winning11

查看: 5748|回復: 3

[godwin報告] CP/太平洋 勁好玩之旅

升級  40.74%

二星會員

星期六同一班朋友上咗 CP。 係 CP 我主場不嬲係 Oral 同尾燈,不過今次作
客去咗太古廣場(只要知道太古廣場嘅英文簡稱就知我講邊間。)

至於住方面,我就住係 Oral,鍾意住 Oral 係鍾意佢個泳池,十分乾淨,可
能因為冇人游嘅關係。其實 CP 唔多嘢玩,咁係等去 K 嘅時候都起碼多樣
嘢玩吓。

以下資料提供俾一啲想去 CP 但係又未去過嘅師兄參考吓。至於個啲以 CP
為家嘅前輩,唔好介意小弟班門弄斧,見笑見笑。
星期六去 CP 一定要預早一兩日訂房。方法好簡單,打個電話就得,只要話
俾酒店聽你幾號要房同住幾晚,佢會問你姓乜(名唔使)同電話號碼(香港或
者大陸嘅都得),咁就已經ok,再穩陣啲可以問佢攞個Booking Reference。
係 Check In 時講你姓乜同電話就攞到房。
房價: Oral 平日 330 +10% ,週末 375 +10%

星期六去 CP 真係好離譜,依家係講緊六點要食晚飯,拿拿食完就要去搶
女。玩到咁真係有啲慶,如果可以嘅話真係唔好星期六上,星期日至三會好
好多。不過今次有老友生日,梗係跟大隊。
呻完,開始講正题,去到7點,一坐低就等揀囡囡,今次我地搵個媽咪訂房
嘅,跟規矩要睇佢個組先,唔掂。即刻睇第二組,一般水準,望吓個表,已
經7點3,為咗穩陣起見搵件坐低先講,最多等陣見到索野再坐多件。搞咗一
大輪,到咗八點終於各人都揀到心頭好勒, Party 正式開始。呢次我地好大
棚人,加埋啲女有成三、四十人。唔使幾耐,你一杯我一杯咁,再加上再輸
多幾舖骰,已經High High 地。我 Mark 個件囡囡雖然個樣一般,不過就勁
好玩,唔怕羞,玩起上黎又夠顛,跳舞個陣我好似跳 Tango 咁攬住佢 Fing
黎Fing 去,差啲 Fing 咗佢落地佢仲係度笑無詐型。我地跳得幾跳個個都玩
到顛晒,啲囡囡係我身邊轉嚟轉去,我就簡拿華路上身,要過我無咁容易,
抽咗水先有計傾。結果唔好話 DJ 就連賣花同賣香口膠個二個小妹妹都無一
幸免。玩到有啲攰於是坐低休息吓,走咗個媽咪入嚟,個樣啲似張X儀,佢
坐低同我玩骰,勁好玩,任抄不得止重打埋車輪,而我條囡囡就不時用個咀
仔偎我食野,咁快樂嘅時光當然過得飛快。好快就玩到十二點勒,係時候番
房,上到床個囡囡好主動,以 K 啲囡囡黎計佢算好 service。玩咗一輪,瞓
覺,瞓到8點幾佢醒咗,跟住係咁摸我,搞到我都醒埋,有理無理扑咗先講,
執咗劑又瞓過,瞓到十二點我先醒,又執多一劑佢先走。

小貼士:
訂房唔好搵媽咪訂,唔使比佢屈睇咗佢個組先,出去自已揀一定
                  好好多。如果因為有苦衷要搵佢訂,最好 Call 定自已相熟嘅美女
                 作兩手嘅準備,唔使一個唔彩要食自果或者据扒咁慘(我指假期同
                 週末)

江山如此多嬌 引無數英雄競折腰 十億人裹尋好夢 留得中華薄倖名

升級  40.74%

二星會員

依家玩到趕住六點食飯真系幾辛苦, 不過k女就好少話放飛機, 倉女就唔到九點幾十點都會閃人. 一個人唱k其實都系細房三百幾四百低消, 好多場熟左既話見你一個人唔使dj都應該得, 就算比埋都系當有多個女陪你玩, 除左k女八百之外, 玩三四個鐘比多六百都應該唔算貴
Jo no waz BIG?

升級  11.92%

三星會員

Winning ◆11 哥◆

我又要去   
警告︰完全に18禁無修正なので注意。

升級  13.33%

一星會員

多謝咁多位師兄指教, 謝謝, 謝謝.