winning11

查看: 4421|回復: 3

[文次郎報告] 乜都試下CA & CP 樂富/君悅

升級  4.81%

二星會員

又某日
又上午响CA做完野
又無段段査電話裡面D短訊  
又見到以前某某桑拿部長send過來D短訊….  
又心痒痒…  .
又去左桑拿…  .
今次去o既係咸西果面叫「落褲」(叫得咁o既名,你話無料都吾信)o既桑拿。的士一到,嘩!
乜咁炮房feel架!  不過都來到,望望啦,可能軟件得呢。入到房,陳設都OK啦,但因急屎  ,所
以叫距地咪帯女入來住,去擺返過堆先。疴完屎,即刻叫服務員帯女入來,点知一等就廿分鐘!  
一入就入左八件,分4舊5舊6舊,4舊果D真麻撚麻,5舊就紫色透視加T褲,6舊果D就一
D都吾値6舊。先留一件5舊,再睇。但我已被自留果件吸引住,因為妹妹出房等果陣,背影果
个T褲屎忽真係殺死人  。再睇都無乜好野,就要之前選定果件啦。部長幫我間房自動升級,去
有朱肉枱果D。囡囡身裁真係正到暈,由其个籮抽,真係未到中秋先賞月呀。首先朱肉枱冲
涼,吾怕失禮,小弟都係第一次試  。背面無乜特別,body推背等等,但正面就不得了!妹妹用
鮑魚刷大脾,刷刷o下,竟然刷埋小文  (於底部上下刷),仲刷埋波子  ,嘩!果種感受真係一絶!
洗完,妹妹先話去報鐘,有家教。另外値得一讚妹妹條利,可以用出神入化形容,第一出就係因
為距條利而出左响距口裡面  。妹妹亦几好水,而且有反應,淫声亦好聽。當第二次插完出左野,
小文雖隔住套亦感覚到妹妹o既西西有收宿及跳動。  
房費 \168
服務費 \500

又某晩
又要同供應商劈過  
又醉晒…  
又有供應商問有乜好去處..  
又去左CP  
响南山劈到你死我活,供應商又酒後咸濕,好!打的去梅林,再轉東莞的。首先到会話穩阿Jack
大頭同旅長飲返杯先,順便叫大頭幫手訂返間軍記洗浴間俾供應商洗車底。到左軍記,首先俾
客人簡簡女先,客人真快手,兩野簡到。然後又去紅魔鬼茶餐庁会合大頭同旅長宵過夜先。
食D野,又隊多支大威,又係時候到我淫慶大発喇  !撥个輪去軍記攞返間車底房,然後枝箭咁
衝上去。睇左兩轉就簡到,可能酒精影响...  。但囡囡的確吾錯,有乜好?家陣講。
首先來隻淫舞,一向軍記作風,但囡囡呢部份要扣扣分,因為除魚網襪果陣好似返屋企除褲
咁,毫無性感  。冲涼,洗洗車底,當囡囡訓响地下瀬C眼果一刻,我真係覚得距好似整車,所
以我叫距停。不過,馬上囡囡問左个問題:「要不要在這裡先做一次」我个答案當然係:「好
呀」  。距即刻去攞袋,一入來戴左袋就琴上來張洗車櫈度。淫声不段,又叫我企起身,然後距一
手抽起自己一辺大脾,再插!最後,我一推推到去洗手盤果辺,對住塊鏡,插插插,叫叫叫,得左。
洗完,出房稍息,無耐,又硬,囡囡又吹,戴套又來。但我発覚,呢條女以前應該係雜技團出身
o既,  因為我同距首先响床辺搖船,距突然一翻翻後,雙手按地,做出拱橋。又當玩狗仔時,距又突
然起身,雙手向後反手拉住小弟籮抽,然後係咁搖。招招都係距主動做,都吾知係距吊我定我吊   
距。
消費不表,係人都知  

射射收睇

升級  11.33%

三星會員

咸西果面即係近邊樹???
有無C兄幫我解答?

升級  81%

三星會員

去到那麼遠, 如果要失望收場,
我情願留係屋企打飛機好過

升級  66.3%