winning11

查看: 6510|回復: 5

[kitket報告] CP 真係好好玩

升級  63.33%

一星會員

小弟昨日同朋友,(一行四人)
打算去玩。但又唔想去三沙,
有朋友題意去CP一轉!咁好啦…出發
四個人都無個人識路,亂打亂碰。去左金x年華!
外面無人,好似仲未開門做生意呀!
點知有個中年女人行過黎問,…生…生係咪要搵mm呀?
我地四把口一齊話係,不過你地都未開門!
啊嬏就話,我地開左門架啦!入來啦。
咁好啦,跟佢去睇下啦,一人房,嘩……………
二,三百尺既房人面,有成五六十係女。
好驚呀!咁大個仔都無試過比人圍,仲要咁多人添!
個啊嬏問我地打算去邊?我地話,有無得唱住k先呀?
佢話好啦。我先開比你地唱啦。酒錢又唔係貴喎!一打都係420
買一送一!都算好底玩。咁我地就每人選一個,諗住去唱歌之際,啊嬏問我地不如每人選多個啦。半價喎!好唔好呀!
(價錢其實係一個300,另100台費:)
佢話你地每人選多個就收200啦,仲唔使台費添!
咁我地每人選多個,好好玩,四男八女
之後我地打算去酒店租短房。個啊嬏又走出黎,
問我地有無租酒店呀?我地無喎!
咁不如去我地上面啦,有房架,50兩粒鐘!
真係底xxx因仲可能做得幾多得幾多!
我有個朋友話每人做一次,仲得既話可以再黎添!
我諗如果可以過夜咁就真係得番半條人命咁返香港!
CP同三沙真係兩回事,我諗我短期內都唔會再去三沙架啦!

kitket

升級  48.89%

二星會員

冇錯,cp真係好.好.好.好玩,我去完1次已經對3沙冇乜興趣

升級  48.89%

二星會員

kitket兄,我都係cp常客,一齊努力

升級  45%

三星會員

小弟未去過cp
其實有d咩玩法?

升級  36.3%

二星會員

小弟以前都去開3沙玩,現轉去關外多..上星期6第1次去cp(會話唱k)..感覺一流,應該會轉埸玩了..

升級  45%

三星會員

教下我哩d新仔啦~!!