長流 當時真係好有衝動立刻提槍上馬, 可惜我份人怕死唯有的條女九秒九冲身, 再極速上床帶套插入! 緊窄嘅感覺加上佢消魂蝕骨嘅叫床聲真係少d定力都爆漿呀! 我唯有放慢速度, 九淺一深, 神龍擺尾再直搗黃龍 睇住佢典床典蓆加埋狂野嘅叫床十幾分鐘換上三種姿勢細佬終於都一洩如注了! 草草清潔後已是凌晨3點同條女依偎一會後就抱頭大睡! 六點幾:sleepy: 又被條女搞醒呀唔係! 係俾條女「含」醒 佢d吹功真係有返咁上下好快細佬就回復作戰狀態! 上套大戰三百回合細佬嘔白泡投降! 諗住再瞓啦點知都未夠一個鐘條女又黎料 好啦就捨命陪淫妹啦! 插呀插,插呀插真係攰到死咁滯細佬仲開始「軟鞭」潻唯有問條女口爆好唔好! 貴州妹二話不說就含住黎食雪條仲要食到雪雪聲潻! 一路食就一路姣屍扽篤咁望實我到我差不多要黎時佢就加快速度而我就實佢個頭黎一下深喉, 說時遲那時快豆漿已全數射入佢口而佢仲不時深淺咁將細佬吞吐, 真係happy到震呀! 清洗完後條女話有事想早些少走問我得唔得, 我見一陣仲要去桑拿又見佢服侍得我同細佬妥妥當當就准奏派彩讓佢離去, 而我亦再大覺睡至11點幾  
我條貴州妹

升級  72.83%

三星會員

Great!!!! 頂first, read later!!!!!

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
你同亞水下次出過二抽一報告好喎
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  72.83%

三星會員

So Great!  5Q!!  Sauna條女咁High! 你有冇收佢$$$

升級  22.96%

二星會員

你地total 5q用左幾多錢呀???
我地好想join你地o既團呀
向ca同cp講拜拜!
我愛我的沙灣囡囡!!!

升級  40.08%

三星會員

5Q strong!!

升級  59.63%

二星會員

5Q, 我諗我要儲定2,3個禮拜先有可能發生系我身上

升級  94.81%

二星會員

next time need follow u....

升級  54.5%

三星會員

30 minutes+

你地下次幾時再出征呀, 預埋我啦, 今次一定到
湯豬一族愛北征 十分淫賤又多情
二妃床上賣飛彿 少了西門不返叮

升級  72.83%

三星會員

Great Trip!!!  Many brothers want to join next time!!!

升級  88.58%

三星會員

自問年紀大 , 咁短時間5Q , 而家真係無乜可能...

升級  1.48%

二星會員

你地做咩咁對飛哥, 我幫拖

升級  59.33%

三星會員

三沙兄報告好精彩呀,我都好想去體驗一下
食神

升級  1.48%

二星會員

大家都去東莞玩, 愈來愈少人去深圳, 不過東莞的確係好玩好多

升級  3.33%

二星會員

the last girl quite good wor

升級  70%

一星會員

強呀ching

升級  59.25%

三星會員

版主,可以將這遍報告搬到小說版。

升級  52.59%

二星會員

嘩! 傳說中潮吹 ,她很正呀!!!!

升級  2.96%

二星會員

both very good girls very good ching

升級  4.81%

二星會員

够激够劲,好野